22/8/14

Νέα Σελήνη, ο Ήλιος στην Παρθένο, από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Ο λαμπερός Λέοντας μας αποχαιρετά, δίνοντας τη σκυτάλη του στην εργατική και αναλυτική Παρθένο. Ένας λέοντας που με τη συμμετοχή του Δία, έδωσε μεγέθη ερωτικής εκδήλωσης αλλά και δυσκολίας, λόγω του τετραγώνου του με τον Σκορπιό. (συμπεριλαμβάνοντας τον Άρη – Κρόνο).

Η σύνοδος του Άρη από το Σκορπιό, έχει δημιουργήσει περιβάλλον … που μάλλον δυσλειτουργία μπορεί να θυμίζει, αλλά παράλληλα και την πρόθεση να εστιάσει κανείς την προσοχή του, σε θέματα που αφορούν την οργάνωση αλλά και την εκάστοτε ψυχολογική θέση μέσα στα ΄΄πράγματα’’

Τις επόμενες ημέρες, θα δούμε τον Άρη να σχηματίζει σύνοδο ακριβείας με τον Κρόνο από το Σκορπιό, αλλά και τη νέα Σελήνη (25/8) στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου (στη 2,18 μοίρα). Το πρωί της 23ης Αυγούστου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Νέα Σελήνη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αλλά και του ωροσκόπου της στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η πυκνή εστίαση του Πλούτωνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, ενδεχομένως να απαιτήσει  προσεκτικότερη και σοβαρότερη διευθέτηση, σε ζητήματα που αφορούν κοινωνικές αλλά και ψυχολογικές  τοποθετήσεις.  Η σύνδεση του Πλούτωνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, δείχνει την έμφαση της αμοιβαίας υποδοχής, μέσω της σύνδεσης της με τον Κρόνο από το Σκορπιό.
Αξιόλογη παρατήρηση είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη – Κρόνο, κάτι που εκτός από τις ψυχολογικές δυστοκίες ή αναγκαστικούς προγραμματισμούς και διευθετήσεις, μπορεί να εμφανίσει και δυσκολίες σε θέματα διαχείρισης ερωτικών σχέσεων, είτε με αποκλεισμό διάθεσης, είτε με την αίσθηση, της ανάγκης για απομόνωση.

Αυτή η ψυχολογική διαδρομή, ίσως να εκφραστεί με τρόπο απόλυτο και μη εύκαμπτο. Παρατηρείται η τάση για επανατοποθέτηση αξιών.


Συμβουλή: Πείτε αυτά που αισθάνεστε, διευκρινίστε τα αδιευκρίνιστα

Καλή δύναμη !





*(Η ανάλυση του ατομικού γενέθλιου χάρτη, θα δώσει εξειδικευμένες πληροφορίες.
Δεν έχουμε 12 τύπους ανθρώπων. Είμαστε μοναδικοί, όπως και το αποτύπωμά μας).    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου