21/1/14

Η Alterscope έρχεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων


Η Alterscope έρχεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Η μεγαλύτερη έκθεση - εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης
για πρώτη φορά στην Αθήνα
15 και 16 Μαρτίου 2014

Έχουμε  εκατοντάδες λόγους να επιστρέψουμε σε ένα πιο υγιή,
ευτυχισμένο και σίγουρα πιο ολοκληρωμένο τρόπο ζωής.

Για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, στις 15 και 16 Μαρτίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων,  άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα σας μυήσουν με εκατοντάδες εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες στη γνώση του ολιστικού τρόπου ζωής, αυτού που θα έπρεπε όλοι να έχουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας. Χωρίς πολλά λεφτά και χωρίς πολύ κόπο, θα σας αποκαλυφθούν όσα χρειάζεστε για να βάλετε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!

Η Alterscope είναι ένας άλλος τρόπος να δούμε την ζωή. Μια ζωή πιο υγιή, πιο ισορροπημένη, πιο δημιουργική. Η Alterscope είναι μια αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης αλλά και μια παρουσίαση των σύγχρονων κατακτήσεων στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου διαβίωσης. Είναι μια έκθεση που καλύπτει όλο το φάσμα της γνώσης στο τρίπτυχο σώμα, νους, πνεύμα που οδηγεί σε μια ολιστική ανάπτυξη.

Σας προσκαλούμε σ’ ένα φεστιβάλ ζωής, που ευελπιστούμε να γίνει ετήσιος θεσμός, με την ίδια αποδοχή που έχει και σε άλλες χώρες, ένα φεστιβάλ στο οποίο περισσότεροι από 200 εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.

Ενημερωθείτε για τις νέες εκδόσεις βιβλίων που κυκλοφόρησαν και ανακαλύψτε τα μυστικά της αρωματοθεραπείας, των ενεργειακών κρυστάλλων, του Feng  Shui και της θεραπευτικής μουσικής.

Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού» και  Κτίριο «Μηχανουργείο»
Ώρες λειτουργίας: 10πμ έως 10μμ.
Είσοδος: €4.00 και για τις δύο μέρες της έκθεσης και €3.00 για μία μόνο μέρα.
Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν. Παιδιά 12 έως 18 ετών €2.

Περισσότερες πληροφορίες για επισκέπτες ή εκθέτες θα βρείτε στην ιστοσελίδα των διοργανωτών: www.alterscope.gr.
Τ 6985 640828 και 6973 805429


"Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
210 3475518, 210 3453548

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου