14/5/14

Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος αυτογνωσίας ΦΑΕΘΩΝ



Σ' ένα πολύ όμορφο κλίμα χαράς κι αγάπης εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος στέγασης του Κέντρου αυτογνωσίας, μελέτης και έρευνας ΦΑΕΘΩΝ. Οι προσκεκλημένοι αγκάλιασαν την προσπάθεια και ευχήθηκαν επώνυμα κι ανώνυμα για το καλό από καρδιάς.

- Ονομάζομαι Κατερίνα Σκαντζή ασχολούμαι με το ρεζουβάνς και όχι
μόνο... Τι να πω για το Φαέθωνα. δεν ξέρω, νομίζω ότι είναι μια όαση εδώ στην πόλη. Πραγματικά. τέτοιος χώρος είναι παρόλο που ασχολούμαι αρκετό καιρό με τα εναλλακτικά, δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο, εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον. Και δεν ξέρω εάν υπάρχει κάπου αλλού στην Ελλάδα.

- Λέγομαι Κουγιούτας Βάϊος, θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα. Είμαι θεραπευτής Theta Healing, Κρυσταλλοθεραπευτής και ιδρυτικό μέλλος της ΥπερΝόησης. Ευχές τα καλύτερα για την Ιωάννα για τον Φαέθων και όλα θα πάνε καλά.

- Παναγιώτα Τζιτζίκου ιδρυτικό μέλος της ΥπερΝόησης θεραπεύτρια Theta Healing και άλλων εναλλακτικών συστημάτων.
Είναι ο πιο όμορφος χώρος που έχω δει. Είναι πολύ φωτεινός, είναι ζεστός, έχει ποιότητα και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Ότι θάναι πάντα γεμάτος κόσμο. θα είναι, η Ιωάννα πιστεύω ότι είναι μέσα στη δημιουργικότητα τη νιώθω. Αυτό αισθάνομαι. Και μια ενότητα ανθρώπων, διαφορετικών εναλλακτικών θεραπειών, ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Αυτό είναι επί της ουσίας και είναι πάρα
πολύ ωραίο.

- Είμαι η Βλαχοπούλου Κωνσταντίνα, σύμβουλος ολιστικής αστρολογίας, δασκάλα του Ρέικι, ερασιτέχνης μουσικός και ιδρυτικό μέλος της ΥπερΝόησις. Εύχομαι τα καλύτερα για το Φαέθωνα. Βλέπω ότι υπάρχουν πολύ όμορφοι άνθρωποι εδώ τριγύρω. Να ευχηθώ ότι καλύτερο, είμαι σίγουρη ότι θα πάει τέλεια, και με την ενέργεια της Ακρόπολης εδώ δίπλα, ακόμη πιο τέλεια.Νομίζω ότι είναι η ώρα να ανεβάσουμε την Αθήνα σε άλλη συχνότητα. Και το εύχομαι !

- Ευχές και από μένα, ότι καλύτερο. Η ενέργεια να επιδράσει και στην ευρύτερη περιοχή, γιατί έχει και τα αρνητικά της, οπότε εδώ θα βοηθήσει. Θα βοηθήσει.

- Ότι καλύτερο, να είσαστε καλά.Όλα να πάνε καλά. Θα πάνε καλά, γιατί εκπέμπετε μια αγάπη, μια μεγάλη αγκαλιά. Αγκαλιάζεται πάρα πολύ κόσμο.

- Φως πολύ φως.Όλα τέλεια για όλους.Ροή και αφθονία.

- Ευχόμαστε να μείνει εδώ ο Φαέθων για πάρα πολλά χρόνια και επειδή είμαι παιδί της γιόγκα ελπίζω η Αλεξάνδρα να παραμείνει εδώ και να μας δίνει ενέργεια.

- Εύχομαι όποιος έρχεται να φεύγει πιο ισορροπημένος , γεμάτος, με όμορφες και καλές στιγμές και να περνάει αυτό και στον κόσμο έξω από δω. Το έχουμε ανάγκη γενικότερα.

- Ο χώρος είναι υπέροχος , την Ιωάννα την έχω μέσα στην καρδιά μου και της εύχομαι ότι καλύτερο. Πάνω απ όλα να συνεχίσει να ναι γεμάτη αγάπη, που είμαι σίγουρη γι αυτό και να της πάνε όλα όπως επιθυμεί.

- Τις καλύτερες ευχές μας. Να πάνε όλα καλά.

- Εύχομαι όλη η προσπάθεια που κάνετε ας είναι φωτισμένη από την ακτίνα που καθένας σας επιλέγει και έτσι να δώσει την δική του πνοή κι ενέργεια και να βοηθήσετε όλοι μαζί τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους.

- Να πάει όσο καλύτερα γίνεται ο ΦΑΕΘΩΝ, να φωτίσετε τους μαθητές σας. Είναι καιρός να βγείτε προς τα έξω να σας γνωρίσει ο κόσμος. Να γίνετε το όχημα.Ο χώρος είναι πάρα πολύ όμορφος και εύχομαι ο κόσμος να έρχεται και να τον απολαμβάνει.

- Τις πιο φωτεινές ευχές γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μπορείτε και προσφέρετε με όλη σας την καρδιά.

- Εύχομαι ο ΦΑΕΘΩΝ να μας πετάει πάντα ψηλά με τα φτερά της χαράς.

- Καλορίζικο, πολύ καλά μαθήματα και αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερες φωτό



Ευχαριστούμε για την αγάπη σας, την στήριξη σας και την ζεστή σας παρουσία στο νέο μας ξεκίνημα. Να είστε καλά!
Ιωάννα Σοφού
Ίρις Πάσσου
Μαρία Αυγουστίδη
Κατερίνα Μαγουνάκη
Ανθή Κασταμονίτου
Αλεξάνδρα Χαλκιοπούλου
Μαρία Μαρνέρη
Valerie Saier
Καρολίνα Στεφανοπούλου
Ελένη Παπαδόγιαννη
Κάθυ Κιζίτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου