18/5/15

Νέα Σελήνη στον Ταύρο !

Να λοιπόν που έφτασε και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο !


Ενώ ο Ταύρος κοντεύει να δώσει τη σκυτάλη του στους Διδύμους, έχουμε νέα Σελήνη.
Δευτέρα 07:13 π.μ, στην 26’55 του Ταύρου, με μπόλικο παρασκήνιο, ίσως και κάποιες φορές σκληρούτσικο… Ο λόγος; Εμφανής ! Είναι η ζωδιακή μοίρα αρκετά περίεργη, μα και δεύτερον, γίνεται στον 12ο οίκο.

Τι σημαίνει αυτό; Πολλά θα γίνουν, άλλα θα ακούσουμε, και μάλλον άλλα ντάλον. Κοιτάξτε να δείτε τώρα τι γίνεται…
Η νέα Σελήνη γίνεται στο 12 οίκο, που ως γνωστόν είναι ο οίκος που εμπεριέχει όλα τα μυστικά του κόσμου … (πολύ καλά προφυλαγμένα…).

Έπειτα, ο ωροσκόπος είναι στους Δίδυμους (πολύ μπλα μπλα….). Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου Ερμής, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς…
(Και σας θυμίζω ότι ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος και θα τον φτάσει για τα καλά… και όχι μόνο θα τον φτάσει, μα και θα τον ξεπεράσει. (λόγω ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην 9η, ενώ ο Ερμής θα φτάσει μέχρι και την 4η μοίρα). Άρα, μέχρι ο Ερμής να ξαναφτάσει στη μοίρα που βρίσκεται σήμερα , πάμε για  μέσα Ιούνη για τα καλάααα...).

Το μέγα θέμα λοιπόν που δημιουργείται είναι το εξής! Ψεματάκια με το κιλό……., ΄΄κίτρινος τύπος΄΄ και πάνω απ΄όλα κρυφά οικονομικά κάτω από το τραπέζι για άλλη μια φορά.
Θα σας συμβούλευα να κρατήσετε πολύ πολύ μικρό καλάθι……και ότι σας φαίνεται τέλειο, να ξέρετε ότι μάλλον δεν είναι έτσι ακριβώς…….!

Θα ακούσουμε και ωραία λόγια ! Μεγάλα κα τρανά ! (Δίας στον 3ο) … Μα όχι απαραίτητα άνευ λόγου και ουσίας ! Θέλει αρκετά μεγάλη προσοχή, γιατί η εποχή εμπεριέχει μπόλικες εξιδανικεύσεις και εικονικά σενάρια, μα και κουτσομπολιά … δίχως απαραίτητα να είναι αληθή ……
Επίσης εξαιρετικά σημαντικότατο……είναι το εξής: έρχεται η επόμενη νέα Σελήνη, που θα ξεπροβάλει μαζί της για ολόκληρο το Καλοκαίρι έως και τον Σεπτέμβρη, ο Κρόνος στο Σκορπιό !

Μέχρι τότε θα μπουν όλες οι σφραγίδες και ο καθένας θα μετρήσει τις δυνατότητές του ! Οπότε Προσοχή !!! Επανεξετάστε επαρκώς !!! Τσεκάρετε με προσοχή όσα φαινομενικώς εκδηλώνονται !!! Και κυρίως τα μάτια σας 14 ! 

Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα προσπαθήσει να επιβάλει όσα δεν κατάφερε... 
Οπότε! Να έχετε καθαρή σκέψη και να επαναπροσδιοριστείτε, ώστε να βρίσκεστε στο κέντρο σας. Να μην πιστεύετε ότι σενάρια ναναι……, γιατί θα μπει ο Κρόνος και θα τα σφραγίσει.

Ελπίζω να έγινα σαφής!

Αυτά λοιπόν… και για να το βοηθήσουμε και συμβουλευτικά λιγάκι, ας έχετε υπόψη σας το εξής! ρίξτε το στην τέχνη με προτίμηση τη ζωγραφική και τη συγγραφή αλλά και το διαλογισμό …και θαλασσίτσα ….(για να εκτονώσετε τον Ποσειδώνα, ώστε να μην σας γεμίσει με ψεύτικες ελπίδες και σενάρια) !

Καλή Επιτυχία !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου