25/3/12

Με αφορμή την 25η Μαρτίου ! (Αστρικός - Τροπικός Ζωδιακός)


Με αφορμή την 25η Μαρτίου !
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου – Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας




Αν κοιτάξεις από διαφορετική οπτική σκοπιά … αλλάζουν τα πάντα. Αλλάζουν τα δεδομένα, η οπτική γωνία, η καμπυλότητα, ο χρωματισμός και τουλάχιστον η ατμόσφαιρα. Στην προκειμένη περίπτωση, η αλλαγή της ώρας στάθηκε η αφορμή. Είπα μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ότι φέτος, η ώρα αλλάζει την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου.  Και συμπλήρωσα …  τυχαίο; Δεν νομίζω…. Φυσικά και ήταν τυχαίο….  Όμως αυτό το τυχαίο γεγονός συμβαίνει χρονικά τη στιγμή του πολυσυζητημένου 2012. Δίχως να έχω την πρόθεση να μακρηγορήσω αλλά και να υπονοήσω οτιδήποτε, εξέτασα από δρόμο καθαρά ερευνητικού τύπου την εξής περίπτωση . 

Φέτος, στις 25 Μαρτίου του 2012, η ώρα άλλαξε στην 14, 55 μοίρα του Σκορπιού, σε σύνοδο με το Βόρειο της Σελήνης και τον αστεροειδή Ήρα. Επίσης, είδαμε  τον  υποθετικό πλανήτης  Cupido, να βρίσκεται στον 1ο οίκο. Αυτό είχε σαν προέκταση να προσθέσουμε μια ώρα (λόγω αλλαγής ώρας) και να μεταφερθεί ο ωροσκόπος της περιόδου 25ης Μαρτίου – 28ης Οκτωβρίου* στην 02,40 μοίρα του Σκορπιού. Ο Ήρα – Cupido, παραμένουν στον 1ο οίκο και μάλιστα η Ήρα σε σύνοδο με το Βόρειο δεσμό της Σελήνης  από την 11η έως και  τη 12η  μοίρα του Σκορπιού. Ο Άρης βρίσκεται στην 11,23 του  Λιονταριού, η Αφροδίτη στην 25, 42 του Κριού, σε σύνοδο με τη λίλιθ και το Δία από τον Κριό. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Ερμή στους Ιχθύς και ο Κρόνος στις αρχές του Ζυγού. Ο Πλούτωνας παραμένει στα μέσα του Τοξότη και ο Ποσειδώνας στο 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου. 

Όλα αυτά βέβαια, μοιάζουν περίεργα, αλλά είναι λογικό να μοιάζουν. Ο λόγος είναι απλός, και είναι ο εξής. Ο χάρτης αυτός, είναι τοποθετημένος και χαραγμένος σύμφωνα με τον Αστρικό ζωδιακό. Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος προσέγγισης είναι διαφορετικός και φυσικά έχει να κάνει με τις πραγματικές θέσεις που έχουν οι πλανήτες στο ουράνιο στερέωμα (στο εδώ και στο τώρα). Τις θέσεις δηλαδή, που τοποθετούν οι αστρονόμοι. 

Μη φανταστείτε ότι πάω να αφαιρέσω κάποιο παλαιότερο σύστημα. Ισχύουν και τα δύο συστήματα. Και από τα δυο συστήματα (τροπικό – αστρικό)  μπορούμε να βγάλουμε αξιόλογα συμπεράσματα. Απλώς τώρα, εξετάζουμε μόνο την οπτική του Αστρικού.   

Έτσι λοιπόν κάτω από αυτήν την προδιαγραφή, είδα το εξής:
Ο ωροσκόπος της περιόδου 25ης Μαρτίου – 28ης Οκτωβρίου, βρίσκεται στον άξονα 1ου – 7ου της Ελλάδας, αλλά και 2ου – 8ου Αυτό από μόνο του, μπορεί να σημαίνει πολλά και σημαντικά πράγματα. ¨Όπως για παράδειγμα, τις σχέσεις μεταξύ όλων των πολιτών της χώρας, αλλά και των οικονομικών αποθεμάτων της.  

Ο Πλανήτης Capido βρίσκεται σε αντίθεση  με τη Σελήνη της χώρας, η οποία είναι ο κυβερνήτης του τέταρτου οίκου. (ποιος είπε ότι οι Έλληνες δεν αγαπούν την Ελλάδα;) Άρα λοιπόν κάποιες συνεργασίες  συγκρουσιακού και αφανή τύπου έχουν να κάνουν με την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, που προωθούνται με κρυφές  και γεμάτες ελιγμούς ταχύτητες.  (Συμπληρωματικά να πούμε ότι ο Capido βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δωδέκατο οίκο στο ζώδιο του Κριού (στον τροπικό χάρτη της Ελλάδας). Αυτό όπως καταλαβαίνετε έρχεται κοντά με, τον διελαύνοντα Ουρανό. Πρακτικά σημαίνει, ότι όταν  πλησιάσει στην 6η προς 7η μοίρα, θα δούμε τη διαφορά. Δηλαδή, μιλάω για τον Μάιο του 2012! 

Επειδή υποπτεύομαι  ότι σας μπέρδεψα  με πολλά και  τεχνικά θέματα, κρατήστε το εξής:
Οι σχέσεις μεταξύ όλων των πολιτών της χώρας, αλλά και των οικονομικών αποθεμάτων της μετασχηματίζονται! (ελπίζω για καλό)!  

Συνεργασίες  … συγκρουσιακού και αφανή τύπου … έχουν … να κάνουν με την εδαφική ακεραιότητα της χώρας   … που  προωθούνται με κρυφές  … και γεμάτες ελιγμούς  ταχύτητες !

Γύρω στα μέσα του Μαΐου του 2012 θα δούμε τις αλλαγές  εκείνες, που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε μεγάλοι οργανισμοί!

Αυτό όμως που κυρίως θα ήθελα να σας πω και που θεωρώ πιο σημαντικό απ΄όλα, είναι ότι Ωροσκόπος της Ελλάδας όσον αφορά τον Αστρικό ζωδιακό είναι Κριός και μάλιστα με το Χείρωνα στον 1ο οίκο! Αυτό ξέρετε τι σημαίνει αγαπητοί μου; Ότι πάσχουμε από κρίση ταυτότητας ! Καλό λοιπόν θα ήταν, να το καταλάβουμε καλά!


Είμαστε πρωτοπόροι  θεραπευτές ! Ας το πιστέψουμε επιτέλους!
Τον Πολιτισμό και το Πνεύμα είναι που πρέπει να κρατήσουμε ψηλά!
Να μην το ξεχνάμε αυτό!

Η Ταυτότητα των Ελλήνων Είναι:
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και την Εστία !

Τα  συμπεράσματα …  δικά σας!






* ( θεωρώ την περίοδο 25ης Μαρτίου – 28ης Οκτωβρίου ένα κύκλο, που εμπεριέχει ειδικά γεγονότα)
** (Capido στον Σκορπιό αλλά και  Capido στο δωδέκατο της Ελλάδας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο των Ιχθύων)



© Kωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου