8/2/15

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΙΚΙ


Kάλεσμα για την διεξαγωγή των εκλογών του συλλόγου μας
Και για την Κοπή της Πίτας μας για το 2015


Το 2015 μας καλεί να προχωρήσουμε με όλη μας την σοφία, την αγάπη, το κέφι για καινούργιο προσδιορισμό του εαυτού μας ,των αξιών μας και και των δημιουργιών μας.
Μέσα σ΄αυτό το γίγνεσθαι ο Σύλλογός μας στέκει με την Πόρτα ανοιχτή για περισσότερη συμμετοχή, επικοινωνία, και ενσωμάτωση του Ρέικι στην ζωή μας και στον δρόμο μας.

Αγαπητά μέλη μας ήλθε η ώρα να γίνουν οι εκλογές και σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος με την συμμετοχή σας στην εξέλιξη του Αγαπημένου μας Συλλόγου….. Καταγράψετε ότι ο Σύλλογος αποτελείται από όλους μας και μας καλεί όλους να συμμετέχουμε. 

Η γενική συνέλευση για τις εκλογές καλείται αρχικά την 1η Φεβρουαρίου, λόγω έλλειψης απαρτίας αναβάλλεται και συγκαλείται ξανά στις 8 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα με χαρά σας προσκαλούμε όλοι μαζί να κόψουμε την Πίττα του Συλλόγου μας!
Ν΄ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε την κοινή μας αγάπη για το Ρέικι και το Προχώρημά μας στον Δρόμο του. 

Τυπικές προϋποθέσεις: κάθε μέλος που είναι ταμιακά εντάξει (συνδρομή 2015) και έχει κλείσει ήδη ένα χρόνο από την εγγραφή του δύναται να εκλεγεί και να ψηφίσει. Απο την μέχρι τώρα εμπειρία μας, όσοι σκέφτεστε να θέσετε υποψηφιότητα, καλο ειναι να γνωρίζετε ότι ο σύλλογος χρειάζεται για να λειτουργήσει, ανθρώπους, που εκτός των άλλων, θα μπορούν για 3 χρόνια να διαθέσουν αρκετό από τον χρόνο τους.

Μετά τις εκλογές μας περιμένει ένας εξαιρετικός μπουφές, φτιαγμένος απο τα χέρια του σεφ - μέλους μας Δημήτρη Χωματά, καθώς και η πίτα μας για το 2015.





ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ:
ΗΜΕΡΑ: διεξαγωγής εκλογών και πιτας: Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
ΤΟΠΟΣ: HUG Pizza Bar, οδός Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι στο εμπορικό κέντρο Λαιμού. 
τηλ: 210-7248916

Συγκοινωνίες και χάρτης: μπειτε στο παρακάτω λινκ: http://www.ploigos.gr/?sessionid=90121a7307df90b851d606ada226cf3f

Εξυπηρετει με μια ματια: το μετρο Ευαγγελισμός, το λεωφ. 022 (νεα κυψέλη - Μαράσλειος), το λεωφ. 060 (πατησιων ακαδημιας, κολωνακι λυκαβηττός) το 100 (αγορά, ομονοια, κολωνάκι) το 8 (κυκλικη διαδρομη, Αλεξανδρας Κολωνάκι) και γενικά οσα λεωφορεία και τρολευ περνουν απο τον Ευαγγελισμό.
ΏΡΑ: 5.30-6.00 μ.μ, προσέλευση και τακτοποίηση οικονομικών 
6.00 μ.μ, έναρξη εκλογών και κατόπιν γιορτή και κοπή πίτας 


Με το καλό να ανταμώσουμε
το Δ/Σ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου