21/1/20

Ο Λόγος των Άστρων από 21-31 Ιανουαρίου



Καλωσορίζουμε 
τον Ήλιο στον Υδροχόο!



Ο Ερμής, από το 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου, ενισχύει το τετράγωνο, μεταξύ Ήλιου και Ουρανού.
Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη, Αφροδίτη-Ποσειδώνα, θολώνει τα ύδατα προς άγνωστη κατεύθυνση!

Η βοηθητική (έστω και λίγο) θέση του Δία από τον Αιγόκερω, βοηθά, προς ''κίνηση'' ρεαλιστική.

Ιδέες που καλούνται να γίνουν πράξη, …αναμειγνύονται με την προσπάθεια επιβολής προς κάθε κατεύθυνση.

Διπλές και τριπλές συμπεριφορικές τάσεις, …ξεδιπλώνονται μέσω αποκαλύψεων!?
Ή τα σπρώχνουμε όλα κάτω από το χαλάκι ….μη γνωρίζοντας το δωμάτιο;

Προσοχή σε ότι φαντάζει τέλειο και μοναδικό‼‼
Προσοχή στην οδήγηση (λόγω αφηρημάδας)
Προσοχή στο νευρικό σας σύστημα‼‼




Ο Λόγος των Άστρων από 21-31 Ιανουαρίου
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,

Για το Kifissia Radio.com
https://www.kifissiaradio.com/





Αγαπητοί μου Κριοί, ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου, σας εμπνέει και σας κινεί με έμφαση και δυναμισμό. Λίγο αργότερα, η νέα Σελήνη στις 24/1, ενεργοποιεί κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Ο Άρης από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη, σας δίνει ιδέες για αποδράσεις. Ο μήνας κλείνει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. 

Πρόταση Διαχείρισης:
Μην είσαι ανυπόμονοι!




Αγαπητοί μου Ταύροι, ο Ήλιος στον Υδροχόο & με τη συμμετοχή του Ερμή, σας καλεί να πάρετε αποφάσεις (κυρίως εάν είστε εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου). Οι κοινωνικές σας σχέσεις μπαίνουν σε πρώτη εφαρμογή,  δίνοντας έμφαση σε στόχους, ...με τρόπο δυναμικό. Ανοίξτε ορίζοντες βάση σχεδίου. 

Πρόταση Διαχείρισης:
Κάντε το σωστό προϋπολογισμό! 




Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο Ήλιος στον Υδροχόο, κερδίζει έδαφος και σας χαρίζει ιδέες με τη βοήθεια του Ερμή. Επικοινωνήστε δίχως φόβο και πάθος. Έχετε σημαντικούς συμμάχους με το μέρος σας που σας βοηθούν να ...είστε στο επίκεντρο των γεγονότων. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να ξεφύγουν από τα χέρια σας. 

Πρόταση Διαχείρισης:
Διεκδικήστε!




Αγαπητοί μου Καρκίνοι και κυρίως εσείς του 3ου δεκαημέρου, καλείστε να κλείσετε παλιές υποθέσεις. Νέα ξεκινήματα για εσάς του 1ου δεκαημέρου, κερδίζουν σημαντικό έδαφος. Η συναισθηματική σας καθοδήγηση, ...θα γίνει η πυξίδα σας προς ...επίτευξη στόχων, με την προϋπόθεση να είστε συνεπείς.  

Πρόταση Διαχείρισης:
Κινηθείτε μεθοδικά!




Αγαπητοί μου Λέοντες, ο συμπληρωματικός σας Υδροχόος, ανοίγει νέους ορίζοντες ...για συνεργασίες και σχέσεις. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, οφείλετε να είστε προσεκτικοί, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές. Δηλώστε με προσοχή τις απόψεις σας, λαμβάνοντας υπόψη τους τρίτους. 

Πρόταση Διαχείρισης:
Προσπαθήστε με σύνεση!




Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Ήλιος στον Υδροχόο, σας προετοιμάζει να έρθετε αντιμέτωποι με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Η νέα Σελήνη από το ζώδιο επίσης του Υδροχόου, σας δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες, για τις λύσεις που είχατε κατά νου. Νιώστε έτοιμοι και δώστε τη σωστή ώθηση.  

Πρόταση Διαχείρισης:
Μετρήστε ...με αναλυτικό τρόπο!




Αγαπητοί μου Ζυγοί, το αγαπημένο σας ζώδιο του αέρα, σας βοηθά να είστε δραστήριοι με τρόπο επικοινωνιακό. Δημιουργικά σχέδια μπαίνουν σε προτεραιότητα, δίχως όμως, να ξεχνάτε τις πιέσεις που δέχεστε, κυρίως εσείς του 3ου δεκαημέρου. Ζυγίστε προσεκτικά τα θέματα που σας απασχολούν. 

Πρόταση Διαχείρισης:
Συζητήστε τις ανάγκες σας!




Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Ήλιος στον Υδροχόο, σας καλεί να εστιαστείτε σε θέματα οικογενειακής θαλπωρής και η Σελήνη στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα, διευκολύνει την επικοινωνία σε κάθε επίπεδο. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ευνοεί νέες αρχές, κυρίως για εσάς του 1ου δεκαημέρου (μετά από τις 24 Ιανουαρίου).
Πρόταση Διαχείρισης: 
Εξετάστε προσεκτικά!




Αγαπητοί μου Τοξότες, η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, τονίζει τον τομέα της θέλησης. Οι εκπρόσωποι του 1ου και 2ου δεκαημέρου, ενεργοποιείτε τον τομέα ..της ατομικής σας έκφρασης. Φροντίστε να είσαι προετοιμασμένοι σε ότι αφορά ...τα πιστεύω  σας. Μετρήστε τα λόγια σας δίχως βιασύνες.  

Πρόταση Διαχείρισης:
Να είστε έτοιμοι και αποτελεσματικοί!






Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, κινεί θέματα αξιών σε κάθε επίπεδο. Καλείστε να είστε συνεπείς με τις αξίες σας, αφήνοντας χώρο για αλλαγή. Προσέξτε ζητήματα, που τυχόν προκύψουν, από οικονομικές εκκρεμότητες. Σχεδιάστε μελλοντικά σχέδια, με βάση τις ανάγκες …και τις πεποιθήσεις σας. 

Πρόταση Διαχείρισης: 
Βρείτε τη χρυσή τομή!





Αγαπητοί μου Υδροχόοι, χρόνια σας πολλά και καλή νέα Ηλιακή επιστροφή! Είστε οι πρωταγωνιστές της εποχής, δίχως καμία αμφιβολία. Οι ιδέες σας βρίσκουν εφαρμογή, αν και οι αναστολές σας είναι παρούσες. Στις 24/1, η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, ...σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Προσοχή οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου.

Πρόταση Διαχείρισης:
Πατήστε σε  δρόμους καινοτομίας!





Αγαπητοί μου Ιχθύες, αυτό το διάστημα χρειάζεται ρεαλιστικές δράσεις. Η εστίαση σας σε θέματα διευκρίνησης και επαλήθευσης θα ήταν ότι καλύτερο. Κινηθείτε με μικρά βήματα και μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Τα σενάρια είναι πολλά και οι αδιευκρίνιστες συμφωνίες, ίσως να είναι …το βασικό σας θέμα.

Πρόταση Διαχείρισης:
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!




Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
για το Kifissia Radio






© 2009-2020: Ουρανοκατέβατοι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου