4/5/12

Εκλογές 6 Μαίου 2012

Εκλογές 6 Μαίου 2012


 
 

Κάπως έτσι αρχίζουν τα σενάρια: http://ouranokatevatoi.blogspot.com/2012/02/blog-post_18.html
Μα νομίζω ότι όλοι μας αναγνωρίζουμε τις καλοστημένες τεχνικές που παίζονται εις βάρος μας … πολλά … χρόνια τώρα... Το ότι μας δοκιμάζουν, δεν είναι καινούριο φαινόμενο, αυτό που απλώς κάνουν, είναι ότι επαναλαμβάνουν τα τυποποιημένα σχέδια τους, που στόχο έχουν … την ομαδοποίηση ανθρώπων …

Θα μου πείτε δεν πρέπει να ανήκουμε κάπου; Μα φυσικά και ανήκουμε όλοι κάπου… Είμαστε όλοι κάτοικοι της Γής, που μας θρέφει και μας προστατεύει! Είμαστε Άνθρωποι και έχουμε όλοι μέσα μας ψυχή, πνεύμα, σώμα, συναισθήματα, αισθήσεις, νου, λόγο και πολλά άλλα … που ήδη όλοι γνωρίζουμε…

Μπορεί να έχουμε … και να εκφράζουμε διαφορετικά χρώματα, μα όλα αυτά τα χρώματα μαζί, ανήκουν σε ένα ενιαίο σύστημα, που θα μπορούσαμε να το παρατηρήσουμε μέσα από την οπτική γωνία του πρίσματος … αν και η ίδια η φύση απαντάει με τον καλύτερο τρόπο!
Ουράνιο τόξο, βγαίνει όταν η καταιγίδα σωπάσει ... Ο Ήλιος ανατέλλει και πάλι … και ο κύκλος της ζωής επαναλαμβάνεται … 

Όλα μέρος του κύκλου είναι !

Το μόνο πρόβλημα, είναι ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά ... Όλα, τα πάντα δηλαδή που υπάρχουν μέσα και έξω από τον Πλανήτη μας, ανήκουν σε ολόκληρο τον κόσμο! Το να απομονώσουμε κάποια αγαθά που μας παρέχει η φύση και το Σύμπαν απλόχερα, είναι τουλάχιστον αλαζονικό και απολύτως εγωκεντρικό… 

Η γη και το σύμπαν ανήκει σε όλους τους Ανθρώπους ανεξαιρέτως … αν και η πραγματικότητα, για κάποιους είναι διαφορετική... Εδώ και πολλούς αιώνες, θέλουν να αντιλαμβάνονται την αλήθεια με τρόπο διαφορετικό. 

Η πανσέληνος αυτή, ακριβώς αυτές τις αξίες θίγει. Και για αυτές γίνεται λόγος …. Σχηματίζεται στον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού, που ως γνωστόν εκπροσωπεί τις συναισθηματικές και τις ψυχολογικές αξίες … και μάλιστα … δίχως διαχωρισμούς… 

Πρόκειται για τη δεξαμενή των αξιών που εμπεριέχει τον πυρήνα της ύπαρξης !
Κοιτάζοντας προσεκτικά το χάρτη των εκλογών - πανσέληνου, βλέπουμε ακριβώς αυτό ... Μεγεθυμένες σκέψεις - ανάγκες, φουντωμένα συναισθήματα, ανάγκη για αλλαγή και μετασχηματισμό αξιών, μεταρρυθμιστικές δονήσεις … που εάν χρειαστεί ενδέχεται να πιέσουν - εξαναγκάσουν ... τα ψυχολογικά μας όρια. 

Πρόκειται για την πιο ισχυρή πανσέληνο του 2012, στην καρδιά της Άνοιξης, στον πιο μαγνητικό μήνα του χρόνου, τον Μάιο. Είναι η πιο κοντινή πανσέληνος από άποψη απόστασης στη γή για το 2012.
Εάν προσθέσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες, θα καταλάβουμε ότι η ένταση που καραδοκεί αναμένεται να είναι άνευ προηγουμένου…. Όλοι γνωρίζουμε, ότι η πανσέληνος από μόνη της επηρεάζει τα νερά και το συναίσθημα . Το συναίσθημα απεικονίζεται συμβολικώς από το νερό και ου το καθεξής…. 

Ο άξονας που γίνεται η πανσέληνος αυτή τη φορά, αφορά τα ζώδια που εκπροσωπούν το συναίσθημα και την ψυχοσύνθεση. Εάν βάλουμε ότι βρισκόμαστε και στην καρδιά της Άνοιξης, θα δούμε ότι το κρυμμένο και ανεκδήλωτο που έχουμε μέσα μας, ενδέχεται να εμφανιστεί με τον πιο έντονο τρόπο. Η συμμετοχή της Λίλιθ ξυπνάει αρχέγονα συναισθήματα μαζί με τη συμβολή και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που ως γνωστό είναι και ο κυβερνήτης του Σκορπιού, εκεί δηλαδή που βρίσκεται η Σελήνη. Η Δήμητρα και ο Δίας, τονίζουν και μεταφέρουν την ένταση προς πολλές κατευθύνσεις… Ένα καζάνι που βράζει … μοιάζει να είναι όλο αυτό…

Ο δε Ερμής, στον Κριό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη. Αυτό δεν είναι κακό. Θα δώσει καλό ελιγμό στην επικοινωνία. (Φτάνει όμως, να μην ξεσπάσει ο θυμός από τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού…)
Ο Άρης παραμένει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που μας λέει ότι το παιχνίδι θα επαναληφθεί … διπλό και τριπλό … για να μην πω τίποτα άλλο …

Η αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί ν ανταλλάξει λόγια σκληρά, αλλά η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα τα καταφέρει με ελιγμούς…(ελπίζω) Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σχηματισμό σφήνας που είναι τοποθετημένος πάνω στη Σελήνη της Ελλάδας. Άρα λοιπόν, εκπροσωπεί τον ψυχισμό του Έλληνα, αλλά και την έννοια αυτού που αποκαλούμε, ασφάλεια – ανασφάλεια. 

Η Πανσέληνος αυτή, γίνεται στον άξονα που αντιπροσωπεύει τους ίδιους τους κατοίκους του κράτους και σχετίζεται με τις σχέσεις μεταξύ όλων των πολιτών. Είναι καλό και χρήσιμο να επανεξετάσουμε τις αξίες μας και να κοιτάξουμε το καλό της χώρας μας. Ας σκεφτούμε τι είχαμε … τι άλλαξε … τι μας δυσαρεστεί … τι μας ευχαριστεί …και ας κάνουμε … ενδοσκόπηση που να αγγίζει τις πραγματικές μας ανάγκες… 

Ο Ποσειδώνας - Χείρωνας σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σε αντίθεση με τον Άρη, σχηματίζει μια δεύτερη σφήνα που θα μπορούσε να είναι η έναρξη που ενεργοποιεί τις αξίες και τη θεραπεία μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα εάν κινηθούμε συνειδητά αλλά και στοχευόμενα ! Ας εκμεταλλευτούμε την ενέργεια του σχήματος της σφήνας και ας αναδείξουμε τον θεραπευτικό συνδυασμό από τους Ιχθύς. Στον 5ο – 11ο οίκο της Ελλάδας γίνεται … Αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλοι μας τεράστια δημιουργική δύναμη, την οποία θα πρέπει να στρέψουμε σε επίπεδο εσωτερικό έως και διαλογιστικό! 

Ως γνωστόν, ο άξονας Ιχθύων – Παρθένου, σχετίζεται με τις εσωτερικές – εναλλακτικές διαδρομές. Η εσωτερική διαδρομή σε συνδυασμό με την ψυχική δύναμη με τον Ταύρο – Σκορπιό μπορεί να φέρει αποτελέσματα ικανοποιητικά για όλους. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να ευχηθούμε … και την ώρα που θα βρεθούμε στην κάλπη, να πάρουμε τη σωστή απόφαση. Πολλοί δεν θα ξέρουν τι θα ψηφίσουν και θα το αποφασίσουν την τελευταία στιγμή. Ας έχουμε όμως προετοιμαστεί εκ των προτέρων ώστε να έχουμε διαύγεια και όραμα … με τρόπο συνειδητό !







Εκλογές


(κάντε κλικ στο χάρτη) 






Παρατηρώντας το χάρτη των Εκλογών, βλέπουμε κάποια σημεία που αξίζουν να εστιάσουμε την προσοχή μας. (Η σύγκριση είναι η εξής:  χάρτης εκλογών σε σχέση με τον αστρικό  χάρτη της Ελλάδας)

1.       Η Δήμητρα να βρίσκεται στο μεσοδιάστημα της Σελήνης / Εστίας
2.       Η Εστία να βρίσκεται στο μεσοδιάστημα της Σελήνης /  Ήρας
3.       Ο Ερμής να βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης / Πλούτωνα
4.       Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Σελήνης / Χείρωνα
5.       Ο Χείρωνας  σε σύνοδο με τον ΉΛΙΟ της Ελλάδας.
6.       Ο Ποσειδώνας στο μεσοδιάστημα Ουρανού / Εστίας
7.       Ο Β. Δεσμός σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Κρόνου / Ουρανού
8.       Ο Ουρανός σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα / Χείρωνα
Παρατηρούμε έντονη την παρουσία του θηλυκού στοιχείου. Καλό θα ήταν  να εστιάσουμε από τη θέση αφουγκράζομαι ….

Τα θέματα καταλήγουν στον 1ο , 2ο , 12ο, 10ο, 11ο, 8ο    

Το πιο σημαντικό και άμεσα κατανοητό,  δείχνει να είναι ότι ο Χείρωνας  (αστρικός ζωδιακός - πανσέληνος) βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο (της Ελλάδας) .  Αυτό μπορεί να δείχνει το πρόβλημα αλλά και τη θεραπεία του προβλήματος. Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας είναι Υδροχόος και μάλιστα του δευτέρου δεκαημέρου. Πρόκειται δηλαδή,  για την ένωση του Πλανήτη Ουρανού με τον Ερμή. Δηλαδή, για την Πνευματική δύναμη που προέρχεται από την εμπνευσμένη δόνηση  της συμβολικής συνόδου Ερμή Ουρανού.

 Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευρηματικοί και πολυμήχανοι είμαστε. ¨Όλοι γνωρίζουμε  ότι όπου και αν βρεθούμε,  συμβάλουμε θετικά με την πρωτότυπη και ανατρεπτική μας θέση. Ας δούμε για παράδειγμα το χώρο της επιστήμης …  και θα καταλάβουμε καλά … τι έχουν καταφέρει όλοι οι Έλληνες  … αλλά και το Ελληνικό πνεύμα που μας διακατέχει … 

… Και αυτή ακριβώς είναι και η παγίδα! Ότι δηλαδή,  έχει τραυματιστεί η πρωτότυπη δύναμη που μας χαρακτηρίζει !

Το να νομίζουμε  ότι δεν είμαστε ικανοί … είναι ακριβώς  και το σημείο που θέλει την προσοχή μας!  

Η θέση του Χείρωνα γίνεται το κλειδί πασπαρτού και είναι ικανό να ανοίξει όλες εκείνες τις διόδους  - εξόδους που χρειαζόμαστε!   Ας εξυψώσουμε το πνεύμα και την πρωτότυπη σκέψη μας και ας πιστέψουμε ότι μπορούμε να υπερνικήσουμε όλα τα εμπόδια!  Από τη φύση μας ελεύθεροι και ανατρεπτικοί μπορούμε να ανοίξουμε με το ιδιαίτερο ρεύμα  που μας χαρακτηρίζει, καινούριους δρόμους, κάτω από άλλες συνθήκες και  συντεταγμένες. Ας μην φοβηθούμε. Ας πιστέψουμε στην πρωτοτυπία μας.   

Μην ξεχνάμε ότι ο αστρικός Ποσειδώνας των εκλογών είναι σε σύνοδο με την Εστία της Ελλάδας.
Ευχηθείτε ! 
Συγκεντρωθείτε ! 
Πράξτε κατάλληλα ! 
Με τη δύναμη του απελευθερωτικού ρεύματος Ερμή / Ουρανού που μας χαρακτηρίζει !



 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου