16/1/20

2ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. στις 15 & 16 Μαΐου 2020 με θέμα “Η Αστρολογία της Οικογένειας”!




Με μεγάλη χαρά ενημερώνουμε το αγαπητό κοινό ότι ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. διοργανώνει το 2ο του Διεθνές Συνέδριο Αστρολογίας με θέμα «Η Αστρολογία της Οικογένειας» στις 15 & 16 Μαΐου 2020, στον συνεδριακό χώρο TriaenaBusinessCenter που βρίσκεται στην Αθήνα επί της Λεωφόρου  Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε εκ των προτέρων να ευχαριστήσει τους εισηγητές του συνεδρίου, μιας και όλοι είναι αξιόλογοι Αστρολόγοι, ερευνητές και δάσκαλοι στον χώρο της Αστρολογίας. Μάλιστα, ανάμεσα σ’ αυτούς θα παρευρίσκονται και τρεις εκπρόσωποι από τον διεθνή Αστρολογικό χώρο:
η κυρία Barbara Bonvalot μέλος της ASPAS - Πορτογαλικής Ένωσης Αστρολογίας, και της AFAN - Ένωσης Αστρολογικών Δικτύων.

η κυρία ErinSullivan συγγραφέας, μέλος της ISAR και επίτιμο μέλος ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

και ο κύριος Brian Clark αστρολόγος, εκπαιδευτικός και σύμβουλος για 40 χρόνια, επίτιμο μέλος του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Οι κυρίες Bonvalot και Sullivan  θα μας τιμήσουν με τη φυσική τους παρουσία και εισηγήσεις τους θα μεταφράζονται ταυτόχρονα στα ελληνικά από τους κυρίους Πετρίτση και Ζέρβα.

Στο φετινό συνέδριο θα παρουσιαστούν έρευνες που αποτυπώνουν και αξιολογούν τις πλανητικές επιρροές που δέχεται μια οικογένεια στο σύνολό της, αλλά και για κάθε μέλος της χωριστά. Σε συνδυασμό με άλλες επιστήμες, όπως η Ψυχολογία, αποκωδικοποιείται  το οικογενειακό σύστημα και γεννιέται ένα πολύτιμο εργαλείο κατανόησης και επίλυσης οικογενειακών θεμάτων. Οι ρόλοι μέσα σε μια οικογένεια, η προσωπικότητα και η ανάπτυξη του ατόμου, δείκτες κληρονομικότητας και εκλαμψίας κατά τη γέννα καθώς και τα τραύμα¬τα κατά την παιδική ηλικία αποτελούν τον κεντρικό άξονα της φετινής θεματολογίας.

Το συνέδριο συντονίζουν τα τρία ιδρυτικά μέλη Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.,

Στους σύνεδρους θα διανεμηθεί πιστοποίηση παρακολούθησης και συνεδριακό υλικό. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το δεύτερο ετήσιο περιοδικό του συλλόγου, στο οποίο θα περιλαμβάνονται άρθρα ερευνών των μελών του συλλόγου καθώς και των εισηγητών του συνεδρίου σχετικά με τις εργασίες τους. Τέλος, μια σειρά δώρων αστρολογικού περιεχομένου θα διανεμηθεί μέσω κλήρωσης την 1η ημέρα του συνεδρίου.


Η συμμετοχή είναι 60€ για εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και 80€ για μη μέλη με εξόφληση έως 31 Μαρτίου 2020. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω καταθέσεως στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α, IBAN: GR17 0110 1090 0000 1090 0403 550, ή στις προσεχείς εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος στις 2 Φεβρουαρίου για τα γενέθλια της Ελλάδας και στις 21 Μαρτίου του 2020 για την Εαρινή Ισημερία στον συνεδριακό χώρο του Triaena Business Center.

Το κόστος συμμετοχής αυξάνεται από 1η Απρίλη 2020 και ανέρχεται στα 80€ για εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και €100 για μη μέλη με τελική προθεσμία εξόφλησης τις 5 Μαΐου 2020.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου