30/8/13

Φόρους άνω των 700 εκ. καλούνται να πληρώσουν σήμερα χιλιάδες πολίτες Εκπνέει η προθεσμία για φόρο εισοδήματος και άλλες οφειλές

Φόρους άνω των 700 εκ. καλούνται να πληρώσουν σήμερα χιλιάδες πολίτες

Εκπνέει η προθεσμία για φόρο εισοδήματος και άλλες οφειλέςΓια να διαβάσετε το άρθρο πατήστε ΕΔΩ
Καταπληκτική ελληνική πατέντα κατακτά την παγκόσμια αγορά !!!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ...!!! 

Καταπληκτική ελληνική πατέντα κατακτά την παγκόσμια αγορά 


Ξεκολλάει αυτοκίνητα από παντού !!! 
Ένα Ελληνικό πατενταρισμένο προϊόν γεννήθηκε μέσα στην Ελληνική κρίση και μέσα σε 11 μήνες εξάγεται σε 3 ηπείρους (Αφρική Ευρώπη Αυστραλία), σε 19 χώρες.
Είναι το μοναδικό αξεσουάρ αυτοκίνητου που... ξεκολλάει το αυτοκίνητο από λάσπη, άμμο και χιόνι.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 παρουσιάστηκε στην μεγαλύτερη έκθεση αξεσουάρ αυτοκινήτων (Αutomeckanika Φρανκφούρτης) και εξέπληξε την αγορά αξεσουάρ αυτοκινήτου με την καινοτομία του. http://dv4car.com/index.php/en/news-en/52-news-en

Έκανε εξαιρετικό άνοιγμα στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας τον Νοέμβριο του 2012 με τον αντιπρόσωπο http://www.tbruk.com/recovery-chains-1534-c.asp και μετά ακολούθησαν άλλες 18 χώρες.

Το DV4CAR.CM τοποθετείται στις ρόδες του αυτοκίνητου μόνο μέσα σε 4 λεπτά και θα σας βγάλει από τον βάλτο, την αμμώδη παραλία και τον χιονισμένο δρόμο.


Τα τέσσερα εξειδικευμένα προϊόντα καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων από μικρά πόλης ως λεωφορεία και φορτηγά.


Είναι το προϊόν που εμπιστεύονται τα ταξιδιωτικά γραφεία που διοργανώνουν εκδρομές σε ακραίες συνθήκες όπως η έρημος Σαχάρα.


DV4CAR.COM IN SAHARA

VideoΠΗΓΗ

29/8/13

Κοιμήσου με ένα όνειρο ... Ξύπνα με ένα Σκοπό


Η φωτογραφία της ημέρας


ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ τα λέει, όχι κάποιος συνωμοσιολόγος!

Δεν είναι εύκολο κατανοήσεις τον κόσμο σε όλο του το μεγαλείο αν δεν μπορείς να σκέφτεσαι Ελληνικά.

Δεν είναι εύκολο κατανοήσεις τον κόσμο σε όλο του το 

μεγαλείο αν δεν μπορείς να σκέφτεσαι Ελληνικά.Αυτή είναι η κεντρική ιδέα μιας συναρπαστικής πρωτοβουλίας του βρετανικού οργανισμού Iris Projects, o οποίος ασχολείται με την προώθηση της γνώσης σε όλους τους νέους που ζουν στην Αγγλία και τη γνωριμία τους με αρχαίες γλώσσες, δομές και πολιτισμούς, για να βοηθηθούν στα… Αγγλικά τους! Και ποια καλύτερη γλώσσα για να το πετύχει αυτό από τα Ελληνικά!

Η πρωτοβουλία αυτή της Iris Projects ξεκίνησε σαν 
πιλοτικό πρόγραμμα το 2006, και εισήγαγε με επιτυχία τα Λατινικά σε δεκάδες δημόσια σχολεία. Το αμέσως επόμενο βήμα κατά το σχέδιο ήταν να εισαχθεί η Ελληνικήώστε τα παιδιά να μάθουν σε βάθος τον τρόπο να σκέπτονται και να χειρίζονται τα …αγγλικά!

Τα blogs γράφουν: «Now look, Latin’s fine, but Greek might be even Beta» (Κοίτα, τα Λατινικά μια χαρά είναι αλλά τα Ελληνικά είναι ακόμα καλύτερα!) «Τώρα η μητρική γλώσσα του Αρχιμήδη και του Ηροδότου, πρέπει να χρησιμοποιηθεί πιο ουσιαστικά ώστε για να βοηθήσει τα παιδιά των δημοτικών τα οποία προέρχονται από χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα να βελτιώσουν τα αγγλικά τους!»

Για όσους πιστεύουν ότι τα αρχαία Ελληνικά είναι μια νεκρή γλώσσα, η απάντηση έρχεται από την διευθύντρια του προγράμματος Lorna Robinson η οποία είναι πεπεισμένη ότι η κλασική ελληνική θα μπορούσε να αποδειχθεί ακόμη πιο δημοφιλής και ιδιαίτερα χρήσιμη:
«Τα αρχαία Ελληνικά είναι απλά μια υπέροχη γλώσσα, γεμάτη από όμορφα λόγια και συναρπαστικές ιδέες. Τα έργα στην αρχαία Ελλάδα έχουν διαμορφώσει τη μελέτη των μαθηματικών, της επιστήμης και τουπολιτισμού για αιώνες.

Τα παιδιά θα το απολαύσουν και θα επωφεληθούν από τις πάμπολλες χρήσεις κι εφαρμογές των Ελληνικών στην ζωή μας. Δομή, τρόπος σκέψης, λύση προβλημάτων, κατανόηση εννοιών, φαντασία, ετυμολογία, ορθογραφία, παραγωγή νέων λέξεων… Σίγουρα λοιπόν όλη αυτή η μεθοδολογία σκέψης βοηθά με τα αγγλικά και τη δομή τους!
Επίσης, θα συνδεθούν με άλλες πτυχές του σχολικού προγράμματος, από την ιστορία και τη γεωγραφία, μέσω της επιστήμης, των μαθηματικών, του θεάτρου, της τέχνης και του αθλητισμού, όπου και αυτά ήταν όλα συνυφασμένα μέσα στην Ελληνική Παιδεία δημιουργώνταςολοκληρωμένους ανθρώπους” λέει η Δρ Ρόμπινσον.

Τα μαθήματα ελληνικών θα ξεκινήσουν για 160 μαθητές σε τρία σχολεία στην Οξφόρδη, τον Σεπτέμβριο. Επιπλέον άλλα 10 σχολεία θα κάνουν κάποια πιλοτικά μαθήματα.
Η Sue Baker, επικεφαλής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ανατολικής Οξφόρδης, είπε ότι στο Cowley όπου ομιλούνται 26 γλώσσες, πολλοί από τους μαθητές της είναι ειδήμονες στο να μαθαίνουν γλώσσες. Τα Λατινικά που κάναμε πριν από μερικά χρόνια είχαν απρόσμενη επιτυχία και πολλά από τα παιδιά ήδη γνωρίζουν δύο γλώσσες ή ίσως τρεις. Έχουν συνηθίσει να λειτουργούν με διαφορετικά κείμενα. Ετσι είναι απολύτως προετοιμασμένα για να εισαχθούν στην αρχαία ελληνική γραμματεία.

Γιατί τα αρχαία Ελληνικά δεν είναι μόνο μια εκμάθηση ξένης γλώσσας. Είναι μια ολόκληρη κουλτούρα που θα συνοδεύει το παιδί για όλη του τη ζωή. Θα εντείνει την αίσθησή τους για τη γλώσσα, θα μπορούν να δουν τις συνδέσεις μεταξύ των γλωσσών, θα μαθαίνουν να σκέφτονται και είναι και διασκέδαση!». 

Η Δρ Ρόμπινσον, η οποία θα διδάξει αρχικά μία ώρα κάθε δεύτερη εβδομάδα, είπε: «Οι άνθρωποι μπορεί να αποθαρρύνονται στην ιδέα της εκμάθησης μιας γλώσσας που έχει ένα διαφορετικό αλφάβητο. Στην πραγματικότητα, όμως, έχουμε διαπιστώσει ότι, ενώ έχει προστεθεί μία επιπλέον διάσταση στην εκπαίδευση, οι άνθρωποι μπαίνουν πολύ γρήγορα στο κλίμα και πραγματικά απολαμβάνουν τη μεταλαμπάδευση της γνώσης».

Οι μαθητές θα διδάσκονται όχι μόνο το αλφάβητο, τη γραμματική και το λεξιλόγιο, αλλά θα μάθουν επίσης και για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης των Ολυμπιακών Αγώνων, τις κωμωδίες του Αριστοφάνη και γενικά το αρχαίο Δράμα.

Παρά το ότι έχει γίνει μεγάλη καμπάνια και προώθηση των Λατινικών στα σχολεία, η Δρ. Ρόμπινσον πιστεύει ότι η Ελληνική θα μπορούσε να ξεπεράσει σε δημοτικότητα τα λατινικά επειδή οι άνθρωποι τείνουν να τη θεωρούν πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα και διακατέχονται απόδέος και γοητεία για τους μύθους και τη φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων.
Άλλωστε, όπως γράφουν και στα blogs για το θέμα αυτό, δεν υπάρχει τομέας που να μην είχε αναπτυχθεί πλήρως στην Αρχαία Ελλάδα και να μην αποτελεί αφετηρία για οτιδήποτε κάνουμε τώρα.

Αντιγράφουμε:

Μαθηματικά – Σύμφωνα με το θεώρημα του Πυθαγόρα, σε ένα τρίγωνο δεξιά γωνία του τετραγώνου της υποτείνουσας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των άλλων δύο πλευρών.

Επιστήμη – Ο Αρχιμήδης παρατήρησε ότι το επίπεδο του νερού στο μπάνιο, σημείωσε άνοδο πήρε μέσα και συνειδητοποίησα ότι αυτό το αποτέλεσμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό του όγκου των αντικειμένων.
Ιθαγένεια – Η Αθήνα ήταν η πρώτη γνωστή δημοκρατία, όπου οι πολίτες ψήφιζαν για τη νομοθεσία.

Αθλητισμός – Οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν μια σειρά αθλητικών αγώνων για τις πόλεις-κράτη της αρχαίας Ελλάδα.

Ιστορία – Ηρόδοτος θεωρήθηκε ως ο «πατέρας της Ιστορίας» στο δυτικό πολιτισμό και ήταν ο πρώτος ιστορικός γνωστή για τη συλλογή υλικών, δοκιμών ακρίβειά τους και θα τα εμφανίζουν ως αφήγηση.

Ιατρική – Ο Ιπποκράτης θεωρείται ο πατέρας της Ιατρικής.

Φιλοσοφία – Ο Σωκράτης, μεταξύ πολλών άλλων φιλοσόφων και σοφών της εποχής, θεωρείται ο πατέρας της Φιλοσοφίας. Και ο κατάλογος είναι ατέλειωτος.
kalyterotera

hellas-now.com
πηγή
28/8/13

Ο Άρης στο Λέοντα (χάρτης)

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ !

Η σκέψη της ημέρας


27/8/13

Προσλήψεις 50.000 ανέργων μέσω επιδοτούμενου προγράμματος του ΟΑΕΔ

Προσλήψεις 50.000 ανέργων μέσω επιδοτούμενου

 προγράμματος του ΟΑΕΔΤο συγκεκριμένο πρόγραμμα ονομάζεται Κοινωφελούς Εργασίας για την Απασχόληση Ανέργων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι πεντάμηνης διάρκειας και οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Ανακοινώνεται σήμερα το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για 50.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας και σύντομα αναμένεται η έκδοση από τον ΟΕΑΔ της πρώτης μεγάλης προκήρυξης για τις 40.000 θέσεις που κατανέμονται σε 323 δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα και αφορούν πεντάμηνη απασχόληση. 

Σήμερα το μεσημέρι, στις 12:00, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης θα ανακοινώσουν από κοινού το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ονομάζεται Κοινωφελούς Εργασίας για την Απασχόληση Ανέργων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αφορά σε δήμους, περιφέρεις και σχολεία σε όλη τη χώρα. 

Οι υπόλοιπες 10.000 θέσεις από τις 40.000 θα κατανεμηθούν σε σχολεία, δικαστήρια, ασφαλιστικά ταμεία και νοσηλευτικά ιδρύματα, στα οποία όσοι επιλεγούν ( νηπιαγωγοί , ψυχολόγοι και φύλακες σχολείων) θα εργασθούν για 7 μήνες ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες όλου του σχολικού έτους. 

Tο πρόγραμμα αφορά ανέργους από οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο και η αμοιβή έχει οριστεί στα 490 και 427 ευρώ για τους νέους συν η ασφαλιστική κάλυψη. 

Οι ειδικότητες που προτάσσονται αφορούν ανέργους από τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ) και κυρίως διοικητικούς, οικονομολόγους, λογιστές, προσωπικό γενικών καθηκόντων, αλλά και κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, βρεφοκόμους, ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές και νοσηλευτές. 

Η υποβολή αιτήσεων θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλες οι κατηγορίες εγγεγραμμένων ανέργων, οι οποίοι θα αξιολογηθούν με βάση τη διάρκεια ανεργίας, το ετήσιο φορολογητέο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, για το οικονομικό έτος 2012, την ηλικία και την οικογενειακή κατάσταση. 

Πηγή: 
Protothema.gr


Η Σελήνη 20ημερών σε φθίνουσα πορεία ! Στο 2ο, 3ο δεκαήμερο του Ταύρου !

Η Σελήνη 20ημερών σε φθίνουσα πορεία !

Στο 2ο, 3ο δεκαήμερο του Ταύρου ! 

(27/08/2013)


από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Η Σελήνη στον Ταύρο
(2ο, 3ο δεκαήμερο)
Σε απόσταση 135 μοιρών από τον Πλούτωνα 14:32

Σε απόσταση 45 μοιρών από τον Ουρανό 19:58

Σε απόσταση 135 μοιρών από την Αφροδίτη 22:29Σε απόσταση 45 μοιρών από το Δία 22:41


Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα 04:43

Ο Ερμής σε αντιπαραλληλία με τον  Ποσειδώνα  09:13

Η Ερμής  σε εξάγωνο με τον Κρόνο 12:44


Για να δείτε τη Σελήνη Κενής Πορείας πατήστε 

ΕΔΩ

Εσείς τι λέτε; Υπάρχουν κανόνες αγάπης;

Εσείς τι λέτε; 
Υπάρχουν κανόνες αγάπης; 


Που αν τους ακολουθήσετε μπορεί να ζήσετε την παντοτινή αγάπη;

Η αγάπη που διαρκεί είναι αποτέλεσμα και των δυο. Δεν γίνεται μόνο με τη συμμετοχή του ενός και μάλιστα χρειάζεται προσπάθεια. Προς σε αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, σας οδηγούμε και σας προτείνουμε 10 τρόπους που όντως μπορεί να σας βοηθήσουν ώστε να ζήσετε και να κρατήσετε την αγάπη σας για πάντα.

1.  Κόψτε του την ανάσα με μια έκπληξη: Αυτό μπορεί να είναι από ένα σημείωμα που θα αφήσετε επίτηδες στην τσέπη του ή να του ετοιμάσετε ένα ωραίο δείπνο σε μια άσχετη βραδιά.

2. Κάντε κάτι ιδιαίτερο σε τακτική βάση:  Φτιάξτε του το αγαπημένο του φαγητό μια φορά την εβδομάδα, πάρτε τον κάθε μέρα τηλέφωνο μόνο και μόνο για να δείτε αν είναι καλά. Από τη στιγμή που αρχίζει να περιμένει πάντα κάτι από εσάς, είσαστε σε πολύ καλό δρόμο.

3. Μιλήστε με τα μάτια: Στην αρχή τα ζευγάρια αυτή του είδους την επικοινωνία την έχουν καθημερινά και μάλιστα είναι πολύ ρομαντική. Παίξτε με το βλέμμα σας και θα τον τρελάνετε.

4. Μάθετε ό, τι ευχαριστεί τον σύντροφό σας σεξουαλικά: Δείξε του πως ότι ευχαριστεί εκείνον, ευχαριστεί κι εσάς. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε μαζί του.

5. Δείξε του τι σας αρέσει:  Έρευνα έχει δείξει πως η σεξουαλική ευχαρίστηση του ενός αυξάνει την ευχαρίστηση του άλλου.

6. Ενισχύστε την αγάπη με τη σεξουαλική καινοτομία: Όταν τα πράγματα γίνονται βαρετά, ρουτινιάζουν η διέγερση μειώνεται. Μια μικρή καινοτομία στο σεξ μπορεί να ξανά φουντώσει την σεξουαλική σας ζωή και να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές.

7. Κάντε κάτι που ανεβάζει την αδρεναλίνη του: Πχ. ανεβείτε σε ένα παιχνίδι που να έχει 6 G ή σε ένα τρενάκι τύπου roller coaster. Το αίσθημα του κινδύνου θα τον κάνει να σας ερωτευθεί περισσότερο.

8. Κάντε κάτι καλό για αυτόν: Αν δείξετε καλοσύνη και αγάπη για κάποιον που αγαπά τότε τον έχετε κερδίσει σίγουρα. Δείξτε του ότι οι άνθρωποι που είναι σημαντικοί για αυτόν είναι και για εσάς.

9. Να του λέτε τα συναισθήματά σας: Πείτε του πως αισθάνεστε, γράψτε ένα ποίημα ή ένα στοργικό σημείωμα.

10. Ενισχύστε την ορμόνη της αγάπης: Η ωκυτοκίνη είναι μια ορμόνη που ενισχύεται βλέποντας ρομαντικές ταινίες μαζί, κρατώντας του τα χέρια ή αγκαλιάζοντάς τον. Οι γυναίκες έχουν συνήθως περισσότερη ωκυτοκίνη απο τους άνδρες.


Πηγή facebook

Η φωτογραφία της ημέρας !


Η γυμναστική αλλάζει ακόμα και το DNA (?)

Η γυμναστική αλλάζει ακόμα και το DNA (?)
Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε ΕΔΩ

26/8/13

ΣΙΝΙΑΛΑ


Πλανητικές ώρες 21 έως 31 Αυγούστου 2013

Πλανητικές ώρες

21 έως 31 Αυγούστου 2013 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

  Η παράδοση της αστρολογίας, μας δίνει το περιεχόμενο 
της επιρροής των Πλανητών πάνω στις πλανητικές ώρες.
Μας πληροφορεί, ότι εάν και εφόσον κινηθούμε μέσα στα πλαίσια του κύκλου (εντός του 24ου) τα αποτελέσματα που θα αποκομίσουμε θα είναι συμβατά ως προς τους στόχους και τις επιτυχίες μας.**
Ώρα Ήλιου:
Μέσα σε αυτήν, συναντήσεις που γίνονται με ανώτερους ή γενικά με άτομα εξουσίας, διέπονται από ευνοϊκές προοπτικές. Είναι κατάλληλη να ζητηθεί μια χάρη ή γενικά εύνοια. Θεωρείται επίσης κατάλληλη για αγορά πραγμάτων προς μεταπώληση και για αλληλογραφία. Συνιστάται η ώρα αυτή για υπογραφή συμβολαίων και γενικά νομικών εγγράφων.

Ώρα Αφροδίτης:
Μέσα σε αυτήν ευνοούνται οι σχέσεις με το άλλο φύλλο, ο γάμος, ο αρραβώνας και η πρόταση γάμου. Κρίνεται κατάλληλη για ψυχαγωγία, για παιχνίδια, για καλλωπισμό, ή εξωραϊσμό. Συνιστάται η ώρα αυτή για αρχή μιας γνωριμίας, για νομικά θέματα και για οποιαδήποτε δραστηριότητα, ιδιαίτερα ιδιωτική.

Ώρα Ερμή:

Μέσα σε αυτήν, αναπτύσσεται η εγκεφαλική δραστηριότητα, που εκφράζεται με την πνευματική ενασχόληση, την ευγλωττία και την αποδοτική συζήτηση. Ευνοϊκή για μικρά ταξίδια, για αποστολή μηνυμάτων και για γρήγορες ενέργειες. Συνιστάται η ώρα αυτή για ευμενή εντύπωση ή και εντυπωσιασμό ενός προσώπου, ιδιαίτερα σε θέματα πνευματικά ή εμπορικά.

Ώρα Σελήνης:

Μέσα σε αυτήν αναπτύσσονται οι κατάλληλοι παράγοντες για έναρξη ερευνών και για επαφές με το κοινό ή τις γυναίκες πάνω σε θέματα εργασίας. Κρίνεται κατάλληλη για θαλασσινά ταξίδια, για μελέτες και για επισκέψεις. Συνιστάται για εμβάθυνση και μεταφυσικές έρευνες, ιδιαίτερα για τηλεπαθητικές έρευνες και μαντείες.

Ώρα Κρόνου:
Μέσα σε αυτήν εκδηλώνονται εμπόδια και καθυστερήσεις, γενικά απογοητεύσεις και διαψεύσεις ελπίδων. Είναι κατάλληλη ώρα για να απαλλαγεί κανείς από κάτι το ανεπιθύμητο. Είναι ώρα για πνευματική ανάταση, κατάλληλη για μεταφυσικές συλλήψεις και προσευχή. Συνιστάται την ώρα αυτή η σωματική ανάπαυση.

Ώρα Δία:
Μέσα σε αυτήν ευνοούνται οι δοσοληψίες με τράπεζες ή πλούσιους ανθρώπους και οι επαφές με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Κρίνεται κατάλληλη για έναρξη μακρινών ταξιδιών και για καθιέρωση καλών σχέσεων με συγγενείς εξ αγχιστείας. Ευνοείται για θρησκευτικές επιδόσεις και επαφές με ανθρώπους από τον θρησκευτικό χώρο. Συνιστάται η ώρα αυτή σαν καλή για οποιαδήποτε δραστηριότητα, ιδιαίτερα κοινωνική.

Ώρα Άρη:
Μέσα σε αυτήν δραστηριοποιούνται καταστάσεις ανταγωνισμού, ζηλοτυπίας, φθόνο και γενικά ρήξεων. Είναι η ώρα που μπορεί εύκολα να συμβούν ατυχήματα και να εκδηλωθούν βίαιες συμπεριφορές. Κρίνεται κατάλληλη για επαφές με στρατιωτικούς και τεχνικούς και για χειρισμό όπλων, εργαλείων και γενικά μετάλλων. Συνιστάται η ώρα αυτή σαν κατάλληλη για να ζητηθεί προστασία ή ν΄αρχίσει μια επιχείρηση.


** H ολιστική ανάλυση του ατομικού ωροσκοπίου, θα μας δώσει τις τελικές   απαντήσεις.
 
*Οι αναφορές προκύπτουν από την παράδοση και άποψη του μεγάλου ερευνητή Π. Γράβιγγερ   Σελήνη Κενής Πορείας / Σεπτέμβριος 2013 / Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Σελήνη Κενής Πορείας

  Σεπτέμβριος 2013 Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


 


Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες. Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις
και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα.


(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

01/9: από 03:06 έως αύριο
02/9χθες έως 03:01
 03/9από 20:52 έως αύριο
04/9: από χθες έως 13:43
05/9δεν έχουμε Σ.Κ/Π
06/9από 13:10 έως 22:12
07/9
δεν έχουμε Σ.Κ/Π
08/9από 23:46 έως αύριο

 
 09/9
από χθες έως 04:44
10/9: από 12:21 έως αύριο
  11/9: από χθες έως 09:36
12/9από 20:08 έως αύριο
13/9: από χθες έως 12:56
14/9
δεν έχουμε Σ.Κ/Π
15/9: από 02:17 έως 15:05

16/9
από 11:19 έως αύριο
17/9:  από χθες έως 16:58
  18/9δεν έχουμε Σ.Κ/Π
19/9: από 14:13 έως 19:58
20/9δεν έχουμε Σ.Κ/Π
 21/9: από 04:55  έως αύριο
 22/9: από χθες έως 01:33

23/9από 10:13 έως αύριο
24/9: από χθες έως 10:34 
  25/9δεν έχουμε Σ.Κ/Π
  26/9από 14:21 έως 22:24 
27/9δεν έχουμε Σ.Κ/Π 
28/9
 δεν έχουμε Σ.Κ/Π 
  29/9από 10:30 έως 10:57 

30/9
δεν έχουμε Σ.Κ/Π 
Η Σελήνη 19ημερών (26/08/2013) σε φθίνουσα πορεία ! Στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου !

Η Σελήνη 19ημερών σε φθίνουσα πορεία !

Στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου ! 

(26/08/2013)


από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Η Σελήνη στον Ταύρο
(1ο δεκαήμερο)


Σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 04:49 

Σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 09:30


Σε αντιπαραλληλία με το Βόρειο Δεσμό 11:17
Σε αντίθεση με το Βόρειο Δεσμό 11:17Σε απόσταση 150 μοιρών από την Άφροδίτη 14:08

Σε απόσταση 30 μοιρών από τον Ουρανό 14:48

Σε εξάγωνο με το Δία στις 16:57

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα 02:12
Ο Ερμής σε αντιπαραλληλία με τον Κρόνο 03:59

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό 20:56

Ο Βόρειος Δεσμός σε ορθή πορεία 11:15


Για να δείτε τη Σελήνη Κενής Πορείας πατήστε 

ΕΔΩ
24/8/13

Η σκέψη της ημέρας !


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε τι κρύβει ο πάτος της οδοντόκρεμάς σας!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Δείτε τι κρύβει ο πάτος της οδοντόκρεμάς σας!
Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό χρώμα 
στο κάτω μέρος της συσκευασίας κάθε οδοντόκρεμας;

Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά τα χρώματα;

Πράσινο: Φυτική

Μπλε: Φυτική με προσθήκη φαρμακευτικής ουσίας

Κόκκινο: Φυτική με προσθήκη χημικής σύνθεσης

Μαύρο: Μόνο χημική σύνθεση

Προσοχή λοιπόν στις οδοντόκρεμες που αγοράζετε!...


-- James Blunt - You're Beautiful

Ella & Stevie - You are the sunshine of my life

Didgeridoo Juli 2007

Hang Massive - Once Again - 2011 ( hang drum duo ) ( HD )

O Come, Emmanuel - (Piano/Cello) - ThePianoGuys

Η φωτογραφία του αιώνα.

Η φωτογραφία του αιώνα.
Δεν είναι ένα απλό ηλιοβασίλεμα. 
Φαινομενικά είναι μια απλή όμορφη φωτογραφία ηλιοβασιλέματος. ϊσως κάποιος πει ότι έχει καλύτερες φωτογραφίες ηλιοβασιλέματος.

Ωστόσο, ΑΥΤΗ είναι η φωτογραφία του αιώνα.

Αναμφίβολα έχει μια ομορφιά και το χρωματικό φάσμα έχει και αυτό μία ιδιαιτερότητα που την καθιστά μοναδική.

Αυτό που την κάνει φωτογραφία του αιώνα είναι ότι για να βγει χρειάστηκε όλη σχεδόν η τεχνολογική πρόοδος της ανθρωπότητας. Μια εικόνα που σχεδόν συνεργάστηκαν όλες οι επιστήμες.

Ατέλειωτες ώρες έρευνας και επιστημονικών μελετών αποτελούν το υπόβαθρό της.

Η εικόνα είναι το ηλιοβασίλεμα στον πλανήτη ΆΡΗ.

Ο ήλιος στον κόκκινο πλανήτη φαίνεται 2/3 μικρότερος απ'ότι στη Γη, γιατί βρίσκεται πιο μακριά.

Την τράβηξε το ρομπότ Spirit που έχει σταλεί να εξερευνήσει τον Άρη, από το χείλος του κρατήρα Gusev.23/8/13

Απογραφή 2011: Στα 10.815.197 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας 51% γυναίκες, 49% άντρες

Απογραφή 2011

Στα 10.815.197 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας

51% γυναίκες, 49% άντρες


Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε ΕΔΩ


φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη ΝΑSA ... δείχνει δύο μετέωρα (Περσείδες) πάνω από τα Μετέωρα.

22/8/13

Ο Ήλιος στην Παρθένο ! (23/08/2013)

Ο Ήλιος στην Παρθένο

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Την Παρασκευή 23/08 στις 02:02 τα ξημερώματα, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. (Θα  παραμείνει μέχρι και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 23:43 μ.μ).

Από άποψη όψεων, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο σταυρό που σχηματίζεται μεταξύ Αφροδίτης, Πλούτωνα, Δία, Ουρανού.. (4πλότητα παρορμητικού σταυρού) 
Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνου, Αιγόκεροι), θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί …  μα κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί τις ημέρες που είναι ανάμεσα μεταξύ 1ου δεκαημέρου (τις τελευταίες μέρες) και αρχής 2ου δεκαημέρου. Φυσικά όπως έχουμε πει κι άλλες φορές και  όσοι έχουν Σελήνη, Μεσουράνημα μα και Ωροσκόπο. Δευτερευόντως, και όσοι έχουν  Ερμή, Αφροδίτη, Άρη ή και άλλα σημεία που εφάπτονται κυρίως σε οίκους γωνιακούς (π.Χ με ωροσκόπο Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω).

Ενδιαφέρουσα όψη επίσης είναι το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη, που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του νερού του 3ου δεκαημέρου.

Το τρίγωνο μεταξύ Δία και Κρόνου, αφορά κυρίως τα ζώδια Σκορπιού και Καρκίνου, μα κυρίως τους εκπροσώπους στου 1ου δεκαημέρου. (ή όσους έχουν πλανήτες εκεί).

Ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, προσφέρει δύναμη και αντοχή στα ζώδια της γης, (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) κυρίως του 1ου δεκαημέρου. 
Ενδιαφέρον (μα και το σχήμα οξύμωρο), δημιουργείται από την αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα και αργότερα με τη συμμετοχή του Χείρωνα. Όλο αυτό θα ενωθεί κάτω από τις επιρροές του Πλούτωνα, σχηματίζοντας το σχήμα σφήνα. 

Παρότι η εμπλοκή του Ουρανού και της Αφροδίτης ενσωματώνεται στο σχήμα του παρορμητικού σταυρού, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η όψη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω πάνω στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων. 

Οι αποκαλύψεις ενδέχεται να είναι πάνω από τα όρια που αντέχει κάποιος, και αυτό να επιφέρει αλλαγές που εμπεριέχουν εκπλήξεις αρεστές είτε και όχι.   

Ο χάρτης ενεργοποιεί κάθε τετραπλότητα, (ζώδια παρορμητικά, μεταβλητά, σταθερά) με έμφαση στον παρορμητικό και μεταβλητό σταυρό ! Θέσεις Πλανητών: 
Με ωροσκόπο στην 0,22 του Καρκίνου και με το μεσουράνημα στην 09,02 των Ιχθύων. 

Ο Δίας έχει ήδη μεταφερθεί στη 12,22 του Καρκίνου και είναι τοποθετημένος στον 1ο οίκο. 

Ακολουθεί η Αθηνά με τη λίλιθ στην ακμή του δεύτερου οίκου, αλλά και ο Άρης στην 26,42 του Καρκίνου. 

Ο Ήλιος στην Παρθένο εμφανίζεται στον 3ο οίκο, σε σύνοδο με τον Ερμή στο Λέοντα στην 28,02 μοίρα, αλλά και με τη συμμετοχή της Δήμητρας και της Εστίας. 
Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο στην 7,27 μοίρα του Ζυγού. 

Ο Κρόνος στην 6,28 του Σκορπιού στον 5ο οίκο μαζί με το Βόρειο δεσμό στον Σκορπιό.

Ο κλήρος τύχης στην 5,07 του Τοξότη στον 6ο οίκο.

Ο Πλούτωνας στην 9,11 του Αιγόκερω στον 7ο οίκο.

Ο Αστεροειδής Ήρα στην 7,26 του Υδροχόου.

Ο Ποσειδώνας στην 4,05 των Ιχθύων στον 9ο οίκο.

Ο Χείρωνας στη 12 των Ιχθύων και η Σελήνη στον 25,15 των Ιχθύων στο 10ο οίκο.

Ο Ουρανός στην ακμή του 11ου οίκου στη 12,01 του Κριού.

Ο Νότιος δεσμός στην 11,12 του Ταύρου στον 11 οίκο. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!