26/4/14

Πρόσκληση ! Κυριακή 4 Μαίου, Φαέθων, Κέντρο Αυτογνωσίας.

ΦΑΕΘΩΝ 

Κέντρο Αυτογνωσίας, Μελέτης και Έρευνας


«Η εσωτερική μου αναζήτηση όλα αυτά τα χρόνια 

με οδήγησε στη δημιουργία του κέντρου ΦΑΕΘΩΝ.


Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν είμαστε μόνο ένα φυσικό σώμα με σάρκα και οστά. Μας περιβάλλει ένα ενεργειακό σώμα (αύρα) που αποτελείται από το αιθερικό, συναισθηματικό και νοητικό σώμα και φυσικά η κινητήριος δύναμη όλων αυτών, η ψυχή. Ο μεγάλος θεραπευτής. 
Χρειάζεται να ανακαλύψουμε την «Αυθεντία της Ύπαρξης». 

Πάνω σε αυτόν τον προβληματισμό και την αναζήτηση βασίζονται όλες οι προσεγγίσεις μας.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και άλλοι και έτσι είμαστε πια μια ομάδα που μέσα από τη διδασκαλία, τις ομιλίες, τα σεμινάρια και τις θεραπείες αποσκοπούμε στη διεύρυνση της συνειδητότητας, τη διάδοση της εσωτερικής γνώσης, την εναρμόνιση και την εξισορρόπηση των σωμάτων και τη θεραπεία. 

Εργαζόμαστε σαν ομάδα θέλοντας να προωθήσουμε τον νόμο τις ομαδικής προόδου, που τον θεωρούμε πολύ σημαντικό στην εποχή μας. 
Και έτσι… απλά, αλλά και απαλά συνεχίζουμε. 

Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα.
Με ενότητα και συνήχηση».
Ιωάννα Σοφού 




Σας προσκαλούμε στο νέο μας χώρο που βρίσκεται Ήβης 25 στου Ψυρρή να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να χαρούμε, να κερδίσουμε δώρα, να απολαύσουμε την γνωστή αγαπημένη ενέργεια που διαχέεται γύρω από την περιοχή της Ακρόπολης. 

Την Κυριακή 4 Μαΐου μετά τις 18.00, σε μια μεγάλη φωτεινή αγκαλιά, αυτή του ΦΑΕΘΟΝΤΑ που γεμίζει με την αγάπη σας. Άλλωστε είμαστε συνοδοιπόροι . 


Με αγάπη και φως πολύ.
Η ομάδα του Κέντρου ΦΑΕΘΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου