22/6/20

Αστρολογικά Νέα, 22 – 28 Ιουνίου




Αστρολογικά Νέα, 22 – 28 Ιουνίου
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Το πρωί της 25ης Ιουνίου, η Αφροδίτη ΄΄επιστρέφει΄΄ σε ορθή πορεία, ...και επηρεάζει τις σχέσεις μας γενικώς! Τα μεταβλητά ζώδια των πρώτων ημερών επηρεάζονται περισσότερο. Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Μαΐου, γίνονται πιο δοτικοί σε θέματα σχέσεων!

Ο Ποσειδώνας μπαίνει σε φαινομενική ανάδρομη πορεία. Με τον τρόπο αυτό, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας, ο Δίας και ο Πλούτωνας, βάζουν φρένο σε επόμενες δράσεις, ...αφήνοντας όμως τον Ουρανό! Και αυτό γιατί;

Ο Ουρανός, είναι ο μοναδικός από τους εξωκρόνιους και αργούς πλανήτες, που την εποχή αυτή, βρίσκεται σε πορεία ορθή. Άρα, οι σταθεροί εκπρόσωποι (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) της αρχής του 2ου δεκαημέρου, έχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που θα πρέπει όμως, να δουν και να εφαρμόσουν σωστά.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Άρα, προσοχή σε επικοινωνία κάθε είδους…και τυχόν παρεξηγήσεις, λόγω μη σωστής διευκρίνησης. Οι παρορμητικοί εκπρόσωποι των πρώτων ημερών του 2ου 10ημέρου (Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριού, Ζυγοί), ας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο Ερμής, βρίσκεται σε έδαφος παρορμητικό !

Όλα τα είδη των σχέσεων, θα γίνουν πιο συμβατά και ξεκάθαρα, όμως πρώτα, θα πρέπει  η Αφροδίτη θα φτάσει στη μοίρα που έγινε ανάδρομη (τέλος Ιουλίου). Μέχρι τότε υπομονή...!

Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας, σε ότι σας δίνει... κάποια περίεργη αίσθηση. Την Κυριακή 28 Ιουνίου, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της κατοικίας του, δηλαδή στον Κριό. Θα παραμείνει μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021.
Προσοχή σε βιασύνες και ξεκαθαρίσματα, οι παρορμητικοί εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου.




Κριός


Η εβδομάδα αυτή, ενεργοποιεί ζητήματα γύρω από τις οικονομικές σας δοσοληψίες, αλλά παράλληλα, προσπαθεί να βάλει σε τάξη διάφορες εκκρεμότητες από άποψη σχέσεων. Ο Κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει δυναμικά στο ζώδιο σας και ανεβάζει ενέργεια. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, …προσέξτε  εντάσεις και νεύρα…!


Ταύρος


Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη,  επιστρέψει σε ορθή πορεία, στις 25/6. Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι για εσάς θετικό. Είναι πιθανό, να δείτε τις σχέσεις σας να μπαίνουν σε ένα καλύτερο πλαίσιο, αλλά και οι οικονομικές σας δοσοληψίες, να υπόσχονται ένα πιο ομαλό περιβάλλον στήριξης.  Καλό θα ήταν, να μην ανακοινώσετε τα σχέδια σας (πριν από την έναρξή τους).


Δίδυμοι


Μετά από τα μέσα Μαΐου, η Αφροδίτη επιστρέφει στη φαινομενική ορθή της πορεία. Σκέψεις που είχατε για διάφορα σχέδια, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, γίνονται τώρα πιο σαφή. Στις 28/6, ο Άρης από τον Κριό, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο δυναμικής δράσης σε κάθε επίπεδο. Διεκδικήστε σιγά-σιγά, τους στόχους σας με επιτυχία…!


Καρκίνος


Μόλις ολοκληρώθηκε η 2η έκλειψη του καλοκαιριού, αλλά ο απόηχος δεν έχει ολοκληρωθεί... Το διάστημα αυτό, θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσετε το τι σας ευχαριστεί, τι σας νευριάζει και τι δε σας ταιριάζει καθόλου. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις, αλλά παράλληλα και το σθένος που χρειάζεστε.

Λέων


Μάλλον θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή για εσάς. Η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων, αλλά και ο Άρης από το ίδιο στοιχείο με εσάς Κριό, ενεργοποιούν τα σχέδια σας. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε φόρα, γιατί ακόμη τα πράγματα δεν έχουν ρυθμιστεί ...από τη σωστή τους θέση!


Παρθένος


Η εβδομάδα αυτή, δίνει ευκαιρίες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σε ορθή πορεία, κινεί τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τους στόχους σας γενικώς. Στο τέλος της εβδομάδας αυτής, ο Άρης από τον Κριό σας γεμίζει ενέργεια! Έχετε πολλές ευκαιρίες αλλά και τόλμη. Εκμεταλλευτείτε το δυναμικό  σε ότι αφορά σχέσεις, ...αλλά και την εργασία σας.


Ζυγός


Επιτέλους! Η εβδομάδα αυτή, ενεργοποιηθεί την κυβερνήτης σας Αφροδίτη, και σιγά-σιγά νιώθετε πως επιστρέφετε σε κατάλληλα ύδατα. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο Άρης, θα βρίσκεται στον 7ο φυσικό οίκο σας. Οι εκπρόσωποι του 1ου 10ημέρου, ας δουν τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, ...διότι συνεργατικά με την Αφροδίτη, ανοίγει ο τομέας των σχέσεων.


Σκορπιός


Η σημαντική για εσάς Αφροδίτη γυρνά σε φαινομενικά ορθόδρομη θέση. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι οι οικονομικές, συνεργασιακές αλλά και αισθηματικές σας σχέσεις, περνούν σε επίπεδο ρύθμισης! Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης, περνά στον Κριό. Αυτό σας χαρίζει ενέργεια, αλλά και διάθεση να διεκδικήσετε,… ότι επιθυμεί η ψυχή σας!


Τοξότης 


Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική, κυρίως για σας εσάς του 1ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη επιστρέφει ορθόδρομη στον  7ο οίκο σας. Μάλλον νιώθετε ...ότι τα πράγματα μπαίνουν σε άλλο ρυθμό. Οι σχέσεις ΄΄ανοίγουν΄΄ και οι κοινωνικές ευκαιρίες ...δείχνουν δείγματα θετικά. Η ενέργειά σας αυξάνεται και κινείστε με πιο αισιόδοξο τρόπο.


Αιγόκερως


Όπως και το πολικό σας ζώδιο Καρκίνος, βρίσκεστε στον απόηχο της 2ης έκλειψης του καλοκαιριού. Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία, θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Προσοχή σε θέματα καριέρας και σπιτιού, λόγω του Άρη από τον Κριό. Μην εμπλακείτε σε διαμάχες. Διεκδικείστε με τρόπο θετικό!


Υδροχόος


Εβδομάδα ιδιαίτερη για εσάς, μιας και ο κυβερνήτης σας Ουρανός, είναι και ο μόνος που βρίσκεται σε  πορεία ορθή (εξωκρόνιοι-κοινωνικοί πλανήτες). Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, αλλά και ο Άρης από τον Κριό, ...κάνουν γερά ξεκαθαρίσματα. Ο τομέας σχέσεις, κρύβει παγίδες αλλά και εκπλήξεις..!  Αναπτύξτε  τις σχέσεις σας!



Ιχθύς


Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, και αυτό για εσάς είναι καλό. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι γίνονται προτεραιότητα! Ο Άρης επιστρέφει στο δικό του σπίτι, και τονίζει τις συναισθηματικές ανάγκες. Ενδέχεται οι οικονομικοί σας στόχοι να γίνουν προτεραιότητα, αλλά και η διάθεσή σας, να γίνει ιδιαίτερα μαχητική. Προσοχή σε οικονομικά θέματα. (Δείξτε εγκράτεια).



Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου