31/12/17

Πανσέληνος, Ιανουάριος, 2018

Πανσέληνος,

Ιανουάριος 2018


Η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς βρίσκεται προ των πυλών! Δυναμικό της σημείο οι μυστικές συμφωνίες, αλλά και η έντονη δράση των ΄΄ισχυρών΄΄ της γης! Εντύπωση μας προσκαλεί η πολλαπλή σύνοδος (στη ζωδιακή περιοχή του Αιγόκερω), αλλά & ο έντονος χαρταετός με επίκεντρο τον ήλιο και τη σελήνη.


Ένα ακόμη στοιχείο του χάρτη που μας αφορά, είναι η έμφαση σε υδάτινους οίκους. Ο 1ος-7ος γωνιακός & σταθερός άξονας Σκορπιού-Ταύρου, προμηνύει … αμετακίνητες θέσεις σε όλα τα επιμέρους ζητήματα … διαπροσωπικών σχέσεων (δίχως απαραίτητα να είναι ορατό, λόγω της έμφασης πλανητών σε υδάτινους οίκους κ.α). Η ένταση ή η δύναμη … ψυχολογικής πίεσης, ενδέχεται θα δείξει επακριβώς … το δίχως λόγια σενάριο…. Ο Ουρανός ετοιμάζεται σιγά- σιγά για την ορθή του πορεία. Δεν θα ήταν σκόπιμο … να παραλείψουμε και το άτυπο μυστικό τετράπλευρο (λόγω δράσης Mc).


Στην 1η Πανσέληνο της χρονιάς, θα δούμε κυρίως να επηρεάζονται οι Παρορμητικοί (Κριός-Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως) εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου και σε μικρότερη έμφαση του 3ου.

Επίσης οι σταθεροί εκπρόσωποι (Ταύρος-Σκορπιός, Λέοντας-Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου, έχουν λόγο και λόγους … Το τι και αν θα πράξουν θα εξαρτηθεί από τον ατομικό τους χάρτη.

Οι Μεταβλητοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, έχουν επίσης κάποια επιπρόσθετη επιρροή.
Η Συμβουλή για την Πανσέληνο που έρχεται, είναι: Αναπτύξτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.
Καλή σας &καλή μας επιτυχία!




Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
Σύμβουλος Ολιστικής & Συνδυαστικής Αστρολογίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου