27/8/13

Εσείς τι λέτε; Υπάρχουν κανόνες αγάπης;

Εσείς τι λέτε; 
Υπάρχουν κανόνες αγάπης; 


Που αν τους ακολουθήσετε μπορεί να ζήσετε την παντοτινή αγάπη;





Η αγάπη που διαρκεί είναι αποτέλεσμα και των δυο. Δεν γίνεται μόνο με τη συμμετοχή του ενός και μάλιστα χρειάζεται προσπάθεια. Προς σε αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, σας οδηγούμε και σας προτείνουμε 10 τρόπους που όντως μπορεί να σας βοηθήσουν ώστε να ζήσετε και να κρατήσετε την αγάπη σας για πάντα.

1.  Κόψτε του την ανάσα με μια έκπληξη: Αυτό μπορεί να είναι από ένα σημείωμα που θα αφήσετε επίτηδες στην τσέπη του ή να του ετοιμάσετε ένα ωραίο δείπνο σε μια άσχετη βραδιά.

2. Κάντε κάτι ιδιαίτερο σε τακτική βάση:  Φτιάξτε του το αγαπημένο του φαγητό μια φορά την εβδομάδα, πάρτε τον κάθε μέρα τηλέφωνο μόνο και μόνο για να δείτε αν είναι καλά. Από τη στιγμή που αρχίζει να περιμένει πάντα κάτι από εσάς, είσαστε σε πολύ καλό δρόμο.

3. Μιλήστε με τα μάτια: Στην αρχή τα ζευγάρια αυτή του είδους την επικοινωνία την έχουν καθημερινά και μάλιστα είναι πολύ ρομαντική. Παίξτε με το βλέμμα σας και θα τον τρελάνετε.

4. Μάθετε ό, τι ευχαριστεί τον σύντροφό σας σεξουαλικά: Δείξε του πως ότι ευχαριστεί εκείνον, ευχαριστεί κι εσάς. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε μαζί του.

5. Δείξε του τι σας αρέσει:  Έρευνα έχει δείξει πως η σεξουαλική ευχαρίστηση του ενός αυξάνει την ευχαρίστηση του άλλου.

6. Ενισχύστε την αγάπη με τη σεξουαλική καινοτομία: Όταν τα πράγματα γίνονται βαρετά, ρουτινιάζουν η διέγερση μειώνεται. Μια μικρή καινοτομία στο σεξ μπορεί να ξανά φουντώσει την σεξουαλική σας ζωή και να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές.

7. Κάντε κάτι που ανεβάζει την αδρεναλίνη του: Πχ. ανεβείτε σε ένα παιχνίδι που να έχει 6 G ή σε ένα τρενάκι τύπου roller coaster. Το αίσθημα του κινδύνου θα τον κάνει να σας ερωτευθεί περισσότερο.

8. Κάντε κάτι καλό για αυτόν: Αν δείξετε καλοσύνη και αγάπη για κάποιον που αγαπά τότε τον έχετε κερδίσει σίγουρα. Δείξτε του ότι οι άνθρωποι που είναι σημαντικοί για αυτόν είναι και για εσάς.

9. Να του λέτε τα συναισθήματά σας: Πείτε του πως αισθάνεστε, γράψτε ένα ποίημα ή ένα στοργικό σημείωμα.

10. Ενισχύστε την ορμόνη της αγάπης: Η ωκυτοκίνη είναι μια ορμόνη που ενισχύεται βλέποντας ρομαντικές ταινίες μαζί, κρατώντας του τα χέρια ή αγκαλιάζοντάς τον. Οι γυναίκες έχουν συνήθως περισσότερη ωκυτοκίνη απο τους άνδρες.


Πηγή facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου