19/8/18

Πάμε μονοήμερη Κυριακή 2 Σεπτέμβρη! (Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας)



Ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. πάει μονοήμερη και σας καλεί να έρθετε μαζί! Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 στην Ανατολική Αττική και περιλαμβάνει τα εξής:

δίωρη εκδήλωση στην Παιανία για τον αστρολογικό Χείρωνα με εισηγητές τον Βαγγέλη Πετρίτση, την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου και τη Φωτεινή Ορσάρη – όλοι μέλη του Συλλόγου – οι οποίοι θα καλύψουν τις αστρονομικές, μυθολογικές και ψυχολογικές πτυχές αυτού του κομήτη-αστεροειδή, τον τρόπο που ερμηνεύεται στα ζώδια και τους οίκους καθώς και τη σχέση του με τις εναλλακτικές θεραπείες επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και μουσείο της Βραυρώνας φαγητό και μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη.

Συγκέντρωση στις 8:30πμ στο Μετρό Συγγρού-Φιξ και αναχώρηση στις 9πμ. Επιστροφή από Πόρτο Ράφτη στις 7μμ.

Η συμμετοχή για τα μέλη του Συλλόγου ανέρχεται στα €15 και για τα μη μέλη στα €20. Καλύπτει, δε, τη μετακίνηση με πούλμαν από και προς το κέντρο της Αθήνας καθώς και την είσοδο στον Πολυχώρο Χείρωνα όπου θα διεξαχθεί η πρωινή εκδήλωση.

Η γενική είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Βραυρώνας είναι στα €6 ενώ στα €3 για τους άνω των 65 και για φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ισότιμων Σχολών από χώρες εκτός Ε.Ε.. Ελεύθερη είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο προβλέπεται για κατόχους κάρτας αλληλεγγύης ή ενεργού κάρτας ανεργίας, για νέους ηλικίας έως 18 ετών καθώς και για φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ισότιμων Σχολών από κράτη-μέλη της Ε.Ε.. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω ιστότοπο: http://odysseus.culture.gr/h/1/gh155.jsp?obj_id=3359

Σε ό,τι αφορά το μεσημεριανό, ο καθένας μπορεί να φέρει μαζί δικό του φαγητό αλλά θα υπάρξει πρόβλεψη για γεύμα σε κάποια τοπική ταβέρνα κοντά στην οποία θα έχει πρόσβαση στη θάλασσα.

Κράτηση θέσεων θα γίνεται με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο pasyfastro@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 6977-786410. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Η κράτηση εξασφαλίζεται με προεξόφληση του ποσού συμμετοχής (€15 ή €20).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου