OΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ


ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

 ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ 

 ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ


Με την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


ΟΛΙΣΤΙΚΗ - ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ  

(Γενέθλια Ανάλυση)


«Η ολιστική ανάλυση του ατομικού ωροσκοπίου, μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε τις διαφορετικές μας ποιότητες. Μας βοηθάει να δούμε τον Άνθρωπο ως σύνολο και μας υποδεικνύει με συμβουλευτικό τρόπο την προσωπική μας εξέλιξη. Η πολυδιάστατη οπτική του, μας προσανατολίζει στα 4 βασικά επίπεδα. (Το σωματικό το συναισθηματικό, το διανοητικό και το πνευματικό ή αρχετυπικό).
Με οδηγό το προσωπικό μας αποτύπωμα, στοχεύουμε την βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων μας. Πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας, που μας φέρνει απευθείας σε επαφή με την πηγή του εαυτού μας και κατά συνέπεια με την παγκόσμια πηγή γνώσης. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ολιστική, πολύτιμη και διαχρονική»


ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
(Σύγκριση δύο ή περισσοτέρων ωροσκοπίων (σχέσεις- ομάδα)


Ανάλυση χρήσιμη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Οι διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν ένα από τα πιο σύνθετα και ενδιαφέροντα θέματα των ανθρώπινων σχέσεων. θα διερευνήσουμε τα στοιχεία εκείνα, που μας δίνουν τη δυνατότητα να αντλήσουμε πληροφόρηση σχετικά με το παραπάνω θέμα.  Κυρίως, να αντιληφθούμε το είδος των σχέσεων που δημιουργούμε αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.


ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ
(''Συν Αθηνά και χείρα κίνει'')


Ασφαλώς, αποτελεί μια από τις γοητευτικότερες πλευρές της αστρολογίας. Η πρόβλεψη μέσα από τη μελέτη και τους συμβολισμούς των πλανητών, αποτελεί το αντικείμενο της συνεδρίας. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην κατανόηση της έννοιας της συγχρονικότητας. Αλλά ... δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ! "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" (Η πρόβλεψη μπορεί να μας πληροφορήσει εάν και πότε ΄΄η πόρτα είναι ανοικτή΄΄... ή εάν οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες ώστε να έχουμε επιτυχές αποτέλεσμα. Από κει και πέρα, η δουλειά που θα κάνουμε με τον εαυτό μας, είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να συμβάλλουμε θετικά στη συγχρονικότητα ώστε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές μας στον έπακρον). Με οδηγό τον αστρολογικό μας χάρτη, στοχεύουμε την βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων μας.
ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
(Πρωτοποριακό και πρωτότυπο μάθημα Αστρολογίας)

Η Συνδυαστική Αστρολογία είναι ένα ουσιώδες μάθημα Αστρολογίας, που επινοήθηκε από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μάθημα, που βοηθά τον εκπαιδευόμενο να ''πλαισιώσει'' αλλά και παράλληλα να κατανοήσει σε βάθος, την έννοια της αστρολογικής σπουδής και γνώσης με απόλυτη επιτυχία !

Τα αποκαλυπτικά μαθήματα της Συνδυαστικής Αστρολογίας, ενσωματώνουν εξειδικευμένες αστρολογικές τεχνικές, (Κλασσικής, Καρμικής, Ιατρικής, Ανάλυσης, Σύνθεσης κ.α) που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε αλλά και συγχρόνως αποκρυπτογραφήσουμε, ουσιαστικές και εσωτερικές μας ποιότητες !

Πέρα των ειδικών «κλειδιών» που θα εμφανιστούν στο ξεκλείδωμα αυτής της διαδρομής, θα μας δοθεί η ευκαιρία να δείξουμε (μέσω πρακτικών παραδειγμάτων της μεθόδου), την ειδίκευση αυτής της νέας εφαρμογής.

Η ενδυνάμωση της προσωπικής μας εξέλιξης συνδράμει με τρόπο δυναμικό, αποκαλύπτοντας το ατομικό μας σχέδιο με τρόπο σύνθετο αλλά και συγχρόνως απλό

Εκτός από τη γνώση και την αποκάλυψη του δικού μας στόχου, γινόμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι, έτσι ώστε (να μπορέσουμε) να εκφράσουμε την οντότητα μας στο σύνολό της. Δηλαδή, την πλήρη αποκάλυψη των ικανοτήτων μας αλλά και τον τρόπο που συνδέουμε και διαχειριζόμαστε, τον εαυτό μας στο σύνολό του.


  • Η 1η παράσταση* σε ανοικτό κοινό (της μεθόδου), δόθηκε στο θέατρο ''Χυτήριο'', με την υποστήριξη μαθητών (της Συνδυαστικής Αστρολογίας),  και με την επιμέλεια και το συντονισμό της (εμπνεύστριας της μεθόδου), Κωνσταντίνας Βλαχοπούλου.


Η 1η παγκόσμια επίσημη παρουσίαση με θέμα ΄΄Αστρολογία και Τέχνη,΄΄ έγινε στο Α΄ Συνέδριο Ελλήνων Αστρολόγων στο Μαρούσι-Δαίς, το 2011, από την Κ.Β.

Εναρμονιστείτε με τις Ενέργειες των Πλανητών,
 «δώρο» του Παγκόσμιου Νου.

Κατανοήστε του Ουράνιους Νόμους, 
όπως εκφράζονται μέσα
από τα 12 Ζώδια


© Kωνσταντίνα Βλαχοπούλου: 
http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/p/cv.html