16/12/19

Ο Λόγος των 'Αστρων, Εβδομάδα: 15-21/12



''Ο Λόγος των 'Αστρων'', 
Εβδομάδα: 15-21/12




΄΄Ο λόγος των άστρων΄΄
Εβδομάδα: από 15-21/12

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Αγαπητοί μου Κριοί, είστε ανοικτοί για/σε κάθε ενδεχόμενο. Η αστείρευτη σας ενέργεια, …εγκαινιάζει νέους δρόμους δράσης. (κυρίως οι γεννημένοι των πρώτων ημερών). Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, είστε εστιασμένοι σε έργο υψίστης σημασίας. Η οργάνωση δημιουργικών  στόχων …γίνεται  προτεραιότητα. Πείτε ιδέες!

Πρόταση Διαχείρισης:
Ανοίξτε Δρόμους!
 

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο τομέας των σχέσεων σε κάθε επίπεδο, κινείται δυναμικά! Ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε τη βούλησή σας, αλλά παράλληλα να εμπιστευθείτε …και  τα νέα δεδομένα. Ανοικτοί, δυναμικοί, σταθεροί και επίμονοι, περπατάτε με βήμα σίγουρο και σταθερό. Εβδομάδα με ευκαιρίες,… που δεν θα πρέπει να χάσετε!

Πρόταση Διαχείρισης:
Να είστε σε εγρήγορση!



Αγαπητοί μου Δίδυμοι, βρίσκεστε στον απόηχο της Πανσελήνου. Οι εκπρόσωποι του 1ου και 2ου δεκαημέρου, βρίσκεστε πολύ κοντά σε λύσεις. Λύσεις, που εξυπηρετούν οικιακούς, κοντινούς αλλά κοινωνικούς στόχους. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…που αντιλαμβάνεστε  και αναπτύξτε τα οργανωτικά σας στοιχεία. Βγείτε! 

Πρόταση Διαχείρισης:
Δράστε με κριτήριο …τις ιδέες σας! 


Αγαπητοί μου Καρκίνοι, όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Από τη φύση σας είστε επιφυλακτικοί! Υπάρχουν φορές, που ο παρορμητισμός σας, …σας αναγκάζει να μειώσετε την ταχύτητα. Θα ήταν καλό να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας, αλλά και να ακούσετε και τη γνώμη φίλων. Αναζητήστε την παρέα αγαπημένων ανθρώπων!

Πρόταση Διαχείρισης:
Δείτε με τρυφερότητα!




Αγαπητοί μου Λέοντες, πολλά και διάφορα είναι τα θέματα που σας απασχολούν. Θέματα συναισθηματικά, οικονομικά αλλά και θέματα που αφορούν την ασφάλεια σε κάθε επίπεδο. Προς το τέλος της εβδομάδας, το σκηνικό για εσάς, αλλάζει αισθητά. Ο κυβερνήτης της αντισκιάς σας Αφροδίτη, επενδύει με τρόπο καθρέφτη. Δείτε …!

Πρόταση Διαχείρισης:
Δείτε με όραμα ….την εξέλιξη!




Αγαπητοί μου Παρθένοι, το τρίγωνο Δία-Ουρανού είναι ότι καλύτερο. Η συνθετική ικανότητα …που αφορά εσάς του 1ου δεκαημέρου προς το παρόν, γίνεται σύμβουλος και οδηγός. Όλα καλά ..φυσικά, αλλά μην ξεχνάτε καθόλου τον Ποσειδώνα. Γράφετε; Είστε άνθρωποι της τέχνης; Αν όχι, δοκιμάστε νέες δράσεις …και θα εκπλαγείτε!

Πρόταση Διαχείρισης:
Αλλάξτε καθημερινές συνήθειες!



Αγαπητοί μου Ζυγοί, προς το τέλος της εβδομάδας η κυβερνήτης σας Αφροδίτη και πάλι σε στοιχείο της αρεσκείας σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ευνοεί τους προσωπικούς, επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς σας στόχους. Πιο επικοινωνιακοί, πιο ευέλικτοι, με τρόπο όπως άλλωστε ήδη γνωρίζετε...διπλωματικό!

Πρόταση Διαχείρισης:
Κρατήστε το ζύγι γερά!

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, το τρίγωνο Δία-Ουρανού σας αγγίζει με τρόπο ΄΄σφήνας΄΄. Είστε σε εσωτερικές αναζητήσεις, αλλά έχετε την πεποίθηση ό,τι η ανανέωση είναι θέμα χρόνου. Μιλήστε με έμπιστους φίλους και αποφορτίστε ότι εσείς …αποφασίσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε λάθη οικονομικής φύσεως.  

Πρόταση Διαχείρισης:
Να είστε ευέλικτοι …και σταθεροί!

Αγαπητοί μου Τοξότες, η  εβδομάδα παραμένει ιδιαίτερα ενεργή. Ωστόσο, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός …και αυτό θα πρέπει να το θυμάστε καλά! Η εβδομάδα κρύβει μικρές παγίδες, αλλά, εάν δεν δείτε τα πράγματα  να φαντάζουν τέλεια, …δεν έχετε να ανησυχείτε ιδιαίτερα J Καλό θα ήταν να έχετε plan b, ..για να είστε πιο σίγουροι.

Πρόταση Διαχείρισης:
Κάντε διευκρινιστικό διάλογο!

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσείς του 1ου δεκαημέρου είστε σε πολύ καλές …συνθήκες! Θα ήταν παράληψη …να μην έχετε σχέδια υλοποίησης αυτό διάστημα. Ανοίξτε τα συρτάρια σας λοιπόν και μην βγάλετε τις αναμνήσεις σας. Βγάλτε ιδέες που αναζητούν εφαρμογή. Ανοίξτε κοινωνικά …και βρείτε αυτό που σας αξίζει! 

Πρόταση Διαχείρισης:
Αγγίξτε ….αποτελεσματικά τους στόχους σας!

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, άλλο φίλοι και άλλο συνεργάτες. Όταν τα χρήματα μπαίνουν στη μέση, τότε αλλάζουν οι όροι και τα κριτήρια. Σημαντική η φιλία, αλλά παράλληλα και η επαγγελματική σας ταυτότητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και πάρτε θάρρος. Η Αφροδίτη έρχεται να κινήσει τα λιμνάζοντα ύδατα! Δείτε μπροστά...!

Πρόταση Διαχείρισης:
Δομήστε στρατηγικά!

Αγαπητοί μου Ιχθύες, έχετε πολλά όνειρα, πολλά ταλέντα, αλλά …και ένα μικρό τόσο δα πραγματάκι που χρειάζεται την προσοχή σας. Εάν θα κάνατε μια ευχή ποια θα ήταν αυτή; Να λύσετε το μικρό σας προβληματάκι! Σωστά; Κάντε μια ευχή και αφήστε την να κάνει τη δουλειά της. Μετά, δείτε δίπλα σας ….Τι έχετε πιο κοντά σας;

Πρόταση Διαχείρισης:
Μιλήστε με αγαπημένους Φίλους!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου