8/12/14

Σεμινάριο Ανθοθεραπείας με εκπαίδευση στην χρήση των Ελληνικών Ανθοελιξηρίων "Το Νερό της Νέας Γής"

Σεμινάριο Ανθοθεραπείας με εκπαίδευση στην χρήση των

 Ελληνικών Ανθοελιξηρίων "Το Νερό της Νέας Γής"




Αυτή την εποχή επανασυνδεόμαστε με τον πλανήτη μας και την Φύση, με έναν νέο τρόπο, μέσα από την καρδιά, αισθανόμενοι με νέα συνείδηση την δόνηση των στοιχείων που απαρτίζουν αυτό τον κόσμο.

Το νερό της Νέας Γής είναι ενεργοποιημένο με θεραπευτικές δονήσεις και εγγραφές από τα φυτά του τόπου μας. Αυτό σημαίνει ότι η ανταλλαγή πληροφορίας και η επίδρασή τους σε εμάς είναι πολύ άμεση και πολύ δυναμική.

Η μέθοδος παρασκευής των ανθοελιξηρίων βασίζεται στην συνεργασία των στοιχείων της Φύσης για την εγγραφή της θεραπευτικής παλμοδόνησης της ψυχής του φυτού στο νερό.

Τα ανθοελιξήρια μεταφέρουν την πληροφορία, την εγγραφή συνειδητότητας του φυτού που υπάρχει μέσα στο νερό που χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή τους, μέσα στην Yπαρξή μας.

Αφού μιλήσουμε εξ ορισμού για την ανθοθεραπεία, θα αναλύσουμε τις ιδιότητες της σειράς των 25 ανθοελιξηρίων και θα ασχοληθούμε με παραδείγματα περιπτώσεων χρήσης τους, καθώς και σχετικές κλινικές μελέτες διαφόρων ψυχολογικών καταστάσεων. 

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την έναρξη συνεργασίας μου με την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής του κ. Αλέξανδρου Τηλικίδη και θα χαρώ να σας δω στα επερχόμενα μαθήματα που ξεκινούν άμεσα στην Ακαδημία.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα διεξάγεται δύο ώρες την εβδομάδα για ένα σύνολο 16 ωρών, δηλαδή 2 μηνών και στο τέλος των μαθημάτων θα υπάρχει και ένα 4ωρο πρακτικής εξάσκησης.



Irene Delimitrou





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου