4/6/16

Νέα Σελήνη στους Διδύμους από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



NEA ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ



Με ωροσκόπο στους Διδύμους μας καλωσορίζει η νέα Σελήνη, που την Κυριακή τα ξημερώματα θα μας κάνει την εμφάνισή της. Θα έλεγα ότι μοιάζει να έχει χαρακτήρα οξύμωρο, μιας η σύνοδος Αφροδίτης, Ήλιου, Σελήνης βρίσκονται στην ίδια ζωδιακή μοίρα και μάλιστα κάνουν τετράγωνο με τον Δία από την Παρθένο, που και αυτός με τη σειρά του βρίσκεται στην ίδια μοίρα, δηλαδή στην 14η, άρα και στο κέντρο της εκάστοτε ζωδιακής περιοχής. Παράλληλα βλέπουμε τον Δία σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από την Παρθένο, που κατά κάποιον τρόπο, ενισχύει αυτό το τετράγωνο. 

Παρατηρώντας προσεκτικά τον χάρτη, ανακαλύπτουμε ότι ο Κρόνος (Px) από τον Τοξότη, αλλά και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, κλείνουν ένα μεγάλο σχήμα σταυρού, στον άξονα των μεταβλητών ζωδίων. (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι).

Το οξύμωρο της υπόθεσης, προκύπτει από το εξής: Ο ωροσκόπος στους Διδύμους με έντονο ύφος (λόγω τονισμένου 1ου όικου + πλανήτες μέσα εκεί ) ΄΄ οδηγείται ΄΄ σε έναν οίκο ΄΄κλειστό΄΄ (12ος), κάτι που δηλώνει ότι όπως και να χει, τα μυστικά παραμένουν κλειδαμπαρωμένα και μάλιστα αρκετά καλά. Ο κυβερνήτης του κοσμικού ωροσκόπου Ερμής στον Ταύρο, κάνει αντίθεση με τον εξαιρετικά δυναμικό και ανάδρομο Άρη από τον Σκορπιό, που θέλει εκ των πραγμάτων, να δημιουργήσει ΄΄μυστικές΄΄ και υπόγειες αντιπαραθέσεις, που θα έχουν να κάνουν σίγουρα με έντονο οικονομικό παρασκήνιο.

Ενώ φαινομενικώς τα πράγματα θα μοιάζουν να είναι ΄΄  ελαφρά τη καρδία΄΄, στην πραγματικότητα το παρασκήνιο θα κινηθεί ανταγωνιστικά με στόχο την διεκδίκηση πόρων αλλά κυρίως την ανταγωνιστική εκείνη κατάσταση, που στόχο θα έχει την διεκδίκηση της εξουσίας σε όλες τις εκφάνσεις, με τρόπο όχι φυσικά αρμονικό, αλλά αντιθέτως διεκδικητικά απαιτητικό.  
Ενδέχεται να κινηθούν ΄΄κάτω΄΄ από το τραπέζι, υποθέσεις που αφορούν το μεταναστευτικό θέμα, όπως επίσης ζητήματα αλλά και διεκδικήσεις που αφορούν το χώρο της Υγείας ευρύτερα. Για παράδειγμα, οικονομικές διεκδικήσεις στον άξονα των νοσοκομείων, στην ευρύτερή τους μορφή.

Η αμοιβαία υποδοχή Ερμή – Αφροδίτης, θα ανοίξει τον άξονα της επικοινωνίας σε θέματα οικονομικής φύσεως, που ίσως όμως, να εμφανιστούν σε ένα μέγεθος μη υπαρκτό. Άρα, η απάτη και ή ‘’φούσκα΄΄ θα μπορούσε να είναι ένα καλαίσθητο επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπωσιασμoύ, που όμως το περιεχόμενό του θα διαφέρει από την εικόνα που θα βγαίνει προς τα έξω -΄΄βιτρίνα΄΄. Τα θέματα που θα ανοιχθούν θα είναι τόσο σύνθετα, όσα και τα θέματα που εμπεριέχει ο σταυρός στα μεταβλητά.

Ο Ουρανός σε χιαστή με τον Αστεροειδή Υγεία, ενδέχεται να βγάλει στη φόρα πράγματα που θα μας εντυπωσιάσουν είτε αρνητικά είτε θετικά. Ο Αστεροειδής Δήμητρα, θα συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια, με ιδιαίτερο και πρωτότυπο  τρόπο.

Ο Αστεροειδής Αστραία, σε επαφή με την Εστία από τους Διδύμους, ενδέχεται να ΄΄φουντώσει΄΄ την επιθυμία για ΄΄δικαιοσύνη΄΄ αλλά και με ότι αυτό συνεπάγεται. Προφανώς όμως, λόγω της έντασης της (στην ζωδιακή περιοχή των Διδύμων), τα θέματα που αφορούν τα Μ.Μ.Ε να είναι σε πρώτο πλάνο, όπως επίσης και η αμοιβαία υποδοχή Ερμή – Αφροδίτης. 

Ιδιαίτερο είναι το γεγονός, ότι κλήρος της τύχης, μοιάζει να είναι τοποθετημένος στην ίδια μοίρα με τον ωροσκόπο της νέας Σελήνης (12η μοίρα).   

Το μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο της γης, θα θελήσει να εξουσιάσει όλη αυτήν την διαπραγματευτική προσπάθεια. Το πόσο αυτό θα έχει ένα χειροπιαστό και πρακτικό αποτέλεσμα, αυτό θα εξαρτηθεί από πολλές πλευρές. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά ούτε και μονοδιάστατα. Οι προσπάθειες πάντως θα γίνουν, και ότι μας φανερώσουν, θα το δούμε αρκετά αργότερα σε ένα επίπεδο ΄΄φαινομενικά΄΄ υπαρκτό. 
Και τέλος, η Αθηνά, εμφανίζεται και εκείνη σε συνεργασία με την Αστραία και την Εστία. (Αθηνά είναι αυτή, όλο και κάποια καλή ιδέα θα έχει) :)

Σε γενικές γραμμές, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτήν τη νέα Σελήνη, είναι τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου και τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου. Λιγότερο επηρεάζονται τα παρορμητικά του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Αυτά τα ολίγα και θυμηθείτε !
Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους !

Συμβουλή: Οι έρωτες που θα προκύψουν τώρα θέλουν  σίγουρα ΄΄μικρό΄΄ καλάθι :)

Καλή και Δημιουργική Νέα Σελήνη
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

K.B
Σύμβουλος Ολιστικής & Συνδυαστικής Αστρολογίας, 
Reiki Master Teacher
Ouranokatevatoi.blogspot.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου