10/6/17

Τα εγκαίνια στο «Παγκάκι του Leonard Cohen» στην Ύδρα – Σε «οδό Leonard Cohen» ονομάστηκε ο δρόμος εμπρός από το σπίτι του

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 7 μ.μ. στη μνήμη του παγκόσμιου ποιητή, τροβαδούρου, τραγουδιστή, συγγραφέα και συνθέτη Leonard Cohen έγιναν τα εγκαίνια  (το «Παγκάκι του L. Cohen» όπως ονομάζεται), δωρεά του Διεθνούς Φόρουμ Φίλων του καλλιτέχνη στο Δήμο της Ύδρας. Το πέτρινο παγκάκι - που κατασκευάστηκε από Υδραίους τεχνίτες, με την επιμέλεια της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας- βρίσκεται στο σημείο όπου ο ίδιος ο Leonard Cohen πολλές φορές στοχαζόταν βλέποντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας της Ύδρας.

Στην λιτή, όμορφη και συγκινητική τελετή την κορδέλα έκοψαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας κ. Λ. Χρηστίδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του L. Cohen.
Στα εγκαίνια παρευρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Μπελεγρής, δημοτικοί σύμβουλοι, η εκδότης της εφημερίδας «Η Φωνή της Ύδρας» κ. Ε. Χρηστοδούλου, η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Μ. Ρούσση και εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του Leonard Cohen που είχαν κατακλύσει το χώρο.
Λίγο πριν κοπεί η κορδέλα των εγκαινίων μίλησαν καλωσορίζοντας τους παριστάμενους ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας κ. Λ. Χρηστίδης, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του L. Cohen.
Σε «οδό Leonard Cohen» ονομάστηκε ο δρόμος εμπρός από το σπίτι του μεγάλου ποιητή και μουσικού




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου