8/8/13

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου !

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα 
κατά το μήνα Αύγουστο !

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Οι όψεις της νέας Σελήνης μπορεί να είναι σχετικά εμφανείς, μα το ιδιαίτερο του κύκλου της νέας Σελήνης, προσανατολίζεται στο εξής γεγονός: (Ο Ήλιος της Ελλάδας, βρίσκεται στην 14,09 μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον Ουρανό και την Εστία, και σε αντίθεση με τον Κρόνο στην 14,46 του Λέοντα. Η Αθηνά στο χάρτη της Ελλάδας βρίσκεται στη 12, 21 του Σκορπιού, σε απόλυτη σύνοδο με τη Δήμητρα που βρίσκεται επίσης στη12,11 του Σκορπιού).

Παρατηρήστε τώρα τι γίνεται: Αυτή η νέα Σελήνη, δημιουργήθηκε στην 14,35 του Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου … και μάλιστα στον 5ο – 11ο γενέθλιο οίκο της Ελλάδας … αλλά κυρίως καταπάνω στον Ήλιο της ! (σε σύνοδο με την Εστία και τον Ουρανό). Σίγουρα λοιπόν, η νέα παρτίδα σκάκι … θα δημιουργήσει πολυποίκιλα ενδιαφέροντα, που σχετίζονται με ξεκινήματα…. 
Ας ελπίσουμε για καλό !

Η Νέα Σελήνη, κονταροχτυπιέται με την αντίθεση  Κρόνου – Ουρανού της Ελλάδας, πράγμα που μας κάνει να σκεφτούμε ότι αυτό μοιάζει με κάτι, το οποίο θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε γκάζι – φρένο. Σχετίζεται με θέματα που αφορούν κυρίως την Κοινωνία και την Πολιτική ! Όπως επίσης, με τη σύγκρουση παλαιών και νέων θεσμών – αποφάσεων!

Εξίσου ιδιαίτερο και σημαντικό, είναι ότι … ο Βόρειος και ο Νότιος δεσμός της νέας Σελήνης, βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδο με την Αθηνά - Δήμητρα της Ελλάδας … όπου όλα αυτά, εκδηλώνονται στον 7ο οίκο της. (και η εμφάνιση θηλυκών στοιχείων εμφανής) !

Έτσι λοιπόν, με μια προσεκτική ματιά, ανακαλύπτουμε το σταυρό στα σταθερά, που παρότι εμπλουτίζονται από Αστεροειδείς και δεσμούς της Σελήνης, σηματοδοτούν μεγάλες κινητοποιήσεις που θεμελιώνουν νέες αρχές δράσης.


Εν ολίγοις τι εννοώ; Πολύ σημαντική η νέα Σελήνη για το μέλλον της Χώρας μας !   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου