14/7/16

Εκδρομή με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδος, 27 & 28 Αυγούστου !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




27 και 28 Αυγούστου, Σαββατοκύριακο Απόδρασης
με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδος


Φίλοι και Φίλες,
Ενόψει του καλοκαιριού και των επικείμενων διακοπών σας οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στις 27 και 28 Αυγούστου σε ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στα Νέα Στύρα Ευβοίας.
Το Σαββατοκύριακο θα είναι στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, ωστόσο είναι σημαντικό (λόγω θέσεων) να το βάλετε από τώρα στο πρόγραμμα των διακοπών σας.

Η εκδρομή περιλαμβάνει διαμονή στο ξενοδοχείο Venus Beach Hotel στα Νέα Στύρα Ευβοίας για μία διανυκτέρευση, ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και ξεκούραση, αλλά και δύο τρίωρα μαθήματα αστρολογίας.

Το γκρουπ θα ξεκινήσει με αναχώρηση από την Αθήνα προς την Αγία Μαρίνα το Σάββατο το πρωί, μεταφορά με ferry boat στα Νέα Στύρα και παραλαβή από κει από το λεωφορείο του ξενοδοχείου που θα μείνουμε, το Venus Beach Hotel. Στο ξενοδοχείο θα παραμείνουμε έως την Κυριακή αργά το απόγευμα οπότε θα ξεκινήσει η επιστροφή μας με τον ίδιο τρόπο προς Αθήνα (λεωφορείο του ξενοδοχείου στο ferry boat, μεταφορά στην Αγία Μαρίνα και μετά επιστροφή από κει με λεωφορείο στην Αθήνα).

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και ξεκούραση. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα αλλά και δική του παραλία με ομπρέλες, έχει καφέ, ταβέρνα και άλλους χώρους αναψυχής και ξεκούρασης (π.χ. προσφέρει και χαλαρωτικό μασάζ).

Τα δύο αστρολογικά μαθήματα (περιλαμβάνονται στην τιμή), θα γίνουν το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί.

Η διαμονή μας θα γίνει σε δίκλινα δωμάτια όπου θα μείνουμε ανά δύο. (Καθένας δηλαδή θα επιλέξει, με ποιον θέλει να διαμείνει το ένα βράδυ της παραμονής μας εκεί). Η τιμή ανά άτομο για τα μέλη για όλο το πακέτο της εκδρομής θα είναι 60 ευρώ (50 για τα μέλη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος). Στην τιμή περιλαμβάνεται διαμονή και πρωινό. Για το μεσημεριανό και το βραδινό το ξενοδοχείο προσφέρει σε ειδική τιμή 10 ευρώ το άτομο μενού από ειδικό μπουφέ. (προαιρετικό).

Εναλλακτικά με το λεωφορείο του ξενοδοχείου μπορείτε να επισκεφτείτε το κοντινό χωριό στα Νέα Στύρα και να περιηγηθείτε εκεί στις ταβέρνες και τις καφετέριες. Το λεωφορείο επισκέπτεται το χωριό 3-4 φορές τη μέρα.

Προκειμένου να γίνουν οι κρατήσεις των δωματίων, των εισιτηρίων μεταφοράς με το Ferry Boat και των λεωφορείων που θα μας μεταφέρουν οι κρατήσεις ει δυνατόν θα πρέπει να γίνουν από τώρα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή μπορείτε να στείλετε στο email faellados@gmail.com την αίτηση συμμετοχής που θα επισυνάπτεται στο μήνυμα σας ή θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://filoi-astrologias-ellados.gr/2016/06/17/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE-27-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-28-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84/
Ελπίζουμε να σας έχουμε μαζί μας σε αυτό το διήμερο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Τηλ. επικοινωνίας: 694-9898709, 694-5807566 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου