15/9/16

Κλείνει το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη



Ένα τέλος, αλλά ταυτόχρονα και μια νέα αρχή θα σημάνει η Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου για το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη στην οδό Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της επιχείρησης το βιβλιοπωλείο κλείνει, όμως δεν κλείνει η επιχείρηση.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 η Σοφίκα Ελευθερουδάκη δήλωσε ότι «Το βιβλιοπωλείο κλείνει, γιατί δεν γίνεται άλλο να συνεχίσουμε κάτω από τις σημερινές συνθήκες, και από εκεί και πέρα μαζεύουμε τις δυνάμεις μας, κάνουμε μια ανασύνταξη και θα προχωρήσουμε όταν το επιχειρηματικό κλίμα θα διορθωθεί και θα μπορούμε να κάνουμε κάτι καινούργιο».

Πρόσθεσε ότι σε αυτή την απόφαση έπαιξε σημαντικό ρόλο το οικονομικό κομμάτι που έχει να κάνει με την κρίση, καθώς και αυτό το κομμάτι που έχει να κάνει με την κρίση του βιβλίου.

Πρόκειται για το τελευταίο βιβλιοπωλείο του ιστορικού οίκου «Ελευθερουδάκης» στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Το πρώτο κατάστημα του οίκου άνοιξε τις πύλες του στο Σύνταγμα το 1898. Το κατάστημα της Πανεπιστημίου είχε ανοίξει το 1995.

Σημειώνεται ότι μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου λειτουργεί μπαζάρ στο βιβλιοπωλείο (Πανεπιστημίου 15), με εκπτώσεις που ξεπερνούν το 80%.



Βίκυ Παπαστεφάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου