25/5/17

Nέα Σελήνη στους Διδύμους Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Nέα Σελήνη στους Δiiδύμους



Αισίως μπήκαμε στον ηλιακό μήνα των Διδύμων, μιας και απ΄ όσο γνωρίζετε από την ΄΄εμπειρία΄΄ σας, πρόκειται τουλάχιστον για 2 J

Το τι ακριβώς θα έπρεπε να γράψει κανείς σε μια τέτοια νέα σελήνη, δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να στριμώξουμε σε ένα φύλλο χαρτί, αλλά ούτε και σε ένα φύλλο, μιας και η φύση του είναι (κυρίως) ερμαφρόδιτη - πολυπληθής.

Η φιλοσοφία του εύπλαστη, μεταβλητή και  συνεχώς μεταλλασσόμενη. Δεν τολμάς να κάνεις κιχ και αμέσως …! Τι είναι αυτό; Που το άκουσες; Τι εννοείς; Είναι περίεργος σε κάθε επίπεδο. Παιχνίδι του ο λόγος, αλλά και άλλα πολλά, που σαφώς δεν είναι της παρούσης.

Ο λόγος εδώ, αφορά τη νέα σελήνη στο ζώδιο της φυσικής του κίνησης σε κάθε επίπεδο. Ένα όμως έχω  να πω σαν εισαγωγή. Είναι το μοναδικό ζώδιο, που εύκολα … μα πολύ εύκολα…, δέχεται τις διαφορετικές απόψεις … και μάλιστα … εάν του είναι επιθυμητές…, τις θαυμάζει και τις οικειοποιείται δίχως ίχνος ανταγωνισμού. Και αυτό τον τιμά ιδιαίτερα. Το σίγουρο όμως είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, κουβαλάει την ΄΄ταμπέλα΄΄ ο άνθρωπος με τα πολλά πρόσωπα. 


ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ J

Κάθε  ζώδιο, έχει νούμερο 1 μια αξία … Αξία, που εφαρμόζει βιωματικά ΄΄βρέξει-χιονίσει΄΄. Έτσι λοιπόν, για έναν Δίδυμο, η αξία αυτή δεν είναι τίποτα άλλο … από αμέριστη ανάγκη για επικοινωνία! 

Είναι κάτι σαν ιερό για εκείνον. Θυμηθείτε τον Ερμή στην Ελληνική Μυθολογία. Φυσικά είχε και την Ιρις έτσι;

Ας πάμε όμως στο θέμα μας.
Σήμερα το βράδυ λίγο πριν τις 11.00 μ.μ. πραγματοποιείται η 3η νέα σελήνη του νέου ηλιακού-αστρολογικού έτους, στο ζώδιο των Διδύμων.

Με ωροσκόπο στον Αιγόκερω και με Πλούτωνα στον 1ο δεν το λες και τόσο απλά. Θα δώσει μια σοβαρότητα όπως και νάχει, αλλά πάντα με την παιχνιδίζουσα διάσταση του Ήλιου-Σελήνης στον 5ο οίκο. 

Ο Δίας στο Ζυγό που σχετίζεται με το εξωτερικό και τον 9ο οίκο, (ανάδρομος στο ζώδιο της διπλωματίας - Ζυγός) είναι ως γνωστόν alter ego των Διδύμων … που  δεν αφήνει τις εξελίξεις να τρέξουν με τον τρόπο που  ο άξονας Τοξότη-Διδύμων θα προτιμούσε.
Που να συγκρατηθεί όμως ……. :) ασχέτως του αποτελέσματος …

Σε γενικές γραμμές βλέπουμε την (ήδη) υπάρχουσα αλλαγή των δεσμών της Σελήνης, κάτι δηλαδή, που σίγουρα βοηθά (σε πολλές απόψεις) τους Διδύμους, αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Φυσικά, όποιος έχει πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των σταθερών αλλά και στις πρώτες μοίρες (μέρες) των μεταβλητών, επηρεάζεται πιο πολύ απ όλους!

Η σύνθεση του ατομικού χάρτη όπως γνωρίζετε θα δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές, κάθε νέα αρχή επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων, θα μπορούσε να αποδώσει ικανοποιητικούς σχεδιασμούς. (αν και δεν είναι ακόμη ώρα για δράση λόγω Άρη εκτός ορίων).


Αυτά τα ολίγα για την ώρα!

Συμβουλή: ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕ!


Καλή νέα Σελήνη,

Ευχές για νέους και δημιουργικούς ορίζοντες!
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου