2/12/17

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στος Διδύμους

   ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ



…  ⃟⃞   !


Τι μέλλει γενέσθαι
  Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου  


Κυριακάτικη και απογευματινή (στο 100%) η θεαματική Πανσέληνος Δεκεμβρίου! (5:47μ.μ)

Θεαματική,  … γιατί εκτός από την αστείρευτη ομορφιά της,… πρωταγωνιστεί με τρόπο συνθετικό! Πρωταγωνιστεί, γιατί  ΄΄ορίζει΄΄ τον κύκλο του έτους. Και μάλιστα, με τρόπο και περιβάλλον  Διός αλλά και  Ερμή, λόγω του άξονα Τοξότη - Διδύμων! (Ερμής = επικοινωνία, Δίας = επέκταση. Ήλιος στον Τοξότη & Σελήνη στους Διδύμους = Πανσέληνος).

Μια πανσέληνος  που γίνεται στο ζώδιο της σκέψης, της διδασκαλίας και της επικοινωνίας και φυσικά  πάντοτε βάση το γεωκεντρικό αλλά & συμβολικό σύστημα … που εξετάζουν οι Δυτικοί Αστρολόγοι… (από άποψη αστρικού ζωδιακού τα πράγματα έχουν αλλιώς …).

Οι Δίδυμοι (ως γνήσιο ζώδιο της επικοινωνίας), τι άλλο λέτε θα ήθελαν να κάνουν; Μα φυσικά και να διαδίδουν τα νέα, να λένε λόγια, να μαθαίνουν ότι υπάρχει, αλλά και να κάνουν πολύπλευρες σκέψεις για την χρονιά που πέρασε.
Και μάλιστα, όλα αυτά, με έναν παράξενο τρόπο.

Πως δηλαδή;

Αναμιγνύοντας παράλληλες σκέψεις για τη χρονιά που έρχεται!
Αυτή είναι η λειτουργία (από ένα επίπεδο) αναλυτικού τρόπου σκέψης, αλλά  και της ταξινόμησης της πληροφορίας … (από την πλευρά της συμβολικής Διδυμίσιας ΄΄προδιαγραφής΄΄).

Περιμένουμε σκέψεις του τύπου …

Τι θα φέρει η νέα χρονιά; (Ρωτάει σοβαρολογώντας όσο δεν φαντάζεστε…)!

Ποιος ο απόηχος της φετινής χρονιάς;

Τι …ποιές και πόσες … αλλαγές είχατε μέσα στη χρονιά;

Πόσο δημιουργικοί ή όχι ήσασταν μέσα στο 2017;

Μήπως κλειστήκατε στον εαυτό σας;

Μήπως γυρίζατε στους δρόμους όλη την ώρα;

Παντρευτήκατε;

Χωρίσατε;

Αλλάξατε σπίτι ή δουλειά;

Ερωτευτήκατε;
Και άλλα πολλά …

Φυσικά κάθε ατομικός χάρτης, προσεγγίζεται με τρόπο ιδιαίτερο και μοναδικό.
Στη φάση αυτή, θα ήθελα να τονίσω τα σημεία
(του χάρτη της Πανσελήνου), που μου έκαναν εντύπωση και που κατά  την οπτική μου γωνία, έχουν ένα ιδιόμορφο ενδιαφέρον. 

Ενδιαφέρον γιατί οι ενέργειες παλαντζάρουν από το μη όριο στην υπερβολή, και από τη δύναμη … στην ιδιομορφία και τούμπλαλιν.

Η Πανσέληνος αυτή, πρωταγωνιστεί στον άξονα των μεταβλητών (Δίδυμοι-Τοξότης, Ιχθύς Παρθένος). Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου από το ζώδιο των Διδύμων, εμπεριέχει στοιχεία Ουράνιας προδιαγραφής. Κάτι δηλαδή σα να λέμε, ότι ο ωροσκόπος εμφανίζει μια ΄΄αόρατη΄΄ σύνοδο με τον Ουρανό. 

Στην επεξηγηματική της διαδρομή με λόγια απλά, θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε Ερμής σύνοδος Ουρανός.

Το περίεργο δε είναι … ότι ο Κυβερνήτης του ωροσκόπου (της Πανσελήνου), καταλήγει στην αναιρετική μοίρα του Τοξότη, … κάνοντας μάλιστα εξάγωνο ακριβείας, με τον χάρτη της συνθήκης του Λονδίνου. (Αναγνώριση Ελληνικού Κράτους).


Άλλη επίσης περίεργη σύνδεση είναι ότι ο Έλληνας έχει Σελήνη (=Λαός) στους Διδύμους και κυβερνήτη της Σελήνης του στον Υδροχόο, (Δηλαδή η Σελήνη που σηματοδοτεί τον ψυχισμό του Έλληνα βρίσκεται σε υπόβαθρο Διδύμων, και ο Κυβερνήτης Διδύμων Ερμής, βρίσκεται στον Υδροχόο και στο 3ο δεκαήμερο, … άρα, έχει και την επιρροή Ουρανού & Αφροδίτης), που κατά σύμπτωση βρίσκεται και εκείνος στην αναιρετική 29η μοίρα του Υδροχόου, που με τη σειρά του, κάνει μια ΄΄αόρατη΄΄ σύνοδο Ερμη – Ουρανού και άρα εξάγωνο με τον Ερμή της Πανσελήνου

Άρα, όσοι καταλαβαίνετε  λίγο πάρα πάνω και δεν μπερδευτήκατε με το συλλογισμό, θα καταλάβατε ότι αυτός ο μήνας δεν είναι καθόλου τυχαίος για την περίπτωση των δικών μας θεμάτων. Των θεμάτων δηλαδή, που αφορά τον Έλληνα … και την Ελλάδα … σε ευρύτερη κλίμακα και προσανατολισμό!

Φυσικά λόγω ιδιομορφίας άξονα, τα θέματα των ΜΜΕ, της Εξωτερικής Πολιτικής, των Εκδόσεων, αλλά και τα θέματα των  Μετακινήσεων αλλά και των Ταξιδιών, είναι  τα θέματα που ενδέχεται (πολύ μεγάλη περίπτωση) να παρουσιάσουν  ΄΄παράξενη τροχιά’’.

Όταν λέω παράξενη τροχιά, εννοώ … ότι τα θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια (κλείσιμο χρονιάς), θα είναι πολύ διαφορετικά απ΄όσο (γνωρίζουμε ή γνωρίζαμε) ή έστω θα περιμέναμε. Ένας από τους κύριους λόγους που θα συμβεί αυτό, είναι ότι ο Ερμής βρίσκεται εκτός ορίων.    


Δεν είναι όμως μόνο αυτό!


Οι δεσμοί της Σελήνης (αυτήν την εποχή) βρίσκονται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Κάτι δηλαδή που σημαίνει …. ότι Παγκόσμια θέματα, … αγγίζουν τον Ήλιο Ουρανό – Κρόνο της Ελλάδος. Δηλαδή, την ίδια οντότητα Έλληνας και Ελληνικό Κράτος, … με κάθε Πνευματική δύναμη … και ότι αυτό συνεπάγεται !


Σύντομα δε, ο Κρόνος θα έρθει και θα ''κουμπώσει'' στον γενέθλιο Δία της Ελλάδος (από τον Αιγόκερω). 
Για να δούμε …. Θα την πάρουμε την ευκαιρία; Θα πάμε ένα δημιουργικό βήμα πιο κάτω; Θα τα καταφέρουμε;

Ο Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας θα δώσει την αίσθηση μιας άλλης πραγματικότητας. Πραγματικότητας δηλαδή, που δεν θα έχει και πολύ λογικές κατευθύνσεις. Κάποιοι θα ζήσουν το μεγάλο όνειρο, κάποιοι άλλοι θα συντονιστούν στο πεδίο των ψευδαισθήσεων, ενώ μερικοί θα κάνουν πολύ μεγάλες και επιτυχημένες απάτες!

Μεγάλη ευκαιρία για τους καλλιτέχνες είναι η εποχή αυτή, μιας και η έμπνευση θα κορυφωθεί, και ενδέχεται να πρωτοστατήσει ποικιλοτρόπως.


Το θρησκευτικό αίσθημα θα ισχυροποιηθεί, που ελπίζουμε να μην πάρει ΄΄κατευθυνόμενες΄΄ θέσεις μέσα στα πράγματα. Οι φανατισμοί δεν θα λείψουν. Και όταν λέω φανατισμοί, εννοώ κάθε είδους. Εξιδανίκευσης, ωραιοποίησης, ταύτισης κλπ.

Και τονίζω οτι ο χάρτης αυτής της Πανσεληνου, έχει Κρόνο, Δία, Πλούτωνα και Ποσειδώνα σε κυριαρχία ! 4 λοιπον οι ΄΄κουμανταδόροι΄΄της ιστορίαςΔεν το λες καθολου μα καθολου λιγο!
Πολυ σημαντικο!

Για να δούμε λοιπόν...!

Τι μέλλει γενέσθαι;   



Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλο Ολιστικής & Συνδυαστικής Αστρολογίας




  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου