26/12/19

΄΄Ο λόγος των άστρων΄΄ Από 22/12 έως 31/12


Καλές Γιορτές, Καλή Χρονιά ‼!

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου







Αγαπητοί μου Κριοί, Δεκέμβριος, νέα Σελήνη, έκλειψη στα παρορμητικά του 1ου δεκαημέρου, γιορτές και αλλαγή χρόνου. Πολλές και διαφορετικές λοιπόν οι συνθήκες, άρα και ώρα για αλλαγή πλεύσης. Ενορχηστρώστε τις κατάλληλες κινήσεις και δώστε πλώρη σε επαγγελματικές αναζητήσεις. Κρατήστε ήπιους τόνους.

Πρόταση Διαχείρισης:
Συνθέστε!
 

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο χρόνος κλείνει με μια έκλειψη Ηλίου, σε ζώδιο της γης, στον Αιγόκερω. Η σύνοδος Ήλιου Δία στις 27/12, δίνει απλόχερα δυναμικές ευκαιρίες. Στο τέλος του μήνα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενδυναμώνει τη λογική και μεταφέρει τη θέση σας με τρόπο λειτουργικό. Δείτε τους νέους δρόμους με χαρά!  

Πρόταση Διαχείρισης:
Προγραμματίστε!



Αγαπητοί μου Δίδυμοι, το τρίγωνο Ήλιου Δία, μεταδίδει τις ιδέες σας, σε νέους δρόμους εφαρμογής. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, τακτοποιεί τη σκέψη σας, αρχικά  από τα μέσα προς τα έξω. Αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες και αρκεστείτε στην πλούσια και επικοινωνιακή σας δράση. Όλα γίνονται… για κάποιον λόγο και σκοπό!

Πρόταση Διαχείρισης:
Ακούστε τον Εαυτό σας!



Αγαπητοί μου Καρκίνοι, ο Ήλιος στον άξονα σας, κινεί τη θέληση και τη φαντασία. Η έκλειψη στο 1ο σας δεκαήμερο, τονίζει θέματα απόφασης και δημιουργίας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, σας κάνει πιο ομιλητικούς, …και ψάχνετε για νέες συνεργασίες. Οι διάθεσή σας τονίζεται εντυπωσιακά, ενώ κινείστε βάση σχεδίου. Νιώστε …χαλαρά!

Πρόταση Διαχείρισης:
Δράστε, βάση συναισθηματικής ανάγκης!



Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Ήλιος στον Αιγόκερω, σας φέρνει αντιμέτωπους με σοβαρές αποφάσεις (είτε για καλό είτε όχι). Η σύνοδος Ήλιου-Δία, ανοίγει δρόμους προς τις εσωτερικές σας αναζητήσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθά τον προγραμματισμό σας, ..και θέματα καθημερινά, μπαίνουν  στη σωστή βάση. Δράστε!

Πρόταση Διαχείρισης:
Δείτε…ποιοτικά!



Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Ήλιος στον Αιγόκερω και σε ζώδιο της Γης, σηματοδοτεί την αρχή του Χειμώνα. Ώρα για οργάνωση λοιπόν, αλλά παράλληλα τακτοποίηση. Οι τελευταίες εκκρεμότητες της χρονιάς, αλλά και οι κοινωνικές επαφές, είναι κάτι που ..θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, κινείται σε φιλικά μονοπάτια!

Πρόταση Διαχείρισης:
Τελειοποιήστε…ότι είχατε αφήσει στη μέση!



Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Ήλιος στον Αιγόκερω, σας κάνει λίγο εσωστρεφείς. Η νέα Σελήνη και έκλειψη στον Αιγόκερω, είναι για εσάς σημαντική. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς με τους οικείους σας, δίχως όμως να ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, σας δίνει στήριγμα, αλλά παράλληλα και πρακτικές …λύσεις!

Πρόταση Διαχείρισης:
Πάρτε αποφάσεις!



Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η έκλειψη και η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, βοηθά τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Η ευκαιρία των ημερών, είναι να μιλήσετε με  ειλικρίνεια …αλλά και σοβαρότητα. Ευνοούνται οι επαφές, που καλό θα ήταν να είστε δημιουργικοί! Οι αλλαγές είναι στο πρόγραμμα, αλλά εσείς; Θα είστε εκεί; Θα…;

Πρόταση Διαχείρισης:
Μιλήστε άφοβα!



Αγαπητοί μου Τοξότες, ο Ήλιος μεταφέρθηκε σε γειτονικό ζώδιο και τώρα θα πρέπει να είστε τουλάχιστον πρακτικοί. Εκμεταλλευτείτε τους καρπούς ..των κόπων σας και αισθανθείτε τώρα περισσότερο ασφαλείς. Η διαίσθησή σας, θα ήταν καλό, να έχει τις ‘’επιλογές΄΄ που χρειάζεστε. Ανοίξτε τις κεραίες σας …και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι!

Πρόταση Διαχείρισης:
Τακτοποιήστε πρακτικές εκκρεμότητες!



Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, νέα Σελήνη και έκλειψη στο 1ο σας δεκαήμερο, …οδηγοί του Χειμώνα, και ο Ερμής σε σάς! Είναι γνωστό ό,τι είστε η Κρόνια λογική που βάζει τα όρια και την τάξη. Η μαθηματική σας σκέψη, …δημιουργεί καλούπια και εξισώσεις.  Το μέτρο και ο χρόνος είναι φίλοι σας, …και εσείς …καλείστε να δράσετε!  

Πρόταση Διαχείρισης:
Φτιάξτε τις σωστές δομές!


Αγαπητοί μου Υδροχόοι, είστε το πιο γρήγορο ζώδιο του ζωδιακού. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός στον Ταύρο, αλλά και ο φίλος σας Ερμής στον Αιγόκερω, …δεν....! Αν και δεν σας αρέσουν οι παροιμίες… γιατί είναι κλισέ, αγάλι – αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι J Κινηθείτε βήμα-βήμα, και δημιουργήστε νέες συνθήκες προς όφελός σας!

Πρόταση Διαχείρισης:
Κινηθείτε ομαδικά!


Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο  Ήλιος στον Αιγόκερω, μοιάζει για εσάς βοηθητικός. Από το χάος στην τάξη, και από την τάξη στο χάος. Σας θυμίζει μήπως κάτι αυτό; Η Ηλιακή έκλειψη, κινεί τα υπόγεια ρεύματα και καλείστε να πάρετε φόρα …Το κολύμπι για εσάς είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση …και έτσι, …το τοπίο αλλάζει σταδιακά. Ξεκινήστε‼

Πρόταση Διαχείρισης:
Δώστε ρυθμό‼









Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου