2/12/16

Δελτίου Τύπου - Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2016- Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος



Δελτίου Τύπου

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2016





Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος, σας προσκαλούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Στο 2ο  Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2016.




Ξενοδοχείο Αθηναΐς, Βασιλίσσης Σοφίας 99, στην Αθήνα.
(Πλησίων Πλ. Μαβίλη, μετρό Αμπελόκηποι, Μέγαρο Μουσικής)


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες συνεργατών και ένα ειδικό σεμινάριο,
όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.

Το σεμινάριο αφορά στον τρόπο που διεξάγονται από τους Αστρολόγους οι Ετήσιες Προβλέψεις αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να απαντήσουμε στο ερώτημα «Πώς θα πάει η επόμενη χρονιά;».  
Στις  αρχικές προγραμματισμένες ομιλίες, θα εισηγηθούν ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της Φιλοσοφίας και της Ψυχολογίας.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ με συμβολική είσοδο στα 3 ευρώ. Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, η είσοδος συνολικά είναι της τάξης των 10 ευρώ. (Για το σεμινάριο δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης από τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδος).

Στον χώρο έξω από την αίθουσα ομιλητών θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμών εκθετών με βιβλία αστρολογίας και άλλα εκθέματα, αλλά και ειδικό τραπέζι των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος όπου συνεργάτες της εταιρίας θα δίνουν φιλικές συμβουλές χωρίς χρέωση για τον επόμενο χειμώνα, βασισμένες στον αστρολογικό σας χάρτη. 

Οι ώρες παρουσίασης του κάθε συνεργάτη θα ανακοινωθούν στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η www.Ypernoisis.gr
Πληροφορίες - 6949.898709, 6945.807566


Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Για τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδος:
Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδας είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σε-πτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Η εταιρία πραγματοποιεί τακτικά εκδηλώσεις για το ανοικτό κοινό, ενώ ανάμεσα στις σημαντικότερες συνεισφορές της είναι και η πρόταση εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας (http://filoi-astrologias-ellados.gr/site/ index.php/κώδικας-δεοντολογίας-αστρολόγων )


Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις αρχές της Εταιρίας μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της www.filoi-astrologias-ellados.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου