26/5/20

Αστρολογικά Νέα 25-31 Μαΐου


Αστρολογικά Νέα

Από 25-31/5




Κριός
Η εβδομάδα αυτή, επηρεάζει τα θέματα σχέσεων. Τα εργασιακά σας σχέδια, θα έχουν προτεραιότητα. Εξηγήστε τις βασικές σας ανάγκες, ώστε να  αποφύγετε τυχόν παρεξήγηση. Να είστε επιφυλακτικοί.

Ταύρος
Η περίοδος αυτή, σας φέρνει αντιμέτωπους με δεύτερες σκέψεις. Οι αναθεωρήσεις θα ήταν καλό να γίνουν συνειδητά. Μη διστάσετε να αλλάξετε συνήθειες. Τα πάντα ρει. Να είστε ευέλικτοι.

Δίδυμοι
Έχετε όρεξη για νέα ξεκινήματα. Επειδή οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες, ΄΄δείτε΄΄ με βάση και προσοχή. Κινηθείτε, αλλά όχι με βιαστικά βήματα. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις.


Καρκίνος
Δώστε προσοχή από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη. Η  Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει αρκετά εύθικτους. Οι συναισθηματικές εξάρσεις …είναι στο πρόγραμμα. Βρείτε διέξοδο εκτόνωσης.

Λέων
Αγαπητοί Λέοντες δεν είστε σε ιδιαίτερη φόρμα. Πολλά θέλετε αλλά δεν σας βγαίνει. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, σε ότι κρίνετε απαραίτητο. Η στρατηγική σκέψη …θα έχει αποτελέσματα.

Παρθένος
Δεν θα πούμε ότι η εβδομάδα αυτή είναι στα μέτρα σας. Σίγουρα είναι πολλά που σας διαφεύγουν και ίσως θα ήταν καλό να κάνετε κάτι για σας. Αρχειοθετήστε τις ανάγκες σας και δείτε καθαρά.

Ζυγός
Μάλλον είστε λίγο αναποφάσιστοι. Παλιές υποθέσεις αναζητούν αποδοχή ….και λύση από εσάς. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Σημαντικό είναι, να δείτε τις ευκαιρίες που έρχονται.


Σκορπιός
Τα οικονομικά θέματα είναι στη σκέψη σας. Μην ξεχνάτε ότι είστε οι επενδυτές του ζωδιακού. Δείτε με ψυχραιμία και αποφασίστε δίχως βιασύνη. Βασιστείτε στην εμπειρία σας.


Τοξότης
Είστε αρκετά κινητικοί. Ποιος σας πιάνει. Θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο. Η εποχή όμως δεν είναι και τόσο ευέλικτη μα ούτε και εύκολη. Δείτε αντικειμενικά και κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Αιγόκερως
Υποχρεώσεις αρκετές στο προσκήνιο. Κινείστε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Θέλετε να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Χαλαρώστε και δείτε το γενικό πλαίσιο. Δράστε ανάλογα.


Υδροχόος
Σκεφτείτε διπλά. Δείτε ξανά και ξανά τις λεπτομέρειες. Διευκρινίστε τα ψιλά γράμματα και δώστε χώρο στον εαυτό σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Δράστε με σύνεση και προσοχή.


Ιχθύς
Ιδιαίτερη η ανάγκη σας για νέες δράσεις. Η ενέργεια σας βρίσκεται στο φουλ. Το τι θα κάνετε με αυτήν θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσάς. Μην βιάζεστε όμως γιατί μπορεί να γίνουν και λάθη.  





Μία εβδομάδα, όπου ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μεταφέρεται στο υδάτινο και παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου. Οι παρορμητικοί των τελευταίων ημερών του 3ου δεκαημέρου, αλλά και αρχής του 1ου δεκαημέρου, δηλαδή ο Κριός, ο Ζυγός, ο Αιγόκερως και ο Καρκίνος, πρόκειται να αισθανθούν περισσότερο αυτή την αλλαγή.

Ωστόσο, όλοι θα παρατηρήσουμε από το περιβάλλον μας, πως  η επικοινωνία θα γίνει λιγότερο αυθόρμητη και ίσως σε κάποιες στιγμές, νιώσουμε εύθικτοι ή νευρικοί.  

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη, όπως επίσης και ο Κρόνος, ο Δίας και ο Πλούτωνας. Το ΄΄παρελθόν΄΄ όλο και αναζητά περισσότερες εξηγήσεις…. και όλοι εμείς, καλούμαστε να κατανοήσουμε καλύτερα τη σχέση μας μέσα σε αυτό. Ημιτελείς καταστάσεις, αναζητούν λύση, αλλά και τη δική μας συνειδητή τοποθέτηση.

Η έμφαση και η δράση, γίνεται έντονη για τους Μεταβλητούς φίλους μας, (Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς) του 1ου, 2ου αλλά και  3ου δεκαημέρου.

Η εβδομάδα αυτή, αρχίζει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και χρειάζεται μεγάλη προσοχή την Τρίτη και την Τετάρτη, σε ότι αφορά ….συναισθηματικές εντάσεις. Οι παρορμητικοί (Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός) εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, ας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Εκτός ορίων, παραμένει η Σελήνη, μα κυρίως ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο αστεροειδής Υγεία.

Δευτέρα
Ο Άρης εξάγωνο Ουρανός, και η Σελήνη σε τετράγωνο με το Χείρωνα, τονίζει θέματα της οικογένειας αλλά παράλληλα δίνει και τις κατάλληλες ευκαιρίες προς κάθε κατεύθυνση.

Τρίτη
Υπάρχει μια γενική ένταση, και χρειάζεται προσοχή η ημέρα αυτή. Δημιουργούνται παρερμηνείες, που δύσκολα θα βρουν διέξοδο. Η  επικοινωνία γίνεται δύσκολη, λόγω ψυχικής έντασης.

Τετάρτη
Από την Τρίτη το βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έχουμε δύσκολες όψεις με τη Σελήνη. Η ενίσχυση του Άρη, ενδέχεται να φουντώσει την ένταση, και να θελήσουμε να κάνουμε περισσότερα απ όσα χρειάζεται

Πέμπτη
Την Πέμπτη έχουμε την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και τη Σελήνη σε διάφορες όψεις. Κυκλοθυμική αλλά και συγχρόνως χαλαρή, ...θα αποκαλέσουμε τη γενική μας διάθεση.

Παρασκευή
Μια ημέρα με τη Σελήνη στην Παρθένο. Το ιδιαίτερο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό αλλά και του Ήλιου με το Χείρωνα, βοηθά στην κατανόηση, αλλά και δίνει και το απαραίτητο γόνιμο έδαφος, σε ότι αφορά την προσπάθεια θεραπείας σε κάθε επίπεδο.

Σάββατο
Το Σάββατο είναι μια ημέρα, που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε έντονη. Η επιμονή μας από άποψη σκέψης και δράσης, ενδέχεται να μας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις. Θα χρειαστεί να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας, έτσι ώστε να αποφύγουμε εντάσεις, προς λάθος κατεύθυνση.

Κυριακή
Την Κυριακή αλλάζει λίγο το σκηνικό, από το απόγευμα και μετά. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και δίνει την ευκαιρία για λύσεις. Δώστε την κατάλληλη προσοχή σε συνεργασίες και σχέσεις.


Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου