31/5/16

Η σκέψη της ημέρας !

΄΄Και ΝΑΙ ! Ήταν μια εβδομάδα ΄΄απαιτητική’’ μα συνάμα δημιουργική! Με ρόλο συλλογικού χαρακτήρα, με νέες όμορφες γνωριμίες, με επαφές με φίλους από τα παλιά, αλλά και με ιδιαίτερα φιλόξενες και αυθόρμητες εναλλαγές. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιες φορές δεν ήταν κουραστικά, μα να …. αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας….

Να ξυπνάς πολύ πρωί, γιατί το πρόγραμμα της μέρας γεμάτο από δράσεις που τέλειωναν το βράδυ, σχεδόν μεσάνυχτα… ! …. και εκεί που περπατάς στην Εγνατία, σε έναν μεγάλο και κεντρικό δρόμο με μπόλικα αυτοκίνητα στο τέλος της μέρας, …. Να σου χαϊδεύει το αυτί σου μια όμορφηηηη ….γλυκιά μελωδία, σαν αυτές που μοιάζουν βελούδινες… σαν αυτές που έχουν άρωμα παλιού κρασιού, σαν αυτές που βγήκαν από παραμύθι… σαν αυτές που σου είπαν ΝΑΙ ! Είναι αληθινό… δεν έρχεται από κάποιο μαγαζί… Ναι είναι ζωντανό μα τόσο τρυφερό…. σαν το πιάνο το παλιό….,  που βγάζει ήχο βελούδινο, γιατί έχει παίξει χρόνια πολλάαααα και γνωρίζει το ΄΄απαλό΄΄…. ! 

ΕΚΠΛΗΞΗ ! 

Ένας άντρας μέσα σε ένα φορτηγάκι παρκαρισμένο, έχει φτιάξει σκηνικό ! Ναι ! Εκεί στη μέση της Εγνατίας. Με κεριά και ατμόσφαιρα…. και ναι ! Είναι μουσικός του δρόμου. Και παίζει για να μαζέψει χρήματα. Μα με τι χρήματα να πληρώσεις το γέμισμα ψυχής ! Του υποκλίθηκα και κατάλαβε καλά τι ήθελα να του πω ! 
Και έπαιζε με τόσο σεβασμό…… ! ΄΄

Κ.Β  

29/5/16

Καλεσμένοι στο TV 100 της Θεσσαλονίκης, με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδος !


Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας
Δήμος Θεσσαλονίκης


22/5/16

Ο Άθλος του Ηρακλή στους Διδύμους !
Ο Άθλος του Ηρακλή στους Διδύμους
Κυριακή 22 Μαΐου
στις 19.00Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΜΗΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ

Ο τρίτος άθλος στο ζώδιο των Διδύμων, αφορά κυρίως το έργο δράσης του ζηλωτή στο φυσικό πεδίο, καθώς κατανοεί τον εαυτό του. Πριν γίνει εφικτό το αυτό έργο, πρέπει να υπάρξει ένας κύκλος ενδόμυχης σκέψης και μυστικιστικού πόθου· ένας αγώνας για το όραμα και μια υποκειμενική διεργασία που διεξάγεται για πολύ ίσως χρόνο προτού ο άνθρωπος στο φυσικό πεδίο αρχίσει πραγματικά το έργο της ενοποίησης ψυχής και σώματος. Αυτό είναι το θέμα του άθλου. Η πραγματική δοκιμασία της ειλικρίνειας του ζηλωτή συμβαίνει στο φυσικό πεδίο επίτευξης και στο έργο της απόκτησης των χρυσών μήλων της σοφίας. Ο πόθος να είναι καλός, η βαθιά επιθυμία να διακριβώσει τα γεγονότα της πνευματικής ζωής, οι σπασμωδικές προσπάθειες για αυτοπειθαρχία, προσευχή και διαλογισμό προηγούνται σχεδόν αναπόφευκτα της πραγματικής και σταθερής προσπάθειας.

Ο οραματιστής πρέπει να γίνει άνθρωπος της δράσης· η επιθυμία πρέπει να προωθηθεί στον κόσμο της εκπλήρωσης κι εδώ βρίσκεται η δοκιμασία των Διδύμων. Το φυσικό πεδίο είναι ο τόπος όπου αποκτάται η εμπειρία κι όπου τα αίτια που εγκαινιάσθηκαν στον κόσμο της νοητικής προσπάθειας, πρέπει να εκδηλωθούν και να επιτύχουν αντικειμενικότητα. Είναι επίσης ο τόπος όπου αναπτύσσεται ο μηχανισμός επαφής, όπου οι πέντε αισθήσεις διανοίγουν βραδέως στο ανθρώπινο ον νέα πεδία επίγνωσης και του παρουσιάζουν νέες σφαίρες κατάκτησης κι επίτευξης.
Είναι συνεπώς ο τόπος όπου αποκτάται η γνώση κι όπου αυτή η γνώση πρέπει να μετουσιωθεί σε σοφία. Η γνώση, όπως ξέρουμε, είναι η αναζήτηση της έννοιας, ενώ η σοφία είναι η παντογνωσία της συνθετικής γνώσης της ψυχής. Χωρίς κατανόηση στην εφαρμογή της γνώσης χανόμαστε· γιατί κατανόηση είναι η εφαρμογή της γνώσης υπό το φως της σοφίας στα προβλήματα της ζωής και στην επίτευξη του στόχου.

Σ’ αυτό τον άθλο ο Ηρακλής αντιμετωπίζει το τεράστιο έργο να συνενώσει τους δύο πόλους της ύπαρξής του και να συντονίσει ή να ενώσει ψυχή και σώμα, έτσι ώστε η δυαδικότητα να δώσει θέση στην ενότητα και να συγχωνευθούν τα ζεύγη των αντιθέτων.

Οι Άθλοι του Ηρακλή
Ο σκοπός της μελέτης

Καθένας μας είναι Ηρακλής, σε μια εμβρυώδη κατάσταση και καθένας μας αντιμετωπίζει τους ίδιους άθλους, καθένας μας έχει τον ίδιο στόχο να επιτύχει και στον ίδιο κύκλο του Ζωδιακού να πορευτεί.
Η εργασία που χρειάζεται να γίνει έχει σαν πρώτο της αντικειμενικό σκοπό, την απάλειψη του φόβου και τον έλεγχο των δυνάμεων της ανθρώπινης φύσης.

Ο ανταγωνισμός και οι ιδιοτελείς σκοποί πρέπει να αλλάξουν. Όταν η ύλη εξουσιάζει, χαρακτηριστικά της βυθισμένης στην ύλη μορφικής ζωής είναι ο φόβος, ο ατομισμός, ο ανταγωνισμός και η απληστία. Αυτά τα χαρακτηριστικά, πρέπει να δώσουν τη θέση τους στην πνευματική εμπιστοσύνη, τη συνεργασία, την ατομική επίγνωση και την ανιδιοτέλεια.
Για να θυμηθούμε ποιοι αληθινά είμαστε θα χρειαστεί να καταδυθούμε στα βάθη του υποσυνειδήτου μας και να αντιμετωπίσουμε τα κατασκευάσματα του νου, του εγώ μας και την Μεγάλη Πλάνη. Ο Ηρακλής είναι από αυτούς που παίρνει αυτή την απόφαση να κοιτάξει κατάματα το εγώ και τα κατασκευάσματα του και να αναμετρηθεί μαζί τους.

Η πορεία του είναι ένα μονοπάτι επιστροφής προς την Πηγή.
Δεύτερο αντικείμενο αυτής της μελέτης είναι να παρουσιαστεί μια οπτική της αστρολογίας που θα διαφέρει από εκείνη που συνήθως βλέπει το φως. Θα σκιαγραφήσουμε τον μύθο του Ηρακλή κατά το πέρασμα του από τα δώδεκα σημεία του ζωδιακού.

Σε κάθε σημείο εκφράζει τα χαρακτηριστικά του και σε κάθε σημείο αποκτά κάποια νέα γνώση του εαυτού του και μέσα από αυτή τη γνώση, δείχνει τη δύναμη του σημείου να αποκτά τα δώρα που το ζωδιακό σημείο του έδωσε. Θα τον δούμε να υπερνικά τις φυσικές του ροπές, ελέγχοντας και κυβερνώντας το πεπρωμένο του και με τον τρόπο αυτό δείχνει το γεγονός ότι τα άστρα επηρεάζουν αλλά δεν ελέγχουν.

Θα κλείσουμε με τον διαλογισμό της Πανσελήνου στους Διδύμους.

Κυριακή 22 Μαΐου
στις 19.00

Ώρα προσέλευσης 18:45
Έναρξη: 19.00 Λήξη: 21:00
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ
Κέντρο Φαέθων Ήβης 25 Ψυρρή.

Δηλώστε τη συμμετοχής σας:
6974 33 15 33 Ιωάννα Σοφού

6949 89 87 09 Κων/να Βλαχοπούλου

Κέντρο Φαέθων
Ήβης 25 Ψυρρή Τηλ. 213 00 99902
www.faethoniasis.gr

20/5/16

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκθέτες - Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου 26 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκθέτες - Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου 26 Ιουνίου 2016

Φίλοι και φίλες, οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος συνεχίζουν την σειρά εκδηλώσεων συνδεδεμένων με τα Ηλιοστάσια κάθε Έτους με το Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου 2016.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί όπως και το αντίστοιχο περσινό στο θέατρο Χυτήριο και οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το απόγευμα.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν ομιλίες αστρολογικού και συμβολικού περιεχομένου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και αστρολογικά ή εναλλακτικά εργαστήρια.

Οι ομιλίες θα καλυφθούν ως επί το πλείστον από εισηγητές στους οποίους θα απευθύνουν πρόσκληση οι ίδιοι οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος.

Οι χώροι έκθεσης ωστόσο όπως και τα εργαστήρια είναι ανοιχτά στη συμμετοχή εκθετών που θα ήθελαν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και την ίδια στιγμή να στηρίξουν το έργο της εταιρίας μας.

Η τιμή ενοικίασης τραπεζιού θα κινηθεί φέτος στα 80 ευρώ για ένα τραπέζι ή 150 ευρώ για δύο τραπέζια. Όπως και πέρυσι η συμμετοχή σας λογίζεται όχι ως εμπορική συνεργασία, αλλά ως συνεισφορά στο έργο της εταιρίας μας. Φέτος ωστόσο και μετά από συχνό αίτημα των εκθετών, θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους εκθέτες το επιθυμούν να πραγματοποιήσουν στα πλαίσια της συνεργασίας τους με το Φεστιβάλ και ένα εργαστήριο. Οι χρόνοι που είναι διαθέσιμοι για το εργαστήριο θα είναι από τις 10:00 ως τις 18:00 με διάρκεια κάθε εργαστηρίου 45'. Συνεπώς θα υπάρξει η δυνατότητα διεξαγωγής 8 εργαστηρίων, εκ των οποίων ένα εργαστήριο θα είναι στη διάθεση των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού εργαστηρίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο κλείσιμο των εργαστηρίων (που θα πρέπει να γίνει μαζί με το τραπέζι).

Όπως και πέρυσι κάθε εκθέτης και εισηγητής του Φεστιβάλ θα καταθέσει το βιογραφικό της εργασίας του που θα κοινοποιηθεί από όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι παρούσα η εταιρία. Για το κλείσιμο του τραπεζιού απαιτείται προκαταβολή 50% του ποσού κράτησης σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς, καθώς και ενημερωτικό email στο faellados@gmail.com ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση.

Εθνική: 416/365228-92
EUROBANK: 0026.0207.61.0200185778
Πειραιώς: GR62 0171 7230 0067 2311 4251 384
Alpha:142 00 2310017535 ( GR71 0140 1420 1420 0231 0017 535 είναι το IBAN )

Για λόγους τήρησης του κώδικα δεοντολογίας της εταιρίας μας, θα υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στην συμμετοχή των εκθετών όσον αφορά το αντικείμενο ενδιαφέροντος τους. Έτσι στους εκθέτες θα καταστεί προσπάθεια να μη συμμετέχουν ακραία εμπορικές δραστηριότητες σχετικές με τον εναλλακτικό ή αστρολογικό χώρο. Επίσης δραστηριότητες που έχουν κοινωνικά δεχτεί συχνές επιπλήξεις (όπως πώληση φυλαχτών, μελλοντολογία, 090, χαρτομαντεία, καφεμαντεία, καλλυντικά σκευάσματα που παρουσιάζονται ως θεραπευτικά, χρήση θρησκευτικών αναφορών στην εναλλακτική θεραπτευτική, π.χ. άγγελοι) δε θα επιτραπεί να συμμετέχουν στις εκθεσιακές μας δραστηριότητες. Αντίθετα διάθεση βιβλίων, συμβουλευτική αστρολογίας, αριθμολογίας ή ανάλυσης Ταρώ (μόνο με τις κλασσικά παραδεκτούς τρόπους), διάθεση οργονιτών, ανθοϊαμάτων, συμβουλευτική Reiki, κλπ ή άλλων παραδεκτών γενικά μεθόδων εναλλακτικής θεραπείας θα είναι παραπάνω από καλοδεχούμενα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κυρίους:

- Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου: 6949.898709
- Βασίλη Παπαδολιά: 6945.807566

ή στο faellados@gmail.com

1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΙΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!


19/5/16

Οι ΄΄Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος’’ στη Θεσσαλονίκη, στις 27 & 29/5    Οι ΄΄Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος΄΄
 

    στη Θεσσαλονίκη, 
  στις 27 & 29/5Οι ΄΄Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος’’ σας προσκαλούν στο βιβλιοπωλείο Ψαράς στη Θεσσαλονίκη,
στις 27 Μαΐου 2016, 7 το απόγευμα.

Στην παρουσίαση θα παρευρεθούν συντάκτες και συντελεστές του περιοδικού ‘’12’’ Αστρολογική Επιθεώρηση, (τεύχος 2) καθώς και εκπρόσωποι των  ΄΄Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος’’ (εκδόσεις: Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος).Την παρουσίαση θα ‘’ανοίξουν’’ τα μέλη Δ.Σ. Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, Άθαν Ζέρβας, Βασίλης Παπαδολιάς.


Ακολουθεί ημερίδα, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Holiday inn
από τις 12.00 έως τις 06.00 μ.μΘέμα ημερίδας: "Αστρολογία και Προσωπική Ανάπτυξη".

Εισηγούνται (με αλφαβητική σειρά):

 • Ευαγγέλια (Λιλίκα) Αθανασόπουλου
 • Γιώργος Βαφειάδης
 • Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
 • Κατερίνα Δασκαλοπούλου
 • Άθαν Ζέρβας
 • Δημήτρης Παναγιωτίδης
 • Βασίλης Παπαδολιάς
 • Φωτεινή Χριστοδούλου


Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Holiday Inn, 29 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, 

από τις 12:00 έως τις 18:00 μ.μΤόπος: Holiday Inn  (τηλ. 231 0563 100)
Διεύθυνση: Μοναστηρίου 8,Ταχ. Κωδ: 546 29 Θεσσαλονίκη
Θέμα παρουσίασης: "Αστρολογία και Προσωπική Ανάπτυξη΄΄
Προσέλευση: 11.45
Ώρα παρουσίασης: 12.00 – 18.00
Συμβολική είσοδος: 6 ευρώ


Πληροφορίες στο faellados@gmail.com και στα τηλ: 694 98 98 709, 694 58 07 566

                                                              
                                                                    Youtube:Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη (27 & 29 Μαίου 2016) !

18/5/16

Ημερίδα των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος και παρουσίαση περιοδικού ''12'' Αστρολογική Επιθεώρηση, στη Θεσσαλονίκη.


*Σημείωση: Παρασκευή 27/5 (και όχι Δευτέρα 27/5)
16/5/16

Η σκέψη της ημέρας !


12/5/16

Αστροπαρατήρηση (Σελήνη, Κρόνος, Δίας) - Σάββατο 14 Μαΐου 2016


6/5/16

Η σκέψη της ημέρας !Ας ...5/5/16

Πρόσκληση ! Παρουσιάσεις περιοδικού ''12'' Αστρολογική Επιθεώρηση, των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος ! ΑΝΟΙΞΗ 2016Περιοδικό ''12''

Αστρολογική Επιθεώρηση 

(Τεύχος 2)


Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος των 
Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος«12- Αστρολογική Επιθεώρηση».


Παρουσιάσεις του περιοδικού:

Αθήνα: 13 Μαΐου, 18:00-20:00 μ.μ

Θεσσαλονίκη: 27 Μαΐου, 19:00-21:00 μ.μ


Στο τεύχος αυτό (μεταξύ άλλων), μπορείτε να διαβάσετε :

- Αφιέρωμα στον David Bowie

- Συνέντευξη: Ιστορικό Βιβλιοπωλείο, Μιχάλης Παντελίδης

- Φάκελος Σχέσεις και πώς μελετώνται αστρολογικά

- Πώς λειτουργούν οι Εκλείψεις στην αστρολογία

- Προβλέψεις για τα Φεγγάρια του τριμήνου

- Προβλέψεις για τους Ανάδρομους Πλανήτες

- Μαθήματα Αστρολογίας

- Εσωτερική Αστρολογία

- Κοσμοβιολογία


Και πολλά άλλα…
Το περιοδικό κυκλοφορεί 

και  είναι διαθέσιμο από τις αρχές Μαΐου, στα παρακάτω σημεία πώλησης:


 • Πύρινος Κόσμος - Εκδόσεις Βιβλιοπωλείο, Ιπποκράτους 16, Αθήνα, 
                Τηλ: 210-3602883

 • Βιβλία Ψαράς - Εκδόσεις Δίον, Φιλικής Εταιρείας 39, Θεσσαλονίκη, 
                Τηλ: 2310-265042

 • Σχολή Τυανεύς (Περικλής Καραμηνάς): Ρεθύμνου 13, Πεδίο του Άρεως, 
                Τηλ: 210-8838398

 • Κέντρο Σεμιναρίων Λέκκα 3-5, Σύνταγμα (Βασίλης Παπαδολιάς): 
                Τηλ. 6945.807566

 • Βιβλιοπωλείο IL Piccolo, Καισαρείας 9, Νέα Φιλαδέλφεια: 
                Τηλ: 210-2527690

Διαθέσιμο επίσης για αποστολή με αντικαταβολή στην υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο. Για τις αντικαταβολές, η αποστολή στοιχείων, είναι στα e-mail faellados@gmail.com ή στο astrologiki.epitheorisi12@gmail.com Για περαιτέρω πληροφορίες: 

- Αρχισυντάκτης: Άθαν Ζέρβας, 6981.154716

- Υπεύθυνος Διανομής: Βασίλης Παπαδολιάς, 6945.807566

- Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου: 6949.898709
''Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος''

Οι ''Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος'' είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και απαριθμεί σε 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. 

Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. 

Από το 2016 η εταιρία εκδίδει το τριμηνιαίο περιοδικό 12 - Αστρολογική Επιθεώρηση. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο www.filoi-astrologias-ellados.gr 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Σεμινάριο «Βασικές Τεχνικές Πρόβλεψης»Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο αστρολογικό Σεμινάριο που διοργανώνουν, με τίτλο:               «Βασικές Τεχνικές Πρόβλεψης».
Στο Σεμινάριο θα εξεταστούν οι βασικές μέθοδοι πρόβλεψης:

''Διελεύσεις''
''Ανάδρομοι Πλανήτες''
''Επιστροφές Βαρέων Πλανητών''

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 17:00,  
Αγησιλάου 77Α , περιοχή Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός.Εισηγούνται  (με αλφαβητική σειρά) οι:

- Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

- Άθαν Ζέρβας

- Φωτεινή Ορσάρη

- Βασίλης Παπαδολιάς

- Βαγγέλης ΠετρίτσηςΗ είσοδος στο σεμινάριο θα είναι στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ.
Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: 694.9898.709, faellados@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Ημερίδα των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη: «Αστρολογία και Προσωπική Ανάπτυξη»


Θεσσαλονίκη,  29 Μαΐου 2016Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στην 1η εκδήλωση τους
στην πόλη της Θεσσαλονίκης.Η Ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο 
Holliday Inn, 
Μοναστηρίου 8, 29 Μαΐου 2016, 
με τίτλο: «Αστρολογία και Προσωπική Ανάπτυξη».

Η διάρκεια της Ημερίδας θα είναι από τις 12:00 ως τις 18:00 Εισηγούνται (με αλφαβητική σειρά) οι:

Γιώργος Βαφειάδης:
(Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής).

Ευαγγελία (Λιλίκα) Αθανασοπούλου:
(Αστρολόγος, Εναλλακτική Θεραπεύτρια).

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου:
(Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας, Δασκάλα Ρέικι).

Κατερίνα Δασκαλοπούλου:
(Εναλλακτική Θεραπεύτρια).

Άθαν Ζέρβας:
(Αστρολόγος, Αριθμολόγος).

Δημήτρης Παναγιωτίδης:
(Αστρολόγος, Εναλλακτικός Θεραπευτής).

Βασίλης  Παπαδολιάς:
(Αστρολόγος, Ειδικός Πληροφορικής).

Φωτεινή Χριστοδούλου:
(Παραδοσιακή Αστρολόγος).


Η είσοδος στην Ημερίδα θα είναι στη συμβολική τιμή των 6 ευρώ.


Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: 694.9898.709,
Ε
-mail: faellados@gmail.com
4/5/16

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος ! Παρουσίαση ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ''12'' (τεύχος 2), Σεμινάριο !

3/5/16

Μήνας Ταύρος (Ηλιοκεντρικός Χάρτης)