19/7/16

Πανσέληνος Ιούλιος 2016

Πανσέληνος



Ξημερώνοντας η 20η Ιουλίου 2016, στις 1.57 π.μ ώρα Αθήνας.

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Ακούσαμε ήδη πολλά, με το σκηνικό να συνεχίζει τη δράση του ποικιλοτρόπως.  Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει με τρόπο έντονο το παγκόσμιο σκηνικό και κυρίως τα Ευρωπαϊκά κράτη, μιας και ο παρορμητικός σταυρός είναι έντονα ενεργός. 

Δοσοληψίες και συμφωνίες μεταξύ Κρατών θα είναι εντυπωσιακές από άποψη δύναμης και ισχύος. Οι εξωτερικές υποθέσεις θα μας απασχολήσουν λίγο πάρα πάνω από το κανονικό.
Διπλή η επιρροή Ταυ τετραγώνου σε μεταβλητά, και παρορμητικά.   Ο Άρης παραμένοντας στον Σκορπιό έως και τις αρχές Αυγούστου, θα μας δώσει γεγονότα της τάξεως  ΄΄Εγώ έχω τα σκήπτρα της εξουσίας’’.

Η συμμετοχή του Ουρανού, ξαφνιάζει και μετατρέπει τα τετριμμένα σε αλλοπρόσαλλες εκπλήξεις και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς σε ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο και το Δία (από τον Τοξότη και την Παρθένο), φτιάχνουν μπερδεμένα και ίσως ΄΄σκηνοθετημένα΄΄ μοτίβα πολύπλευρων δράσεων.

Η παραμονή του Δία στην Παρθένο θα φέρει και πάλι θέματα που αφορούν το μεταναστευτικό, ενώ πριν επισκεφτεί το Ζώδιο του Ζυγού, θα αρχίζει τα ΄΄δύσκολα΄΄ σε ότι αφορά την παγκόσμια δικαιοσύνη αλλά και τους νόμους ευρύτερα.

Ενδέχεται να χρειαστεί πολλά από τα Κράτη να αλλάξουν ή να επαναπροσδιορίσουν τους νόμους τους και κυρίως σε ότι αφορά  τις κοινωνικές συνήθειες, όπως επίσης τα ήθη και έθιμα.  

Λίγο πριν την έξοδό του από την Παρθένο, (ο Δίας) θα ‘’φουντώσει’’ τα εργασιακά αλλά και ότι αφορά την Υγεία και το ασφαλιστικό, δίχως απαραίτητα να έχει ένα ‘’εξαίσιο’’ αποτέλεσμα.

Τα Κράτη και οι παραδόσεις των λαών θα έρθουν σε σύγκρουση, μιας και αυτή η Πανσέληνος κινητοποιεί τον άξονα Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, Καταβολές, Στερεότυπα.
Περισσότερο δε τα θερμόαιμα Κράτη, όπως για παράδειγμα τα κράτη που ‘’βράζει΄΄ ο τόπος, (με τον Σκορπιό που πυροδοτεί το πάθος)  θα μας δώσουν γεγονότα έως και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Άτομα που περισσότερο επηρεάζονται από αυτήν την Πανσέληνο είναι όσα έχουν γεννηθεί μεταξύ:

14-26 Ιανουαρίου, 4-6 Μαρτίου, 11-17 Μάιου, 16-29 Ιουλίου, 6-8 Σεπτεμβρίου, 13-19 Νοεμβρίου.

Ας παρακολουθήσουμε τα γεγονότα με προσοχή και ας επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες στον τρόπο που μας αρμόζει. Ο απαραίτητος μετασχηματισμός αξιών θα φανεί ΄΄ υποχρεωτικός ΄΄ (κάτι δηλαδή που σημαίνει ότι θα ήταν καλό να μπούμε στη λογική της διαδικασίας). 
Κάθε ‘’κόντρα΄΄ σε τέτοιου είδους εγχειρήματα, θα ήταν κάθε άλλο από καλή ιδέα. 

Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών (κυρίως του 3ου δεκαημέρου, θα ήταν χρήσιμο) να προσέξουν τον τρόπο επικοινωνίας τους, αλλά επίσης να φανούν και ιδιαίτερα προσεκτικοί στις όποιες μετακινήσεις τους. Τα απρόοπτα ενδέχεται να μην λείψουν από τον προγραμματισμό τους, μιας και ο Ουρανός από τον Κριό τετραγωνίζει τον δεκανό που ανήκουν. 

Όσοι είστε γεννημένοι μεταξύ 3-7 Μαρτίου, 5-9 Σεπτεμβρίου, 3-7 Ιουλίου & 4- 8 Δεκεμβρίου, δώστε έμφαση στους στόχους σας αλλά και αγγίξτε τα όνειρα σας με περισσότερη θέληση. 

Ο Ήλιος στο Λέοντα το πρωί της 22ας Ιουλίου, θα φωτίσει την έννοια δημιουργικά σχέδια, που αφορά το επόμενο διάστημα. 


Ας το ''Επωφεληθούμε'' ! 

Ευχές για μια Καλή Συνειδητοποιημένη 

Και Όμορφη Μαγνητική Πανσέληνο !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου