16/10/14

5th Therapy Planet Festival, Κυριακή 19 Οκτωβρίου, (ώρα 18.00 – 18.50), η ομιλία της κυρίας Vita Revelli.



H Vita Revelli σπούδασε στο ‘College of Traditional Acupuncture’ του Leamington SPA (Warwickshire) μεταξύ του 1978-1981 με το περίφημο καθηγητή J.R. Worsley. Μετά από δυο χρόνια πήγε στην Κίνα για μετεκπαιδευτικές σπουδές στο ‘Κολλέγιο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής’ του Πεκίνου. Εκεί παρακολούθησε για δυο χρόνια μαθήματα Βελονισμού και Κινέζικα Βότανα σε τμήμα στην κινέζικη γλώσσα και εξειδικεύτηκε στη Γυναικολογία, κάνοντας ένα χρόνο πρακτικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο (Κινέζο Ιαπωνικό νοσοκομείο). Το ίδιο χρονικό διάστημα σπούδασε με τον Ταοϊστή γιατρό Pan Yi Wu και εξειδικεύτηκε στην Ταοϊστική αντίληψη των καναλιών και της σχέση μεταξύ ανθρώπου και σύμπαντος. Κατέχει πτυχίο στην Κινέζικη Γλώσσα και Κοινωνική Ανθρωπολογία από το SOAS (University of London) και, επίσης, πτυχίο στο Βελονισμό από το κρατικό Kingston University του Λονδίνου.

Για πάνω από είκοσι χρόνια έχει διδάξει Κινέζικη Ιατρική σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Λονδίνο, Όσλο, Μιλάνο, Ζυρίχη κ.α.) και έχει λάβει μέρος, ως ομιλήτρια σε πολλά ευρωπαϊκά συνέδρια, όπως επίσης και στο ‘Παγκόσμιο συνέδριο για τον εκσυγχρονισμό της Κινέζικης Ιατρικής’ στο Chengdu (Κίνα). Ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και είναι η διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Κέντρου ΑΟΜ (Η τέχνη της Ανατολικής Ιατρικής).

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο 5th Therapy Planet Festival (ώρα 18.00 – 18.50), η κυρία Revelli θα εξηγήσει ακριβώς πως λειτουργεί αυτό το ανοικτό σώμα, πως αυτό έχει σχέση με την αντίληψη της έννοιας της ζωής, τον ρόλο που αυτό παίζει στην διατήρηση της υγείας και στην θεραπεία της ασθένειας, και τέλος, πως αυτή η γνώση έχει μεγάλη σημασία για την ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, για την καλλιέργεια της Ντάο Καρδιάς του και για την εξέλιξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου