25/11/16

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Α΄ΚΥΚΛΟΥ_ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ




ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΕΤΟΣ 1ο, Α΄ Κύκλος

΄΄ΦΑΕΘΩΝ΄΄



ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εισαγωγική παρουσίαση των μαθημάτων Α’ κύκλου Συνδυαστικής Αστρολογίας, στο κέντρο Αυτογνωσίας Μελέτης και Έρευνας ΦΑΕΘΩΝ, στις 6 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ.

Η Συνδυαστική Αστρολογία είναι ένα ουσιώδες μάθημα Αστρολογίας που εμπνεύστηκε και εν συνεχεία επεξεργάστηκε η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου το 2015. Το συνδυαστικό αυτό μάθημα βοηθά τον εκπαιδευόμενο να πλαισιώσει - κατανοήσει την αστρολογική σπουδή σε βάθος, εν μέσω θεωρητικής και  βιωματικής διαδικασίας.

Τα μαθήματα Συνδυαστικής Αστρολογίας ενσωματώνουν τεχνικές που θα μας επιτρέψουν να αποκρυπτογραφήσουμε τις βασικές και εσωτερικές μας ποιότητες. Μέσω πρακτικών παραδειγμάτων της μεθόδου, θα κατανοήσουμε την ειδίκευση αυτής της εφαρμογής. Από τη διερεύνηση αλλά και την αποκάλυψη του ατομικού μας στόχου, γινόμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι να εκφράσουμε την οντότητά μας στο σύνολό της.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο σχεδιαστικά μαθησιακό σύστημα, που περιλαμβάνει στοιχεία από την Κλασσική, την Ιατρική και την Καρμική Αστρολογία, αλλά παράλληλα και από τη μέθοδο της Ανάλυσης, της Σύνθεσης και της Πρόβλεψης.


Με την ολοκλήρωση 3 θεματικών μαθησιακών κύκλων, θα ανακαλύψουμε νέα και ευέλικτα μοντέλα σκέψης, (που σταδιακά θα συνδυαστούν εν μέσω ειδικευμένων εναλλακτικών διαδρομών). Με τη σύνθεση από τη γνώση της Συνδυαστικής μεθόδου, θα ενσωματώσουμε δρόμους, από τον χώρο της Τέχνης ευρύτερα !

Σας περιμένουμε!


Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
Σύμβουλος Ολιστικής και Συνδυαστικής Αστρολογίας

Βιογραφικό σημείωμα: http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/p/cv.html



Α΄ επίπεδο: 

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου έως Τρίτη 30 Μαΐου 2017.




Ημέρα Παρουσίασης: 6 Δεκεμβρίου

Τόπος: ΦΑΕΘΩΝ
Διεύθυνση: Ήβης 25, Ψυρρή
Ώρα: 19.00 - 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


*Δηλώστε συμμετοχή 



*Έναρξη 1ου κύκλου: 13 Δεκεμβρίου - 30 Μαΐου 2017.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου