26/1/13

Η 1η Πανσέληνος του 2013 (27ης Ιανουρίου) - Τροπικός, Αστρικός, Ηλιοκεντρικός

Η 1η Πανσέληνος του 2013  (27ης Ιανουρίου)

 


Τροπικός Ζωδιακός 



 Αστρικός Ζωδιακός



Ηλιοκεντρικός Χάρτης  


Η πρώτη Πανσέληνος του 2013, πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα Υδροχόου. Ο γενικός κανόνας λέει, ότι όταν κάποιο ζώδιο έχει γενέθλια, τότε η Πανσέληνος γίνεται πάντοτε απέναντι του. Δηλαδή κάθε φορά που έχουμε Πανσέληνο, έχουμε αντίθεση Ήλιου – Σελήνης) Άρα, εφόσον ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, η Πανσέληνος γίνεται στην απέναντι ζωδιακή περιοχή, δηλαδή στο ζώδιο του Λέοντα. 

Η Πανσέληνος γίνεται με ωροσκόπο στο ζώδιο του Αιγόκερω και με την εμπλοκή του κυβερνήτη του Κρόνου, σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο Σελήνη. Θέματα που αφορούν δημιουργικές ιδέες αλλά και συναισθηματικοψυχολογικές αξίες, έρχονται στο προσκήνιο. Ενδιαφέρουσα οπτική έχει η σφήνα που εμπλέκει τον Ήλιο – Ερμή, Δία, Σελήνη. 

Με λίγα λόγια, θα πρέπει όλοι να προσέξουμε, μα κυρίως οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), να μην κολλάνε σε αμετακίνητες απόψεις. Αντιθέτως να γίνουνε ευέλικτοι και δημιουργικοί! Τα σταθερά ζώδια έχουν δυσκολία με τις αλλαγές και τώρα καλούνται να ξαναδούν τα πράγματα κάτω από πρίσμα χειροπιαστό, αλλά και ικανό να ελίσσεται με βάση τις ανάγκες της εποχής !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου