5/4/09

ΔΥΟ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ...

Από την Αλεξάνδρα και την Κωνσταντίνα


ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλήθεια...πότε τελειώνει η επίδραση μιας έκλειψης; Αποδυναμώνεται η επίδρασή της αφού πραγματοποιηθεί;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχουν πολλές απόψεις για το πότε τελειώνει η επίδραση μιας έκλειψης. Η πιο συνηθισμένη όμως είναι αυτή που λέει ότι η επίδρασή της, έχει διάρκεια 15 ημέρες. Ναι, αποδυναμώνεται η επίδρασή της όσο προχωρούν οι μέρες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει ένα στοιχείο μάθησης μέσα από τις εκλείψεις; Κάτι που καλούμαστε να μάθουμε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό στοιχείο μάθησης μέσα από τις εκλείψεις, το οποίο σχετίζεται με την επαφή που καλό θα ήταν να έχουμε με τον εσωτερικό μας εαυτό. Αυτό σημαίνει, ότι κατά την περίοδο των εκλείψεων, καλό θα ήταν να μην κινούμαστε σε εξωτερικά γεγονότα, αλλά αντιθέτως να στραφούμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να κάνουμε έναν διάλογο μαζί του. Και αυτό, επειδή, κατά την περίοδο των εκλείψεων, υπάρχει μια ορθάνοικτη πόρτα που φαίνονται όλα ολοκάθαρα. Εάν η έκλειψη είναι σεληνιακής φύσεως, τότε ερχόμαστε πολύ κοντά στον συναισθηματικό μας κόσμο. Και στην περίπτωση που η έκλειψη είναι ηλιακής φύσεως, τότε καλούμαστε να συνειδητοποιήσουμε αυτά τα οποία μας φωτίζει ο Ήλιος – συνείδηση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι η επίδραση της σεληνιακής και ποια της ηλιακής έκλειψης; Συνήθως τι γεγονότα μπορεί να προκαλέσει η καθεμιά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η χθεσινή έκλειψη ήταν σεληνιακή. Συνδέονται τα γεγονότα της με την ηλιακή που προηγήθηκε; Πάντοτε συνδέονται διότι σχετίζονται με την νέα σελήνη και η δεύτερη πάντοτε με την Πανσέληνο. Είναι σαν ένας κύκλος που έχει αρχή και τέλος. Το σίγουρο είναι ότι κλονίζεται ο άξονας Λιονταριού-Υδροχόου, που αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε να λάβουμε σοβαρά υπόψη τα θέματα τα οποία σχετίζονται κυρίως με την έκφραση και την δημιουργικότητά μας. Θα εξαρτηθεί, εάν κάποιος έχει Πλανήτες κοντά και γύρω από την περιοχή της έκλειψης για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα πιο ουσιαστικά. Βέβαια, και σε πολιτικό επίπεδο θα έχουμε κάποια γεγονότα, μιας και η Ελλάδα είναι στο ζώδιο του Υδροχόου. Και ευτυχώς που δεν είναι ορατή από Ελλάδα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τα γεγονότα που παράγονται σε μια έκλειψη έχουν διάρκεια;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, έχουν τη διάρκεια της ίδιας της έκλειψης. Π.χ. διάρκεια έκλειψης 4 λεπτά, άρα τέσσερις μήνες επιρροή. Και κατά άλλους 4 χρόνια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι πρέπει να προσέξουμε στις επόμενες 15 μέρες;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα πρέπει να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο και να μην υπογράψουμε κάποια συμφωνία. Και μιλάμε για οποιαδήποτε συμφωνία. Εδώ όμως τονίζω, ότι οι συζητήσεις για κάτι καινούργιο, μπορεί να γίνονται, αλλά ξαναλέω, δίχως υπογραφές για τις επόμενες 15 ημέρες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι πρέπει να προσέξει καθένα από τα 12 ζώδια στις μέρες που ακολουθούν;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Όμως, τα άτομα που έχουν πλανήτες σε σταθερά ζώδια θα επηρεαστούν στον τομέα της δημιουργικότητας και στον άξονα των συναισθηματικών και ψυχολογικών αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου