15/8/15

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ - Ουρανόγραμμα

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 

Ουρανόγραμμα 



Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Κάθε πράγμα στον καιρό του λένε οι παραδώσεις μας ! Όσο για τα μαθηματικά; Μιλούν για τις εξαιρέσεις. Μα οι παλαιότεροι έλεγαν όπως στρώσεις θα κοιμηθείς, αλλά και όποιος βιάζεται σκοντάφτει ! Αργότερα ακούσαμε στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, αλλά και μεταγενέστερα  στου κουφού την πόρτα πάρτηνε και φύγε ! 

Χα χαχα ! Ότι και να πει κανείς θα έχει δίκιο. Όλα τα σενάρια ανοικτά, τα πάνω κάτω και ο νοών νοείτω !

14 Αυγούστου λοιπόν, και η νέα σελήνη εγκαινίασε επί της ουσίας την περιοχή του Λέοντα. Τι μέλλει γενέσθαι; Ας γελάσω δυνατά και λιονταρίσια. Όλα μοιάζουν σαν πάζλ, που το κάθε ένα κομμάτι του συνδέεται με μια αόρατη κλωστή. Τραβάς από δω, τραβάς από κει, τραβάς από πάρα πέρα ….
Τι συμβαίνει άραγε; Όσο βλέπετε ήταν ο Δίας από το Λέοντα (που του αρέσουν πολύ τα παιχνίδια), ξεχείλωνε το ‘’σχήμα’’ από παντού.

Και τη δε κλωστή; Την έβαζε ο Κρόνος από τη θέση του Σκορπιού που προσπαθούσε είτε υπογείως είτε με ψυχολογικό ΄΄τσαμπουκά΄΄, να βάλει ένα φρένο ή έστω ένα σχήμα βρε αδελφέ……… 

Αλλά που …….. 

Η  Αφροδίτη με το Δία από το Λιοντάρι δεν θέλουν την εγκράτεια, παρά μόνο την καλοπέραση. (3 πλανήτες ευεργέτες έχει ο ζωδιακός και οι 3 στο Λέοντα). Βέβαια ο Δίας πάει αυτό ήτανε. Αποχαιρέτησε το ζώδιο του Λέοντα για να εισέλθει ήσυχα – ήσυχα στην Παρθένο, αλλά για να λέμε και την αλήθεια, το τετράγωνό του με τον Κρόνο παραμένει να ισχύει μια χαρά, μη σας πω και δυο. 

Μία η θέση του … και μια η φαινομενική του πτώση, … δύο. Και λέω η φαινομενική του πτώση, γιατί όντως βρίσκεται σε πτώση κατοικοεδρεύοντας στην Παρθένο, μα κάνοντας αμοιβαία υποδοχή και με το Χείρωνα από τους Ιχθύς, καταλήγει να είναι Δεσπότης. (άρα … παρά την αδυναμία του, ισχυρός). 



Θα μου πείτε τώρα τι; 

Ε … δείτε τα θέματα και θα διαπιστώσετε ποια είναι τα ζητήματα του άξονα  Ιχθύων –Παρθένου και μάλιστα,  σε υπερθετικό βαθμό! Το παιχνίδι θύτης – θύμα ζει και βασιλεύει σε μεγάλη έκταση παγκοσμίως, όση έκταση δηλαδή, ένα Δίας θα μπορούσε να έδινε με τις ΄΄ευλογίες’’ του….

Κοιτάξτε και παρατηρείστε σε τι εποχή ζούμε…. Ζούμε σε μια εποχή που ένας αργός πλανήτης αλλάζει ζώδιο (άρα και γεγονότα στον άξονα), που συν τοις άλλοις, παρότι αδύνατος προκύπτει ισχυρός στην αδυναμία του με τον Χείρωνα αγκαζέ. Δηλαδή βλέπουμε τους Πλανήτες Δία και Χείρωνα σε αμοιβαία υποδοχή αλλά και τον  Ποσειδώνα στους Ιχθύς   σε κυριαρχία.  

Ο  Κρόνος φυσικά στο Σκορπιό, (εδώ και καιρό) σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. 

Συμπέρασμα; 

Για όσο ο Κρόνος (μέχρι περίπου τα τέλη του Σεπτέμβρη) θα βρίσκεται στο Σκορπιό, θα δοκιμάζει τις αντοχές μας (και θα αποφασίζει ….) για το τι θα μείνει όρθιο, … και  για το ποιος θα κάνει κομάντο σε παγκόσμια κλίμακα, … !

Όσο για τον  άξονα του καθημερινού πολίτη και της υγείας ευρύτερα … θα παίξει ρόλο σημαντικό αλλά και ενδεχόμενα ‘’επικίνδυνο’’ (Ταυ τετράγωνο στα μεταβλητά από τη θέση του Τοξότη επέρχεται....).
Ο Κρόνος δεν αστειεύεται, γιατί όσο θα βρίσκεται στο Σκορπιό, θα επιμένει να δείξει το ποιος έχει το πάνω χέρι. (ξαναθυμίζω ότι βρίσκεται λόγω αμοιβαίας υποδοχής με τον  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω …… που συνδέει τις θέσεις εξουσίας και ιερατείων ευρύτερα …. και ο θεός βοηθός………) !   

Τώρα όσο για το Δία στην Παρθένο (που βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με το Χείρωνα από τους Ιχθύς), αλλά και τη συμμετοχή του επίσης Δεσπότη σε κυριαρχία Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, βλέπουμε το δυναμικό της ισχυρής παρουσίας, των 3 πλανητών θεραπευτών, στον άξονα προσφοράς και υπηρεσίας. 

Σε ένα καλύτερο σενάριο, θα μπορούσε να δοθεί μεγάλη ανακούφιση προς όλους τους αδύναμους ανά τον κόσμο. Αλλά και τι ακόμη; Ένα ωραιότατο καμουφλάζ με σεντόνι από ΄΄πρόθυμες’’ καλές προθέσεις, που απώτερο στόχο έχουν να βοηθήσουν ‘’ανιδιοτελώς’’. 

Η Αλήθεια είναι ότι θέλει τεράστια προσοχή και το μοναδικό δυνατό χαρτί που έχουμε στην προκειμένη περίπτωση, είναι να ζητάμε όσο το δυνατόν περισσότερες διευκρινήσεις για όλα. 

Και όταν λέω για όλα εννοώ ΟΛΑ ! 

Μην ξεχνάτε ότι σε λίγο καιρό θα μπει και ο Βόρειος και Νότιος δεσμός της Σελήνης στον ίδιο άξονα, άρα τα θέματα θα πάρουν και ένα κάποιον πιο ‘’μοιραίο’’ χαρακτήρα, μην αποκλείοντας να προσφερθεί το έδαφος ‘’χαλί΄΄ για μεγάλες απάτες, εν ονόματι της βοήθειας προς κάθε είδους αδύναμο κρίκο …! (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο  Κρόνος από τη στιγμή που θα μπει στον Τοξότη, θα σχηματίσει λίγο μετά, ένα ταυ τετράγωνο  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ! Άρα ο μεταβλητός σταυρός και μάλιστα το 1ο δεκαήμερο έχει να δώσει πολλά πολλά πολλά γεγονότα, που ελπίζω να μετακινήσει με τον ΄΄σωστό΄΄ τρόπο τα θέματα που απασχολούν κάθε λογικό άνθρωπο (που έχει παραμείνει υγιής στον ψυχισμό και τα μυαλά του). 

Η νέα Σελήνη του Αυγούστου, επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όλους όσους έχουν πλανήτες προσωπικούς σε αυτό το δεκαήμερο. Ο Ερμής με το Δία έχουν μεταφερθεί στην Παρθένο και προετοιμάζουν το σκηνικό που θα δούμε στα τέλη του Οκτώβρη, όταν θα έχει γυρίσει και η Αφροδίτη από τη θέση που αναδρόμησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η νέα σελήνη μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη, βρίσκονται σε αντίθεση με το μεσοδιάστημα του Ήλιου - Ερμή (εξίσου ανάδρομου της Ελλάδας). 

Κάτι δηλαδή πολύ σημαντικό, ... Η συμφωνία δηλαδή, έγινε με ανάδρομη Αφροδίτη και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να έχει αρμονική ισχύ και διάρκεια ! 

Μα ας παρατηρήσουμε και τα γεγονότα του Άρη από το Λέοντα όταν θα κάνει αντίθεση με τον Ήλιο Ουρανό της Ελλάδος ! (τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου). Εκεί λογικά θα πρέπει να γίνουν σημαντικές κινήσεις που ελπίζω να είναι για καλό ...

Και φυσικά μην ξεχνάμε ... έρχονται και δύο εκλείψεις..... Η μία στα μεταβλητά και η άλλη στα παρορμητικά, με εμπλεκόμενο τον Ουρανό  !

Ο νοών νοείτω .... ; Μπα......... 

Ίδωμεν ! 
(Έχουμε και μια νέα σελήνη με ωροσκόπο Αιγόκερω και Πλούτωνα στον 1ο οίκο) !


Συμβουλή: Κρατήστε καλή ψυχολογία και ζητήστε διευκρινήσεις !

Καλή επιτυχία !


Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου