29/6/20

Αστρολογικά Νέα 29 Ιουνίου – 5 Ιουλίου



Αστρολογικά Νέα, 29 Ιουνίου – 5 Ιουλίου



Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Η εβδομάδα αυτή, κλείνει με την έκλειψη (Σεληνιακή) στη σειρά.  Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώνεται και ο κύκλος εκλείψεων για φέτος το καλοκαίρι. Όλα αυτό φυσικά, με την Πανσέληνο στο 2ο 10ημέρο των παρορμητικών. Ο Καρκίνος, ο Ζυγός, ο Κριός και ο Αιγόκερως, επηρεάζονται άμεσα. (Και όσοι έχετε τη Σελήνη σας, τον Ωροσκόπο σας ή και το Μεσουράνημα στα ζώδια αυτά).

Σιγά…σιγά… αρχίζει, η αποσυμπίεση του κύκλου (των εκλείψεων).
Ο επικοινωνιακός Ερμής, παραμένει φαινομενικά ανάδρομος, όπως και οι κοινωνικοί πλανήτες Δίας, Κρόνος, αλλά και οι εξωκρόνιοι  Ποσειδώνας και Πλούτωνας.

Η επιστροφή του Ερμή, μέσα στο μήνα, (12/7) προετοιμάζει το έδαφος, …για μια καλύτερη απόδοση σε κάθε επίπεδο. Θέματα επικοινωνίας και κίνησης προς πάσα κατεύθυνση, θα είναι πιο ομαλά. 

Ας είμαστε παρατηρητές του εαυτού μας όσο μπορούμε, …και ας είμαστε παρόντες ….σε ότι σκεφτόμαστε και λέμε με προσοχή!

Η επεισοδιακή θέση του Άρη στον
Κριό, αλλά και η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, είναι κάτι που θα μας απασχολήσει μέχρι το τέλος του 2020. Την επόμενη εβδομάδα, θα πούμε για το θέμα αυτό πολλά.



Κριός

Για άλλη μια εβδομάδα, η προσωπική σας ένταση αναζητά λύσεις. Χρειάζεται ψυχραιμία και προσοχή σε ότι αφορά κινήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Οξύθυμοι όπως είστε, λέτε την αλήθεια, αλλά ο τρόπος σας, ίσως και να είναι εριστικός. Πατήστε μαλακά το φρένο δίχως περιττές εντάσεις.   




Ταύρος

Η έκλειψη αυτή, επηρεάζει όλα τα ζώδια. Η εβδομάδα αυτή, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε με βάση τις πεποιθήσεις σας. Είστε αρκετά γειωμένοι; Προσπαθήστε να βάλετε τάξη… σε ότι αφορά τα πιστεύω σας. Επανεξετάστε τις προτεραιότητες σας, κάνοντας τις σωστές αλλαγές.


Δίδυμοι

Ο Κυβερνήτης σας Ερμής παραμένει ανάδρομος. Η Κυκλοθυμική σας διάθεση είναι πολύ λογικό ….να υπάρχει. Κινηθείτε με βάση τις ανάγκες σας. Ίσως να μην είστε πρόθυμοι για συζητήσεις και επαφές. Δώστε προσοχή …σε θέματα οικονομικής φύσεως.


Καρκίνος

Η 3η έκλειψη στη σειρά, κορυφώνεται στις 5 του μήνα. Έως τότε, καλείστε να είστε εγκρατείς. Οι παρορμητικές κινήσεις δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς. Οι αποφάσεις εν βρασμό ψυχής, …δεν είναι καλός σύμβουλος. Κρατήστε όσο μπορείτε χαμηλούς τόνους.


Λέων

Η εβδομάδα αυτή είναι λίγο απαιτητική. Η Σεληνιακή έκλειψη δημιουργεί εντάσεις. Ενδέχεται να χρειαστεί να καταβάλετε περισσότερη ενέργεια  (απ ότι συνήθως). Οι καθημερινές σας ενασχολήσεις θα είναι λίγο πιο απαιτητικές.


Παρθένος


Ο κυβερνήτης σας Ερμής, θα επιστρέψει σε θέση κανονική. Δεν ήρθε ακόμη η περίοδος να βγάλετε συμπεράσματα. Ωστόσο, η διάθεσή σας για αλλαγή, είναι ποιο έντονη από ποτέ. Οι προσωπικοί σας στόχοι γίνονται προτεραιότητα.  


Ζυγός

Η Έκλειψη αυτή, επηρεάζει κυρίως εσάς του 2ου δεκαημέρου. Θέλετε να βγείτε και να κάνετε αλλαγές. Το κοινωνικό περιβάλλον δεν είναι ευέλικτο και άρα, επικρατεί σύγχυση. Σκεφτείτε καλά κάθε λεπτομέρεια. Κινηθείτε με επιφύλαξη!


Σκορπιός

Η συναισθηματική σας ένταση λόγω της έκλειψης, μοιάζει μονόδρομος. Δείξτε ψυχραιμία και επιστρατεύστε τις ψυχικές σας δυνάμεις. Δεν  βλέπετε την εικόνα ολόκληρη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους …να είστε προσαρμοστικοί και ευέλικτοι.


Τοξότης


Ενδέχεται να νιώθετε ανασφάλεια. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε… και αφήστε τους άλλους να κάνουν αυτό που αισθάνονται. Ο κυβερνήτης του απέναντί σας ζωδίου Ερμής, τονίζει σχέσεις και συνεργασίες. Δώστε χώρο και χρόνο στους συνεργάτες σας.


Αιγόκερως

Η έκλειψη βρίσκεται στον άξονά σας. Δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και διπλές καταστάσεις, θολώνουν την κρίση σας. Το παρελθόν με κάποιον περίεργο τρόπο αναζητά την προσοχή σας. Όμως, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι σας βρίσκει σύμφωνους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.


Υδροχόος

Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα. Κρατήστε την πρωτοτυπία σας, ….με μπόλικο κέφι για νέες  αρχές. Μην σας φοβίζει τίποτα.  Κάντε μικρές καθημερινές αλλαγές. Καταπολεμήστε τη ρουτίνα σας ή τη ρουτίνα άλλων …που σας έχουν ανάγκη.


Ιχθύες

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, περνούν από ένα λεπτό κόσκινο.  Μήπως αναλογίζεστε τα άτομα …που έχουν προτεραιότητα στη ζωή σας; Μήπως είναι μια περίοδος ξεκαθαρίσματος; Κρατήστε την ψυχραιμία σας … Σιγά-σιγά, όλα θα μπουν σε σειρά!





Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου