7/10/17

Αθλητές από την Ύδρα διέπρεψαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε!

Ο Άγγελος Πλευρίτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του kata και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του kumite, ενώ ο Αλέξης Παντέλη κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο kata

Το καράτε στην Ύδρα ξεκίνησε πριν περίπου 10 χρόνια, όταν ο προπονητής Γιάννης Πράπας αποφασίζει να μείνει μόνιμα στο νησί. 

Στα χρόνια που μεσολαβούν προπονεί τα παιδιά με ζήλο και μεθοδικότητα και ταυτόχρονα τα προετοιμάζει για συμμετοχή σε πολλά πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. 

Ο Υδραίος Ιάσονας Διαμαντής είναι ο πρώτος χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής της Σχολής «Η Γροθιά της Ύδρας» μετά το πρωτάθλημα που έγινε στο Τέξας της Αμερικής.

Το 2015 οι αθλητές Άγγελος Πλευρίτης και Γεωργία Γκιώνη λαμβάνουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WIKF που πραγματοποιήθηκε στη Δανία, όπου ο εννιάχρονος Άγγελος κατακτά δύο χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα kata και kumite. Ο Άγγελος Πλευρίτης ήταν ο μόνος αθλητής που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.

To 2016 οι αθλητές Άγγελος Πλευρίτης, Αλέξης Παντέλη και Ρόπι Σεϊμένι, λαμβάνουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WIKF στο Ρόττερνταμ, όπου ο Άγγελος Πλευρίτης κατακτά χρυσό μετάλλιο στο kumite και ο Αλέξης Παντέλη χάλκινο.

Επόμενος δύσκολος στόχος ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WIKF που διεξάγεται στο Κουρασάο της Καραϊβικής. Το καλοκαίρι του 2017 οι αθλητές Άγγελος Πλευρίτης (11 ετών) και Αλέξης Παντέλη (17 ετών) προπονούνται σκληρά με την καθοδήγηση του άξιου προπονητή Γιάννη Πράπα και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Ο Άγγελος Πλευρίτης κατακτά χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του kata και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του kumite, ενώ ο Αλέξης Παντέλη κατακτά χάλκινο μετάλλιο στο kata.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου