22/2/17

Η Σκέψη της Ημέρας!




Ενεργειακή Τοξικότητα και τρόποι αντιμετώπισής της με την Αποστολία Βασιλείου


Διήμερο Σεμινάριο με θέμα:
''Ενεργειακή Τοξικότητα και τρόποι αντιμετώπισής της'' 
Με την Αποστολία Βασιλείου

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 8 και 22 Μαρτίου 2017

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου θα γίνει Δωρεάν παρουσίαση του σεμιναρίου στο καφέ Black Duck στο κέντρο της Αθήνας  Χρήστου Λαδά 9α (Μετρό Πανεπιστήμιο) στις 18.00 έως 19.30


Ξυπνάμε γεμάτοι ενέργεια, όμως στη διάρκεια της ημέρας, νοιώθουμε αδικαιολόγητη κούραση, εξάντληση, κακή διάθεση, κάνουμε αρνητικές σκέψεις, και αναρωτιόμαστε:
  • Τι μου συμβαίνει;
  • Γιατί νοιώθω αδύναμος;
  • Από πού ξεφύτρωσε αυτή η ξαφνική κόπωση;
  • Τι έγινε και χάλασε η διάθεσή μου;
  • Πού πήγε όλη μου η ζωντάνια;
  • Ψάχνουμε μια απάντηση, αλλά δεν είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε ότι κάποιος εκεί έξω, ακούσια ή μη, μας έχει κλέψει την ενέργειά μας.
Δυστυχώς, η κοινωνία όχι μόνο δεν δίνει καμία προσοχή στη διαδικασία εσωτερικής ανάπτυξης και απελευθέρωσης του ατόμου, αντίθετα αποπροσανατολίζοντάς μας από την εσωτερική μας Α-λήθεια, εγκλωβίζει και κατευθύνει την ενέργειά μας, σε ξένους για εμάς σκοπούς.
Έτσι, στα συμβατικά σχολεία, ποτέ δεν διδαχθήκαμε ούτε πώς να τη διατηρούμε ανέπαφη, ούτε πώς να παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Πώς να μην επιτρέπουμε στους άλλους, ακόμα και, κυρίως, στους αγαπημένους μας να μας απομυζούν και να μένουμε άδειοι και κατάκοποι, κάθε φορά που τους συναναστρεφόμαστε.

Όμως, ευτυχώς για μας, υπάρχει ένα παράθυρο προς την επίγνωση των απεριορίστων δυνατοτήτων μας και μπορούμε, όταν είμαστε έτοιμοι, να το ανοίξουμε!

Απ’ αυτό το παράθυρο είναι ανοικτός ο δρόμος προς την απελευθέρωση από κάθε τοξική επίδραση. Ο δρόμος προς την προσωπική ελευθερία. Προς την αληθινή ουσία του κόσμου. Προς τον κόσμο της ενέργειας. Εκεί όπου εδράζεται η Δύναμή μας και όλα μπορούν πολύ εύκολα να επιτευχθούν, αρκεί να θυμηθούμε τον τρόπο.

Με την ολοκλήρωση του διήμερου σεμιναρίου, θα έχετε επανακτήσει τη δυνατότητα:
  • Εν-θύμησης του ενεργειακού σας σώματος και του τρόπου που επιδρά στην υγεία μας.
  • Αντίληψης του αιθερικού σας σώματος και
  • Οπτικής αντίληψης της αύρας.
  • Δημιουργίας ενεργειακής ασπίδας προστασίας
  • Θα μάθετε να ελέγχετε την ενέργειά σας, να τη ρυθμίζετε εσείς οι ίδιοι, να απαλλάσσεστε από τις ενεργειακά ζημιογόνες σχέσεις.
  • Θα απελευθερωθείτε απ' την επιβλαβή επιρροή των ενεργειακών παρασίτων.
  • Θα ενεργοποιήσετε ικανότητες, που ήδη έχετε μέσα σας, από τις οποίες τώρα χρησιμοποιείτε ένα πολύ μικρό μέρος.
  • Θα ενδυναμωθείτε και
  • Θα βιώσετε την Ελευθερία.
  • Θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να νιώσετε και να δεχτείτε την αληθινή σας ουσία.
  • Θα πάρετε στα χέρια σας το τιμόνι της ζωής σας και θα γνωρίζετε να κατευθύνετε τη ροή της ενέργειάς σας.
Όταν λοιπόν, επιτύχετε όλα αυτά, θα έχετε ανέβει ένα σκαλί ψηλότερα στην ανάπτυξή σας.


Τόπος διεξαγωγής:  Πολυχώρος ΥπερΝόησις,  Αθήνα. 
(Μαυρομιχάλη 1 και Ακαδημίας,  6ος όροφος)

Σημαντικό: Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε δύο ενότητες. Προϋπόθεση συμμετοχής στη δεύτερη ημέρα είναι η παρακολούθηση της πρώτης ενότητας.

Κόστος συμμετοχής: 100€
Άνεργοι και Προπληρωμή μέχρι 6/3/2017: 80€
Λογ/σμός: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR08 0171 4290 0064 2901 0057 572


Λίγα λόγια για την Αποστολία Βασιλείου – ΑΒΑ*
Ήρθε σε επαφή με το Ρέικι, από το 2002 και η ζωή της γέμισε με αληθινό Φως, πίστη και αρμονία.

Έχει μυηθεί και χρησιμοποιεί κατά περίπτωση, στις θεραπείες της εκτός από το Usui Reiki και στα παρακάτω συστήματα:Αρχαγγελικό, Ανώτερου Εαυτού, Σαμπάλλα, Χρυσής Καρδιάς, Διαμαντένιο, Κάρμα, Αγάπης και Σχέσεων, Aqua, Θετικής σκέψης, Αφθονίας, DNA, Ακασικών Αρχείων. Εφαρμόζει, κατ΄ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, τη μέθοδο RRR (Reiki Rapid Reading).

Εκπαιδεύτηκε στην ανάπτυξη της Διαίσθησης και των Πνευματικών / Ψυχικών Ταλέντων και Ικανοτήτων, την Ενεργειακή Ανατομία και το Ενεργειακό Διάβασμα της Αύρας και των Τσάκρας και στη Θεραπευτική Ύπνωση.

Ενδιαφέρθηκε και πορεύεται και σε άλλους εξίσου φωτεινούς δρόμους, όπως είναι η Πυθαγόρεια Αριθμολογία, η Εσωτέρα Αριθμοσοφία, η Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση (κατά ΒERT HELLINGER), και η αρχαία Σαμανική θεραπευτική μέθοδο Munai-Ki.

Παράλληλα, εργάζεται σαν Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Σύμβουλος Πνευματικής Υγείας και Σύμβουλος Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Με την άδεια του Dan Millman, δημιούργησε την προσωποποιημένη μέθοδο ενδοσκόπησης: Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος. Πρόκειται για μία πρακτική που μας οδηγεί να ανακαλύψουμε και να φωτίσουμε, ό,τι μας εμποδίζει να είμαστε σε επαφή με την εσωτερική μας Αλήθεια. Αυτή που μας χαρίζει πληρότητα και εκφράζεται με ανιδιοτελή και άνευ όρων ΑΓΑΠΗ.

Πεποίθησή της είναι πως όλες οι μέθοδοι έχουν έναν κοινό στόχο. Να μας οδηγήσουν να ανακαλύψουμε, με τον τρόπο που ταιριάζει στον καθένα μας, συνδυαστικά ή μεμονωμένα, την Αλήθεια μέσα μας. Να μάθουμε να ακούμε και να εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας φωνή, που μας ανοίγει άπειρες διαδρομές θεραπείας, αυτοθεραπείας και αυτογνωσίας, προσωπικής βελτίωσης και εξέλιξης. 

Μπορούμε, σαν συνοδοιπόροι και με απόλυτο σεβασμό στη μοναδικότητα του καθένα μας, βαδίζοντας μέσα στο αγνό κατάλευκο Φως, να ανακαλύψουμε και να φωτίσουμε, ό,τι μας εμποδίζει να είμαστε σε επαφή με την εσωτερική μας Α-λήθεια.

Αυτή που όλοι αξίζουμε και δικαιούμαστε να βιώσουμε. Αυτή που μας χαρίζει πληρότητα και εκφράζεται με ανιδιοτελή και άνευ όρων ΑΓΑΠΗ.

Αποστολία Βασιλείου
Επικοινωνία: 6974813784
Email: apostoliareiki@yahoo.gr
Facebοok: https://www.facebook.com/apostoliavasiliou/




ARCHIATRIC








21/2/17

Έκλειψη 26 Φεβρουαρίου (χάρτες)

Ο ουρανός και οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα, (Από 20-2 έως 26-2)

16/2/17

Πέθανε ο σημαντικός Έλληνας ζωγράφος Δημήτρης Μυταράς

Το σημείο που πονάτε αποκαλύπτει το συναισθηματικό σας μπλοκάρισμα!

Απελευθέρωση από τον θυμό ...

14/2/17

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από 13-2 έως 19-2

André Rieu - Boléro (Ravel)

André Rieu - The Beautiful Blue Danube

11/2/17

Σεμινάριο ΦΑΕΘΩΝ



ΠΕΡΙ ΦΟΒΟΥ

Ο Φόβος της Αλλαγής
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
18.00 – 20.30

Διανύουμε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών σε όλο τον Πλανήτη. Ακούμε για την έλευση της Νέας Εποχής και  την αλλαγή σε όλες τις παλιές δομές.

Η καθημερινότητα μας αλλάζει κάθε στιγμή, εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε κάθε στιγμή. Καλούμαστε  να προσαρμοζόμαστε στις  δυναμικές της  Νέας Εποχής μας,  στις αλλαγές που εμείς επιβάλλουμε τον εαυτό μας ή επιτρέπουμε  στους  άλλους να μας επιβάλλουν.
Φοβόμαστε, ό,τι είναι έξω από τις συνήθειες μας και κάνουμε τα πάντα να μην τις χάσουμε. Όμως αυτό δεν είναι πρόοδος, δεν είναι εξέλιξη, είναι στασιμότητα.
Όλοι μας φοβόμαστε τις αλλαγές. Ουσιαστικά αυτός ο φόβος όπως και κάθε άλλος είναι μια αυταπάτη. Χρειάζεται να βάλουμε σε λειτουργία το Νου και τον Παρατηρητή μέσα μας, και όντας αποσπασμένοι από το συναίσθημα του φόβου, να δούμε την πραγματική εικόνα αυτού που μας συμβαίνει κάθε φορά. Αυτό θα μας δημιουργήσει νηνεμία.
Ο φόβος της αλλαγής του εαυτού μας, μας προκαλεί σύγχυση, προβλήματα και τελικά δυστυχία. Στον βάλτο που το νερό δεν κινείται δημιουργείται ασθένεια, δυσαρμονία και σήψη.

Χρειάζεται να βγούμε με θάρρος στην απεραντοσύνη του ωκεανού, όπου φυσάει καθαρό αεράκι και να αφεθούμε χωρίς αντίσταση.
Στη ζωή δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος, όλα είναι μια διαδικασία εξέλιξης, που θα μας ανταμείψει με εμπειρίες και γνώση.
Το αντίδοτο για το φόβο είναι η δράση.

«Κάθε ανθρώπινο ον γνωρίζει το φόβο και το εύρος των κραδασμών του φόβου εκτείνεται από τους ενστικτώδεις φόβους του αγρίου που βασίζονται στην άγνοιά του για τους νόμους και τις δυνάμεις της φύσης και στον τρόμο του για το σκοτάδι και το άγνωστο, μέχρι τους επικρατούντες σήμερα φόβους για την απώλεια φίλων και αγαπημένων, υγείας, χρημάτων, δημοτικότητας και τους τελικούς φόβους του ζηλωτή – το φόβο της αποτυχίας, το φόβο που έχει τις ρίζες του στην αμφιβολία, το φόβο της ύστατης άρνησης ή εκμηδένισης, το φόβο του θανάτου (τον οποίο συμμερίζεται εξίσου με όλη την ανθρωπότητα), το φόβο της μεγάλης πλάνης του αστρικού πεδίου, της φαντασμαγορίας της ίδιας της ζωής κι επίσης το φόβο της μοναξιάς στην Ατραπό, ακόμη τον καθαυτό φόβο του ίδιου του Φόβου.»   

Διδάσκαλος Θιβετανός
Σας καλούμε να «δούμε τον φόβο κατάματα κι εκείνος να φοβηθεί και να φύγει», όπως είπε ο μεγάλος μας, Νίκος Καζαντζάκης.
Επίσης θα αναπτύξουμε το μηχανισμό του φόβου και τι δημιουργεί στα σώματα μας, σύμφωνα με τις Νευροεπιστήμες.
Θα δοθεί τεχνική για τους φόβους και θα κλείσουμε με διαλογισμό.

Εισηγήτριες:
Αγγελική Γκορογιάννη, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Εισηγήτρια Εσωτέρας Θεραπευτικής

Ιωάννα Σοφού, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Εισηγήτρια Εσωτέρας Θεραπευτικής και του «Λόγου της Ψυχής» (Εσωτερική Ψυχολογία και Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων).
Κέντρο Φαέθων
Ήβης 25 Ψυρρή

18 Φεβρουαρίου 18.00 -20.30
Κόστος 25 ευρώ

Παρακαλούμε να κλείσετε θέση έως τις 15 Φεβρουαρίου.
Τηλ. επικοινωνίας 2130099900 – 6974 33 15 33 – 6942201122

o_fovos_tis_allagis_image003

8/2/17

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (από 6-2 έως 12-2)


Για να δείτε το άρθρο πατήστε





Αστεροειδείς, μήνας Υδροχόου

Απλανείς (μήνας Υδροχόου)

Αραβικοί Κλήροι, μήνας Υδροχόου