16/8/13

Η Αφροδίτη στο Ζυγό ! (06/08/2013)


Η Αφροδίτη στο Ζυγό !


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Η Αφροδίτη σήμερα το απόγευμα (16/08), μπήκε στο ζώδιο του Ζυγού και θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου. Η Αφροδίτη δείκτης των σχέσεων και των οικονομικών, μπαίνει σε ένα φιλικό και δυνατό για τη φύση της ζώδιο...

Με το σοβαρό - δύσκαμπτο ωροσκόπο στο ζώδιο του Αιγόκερω και με εμπεριεχόμενο ωροσκόπο στο ζώδιο του Υδροχόου, μας δείχνει την ακαμψία αλλά και τη δυσκολία για αλλαγές, που μάλιστα ενδέχεται να μην είναι και πλήρως συνειδητές….

Ο Κυβερνήτης του ωροσκόπου Κρόνος, σε σύνοδο – αντίθεση με τον άξονα Βόρειου & Νότιου δεσμού της Σελήνης (αλλά και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη), μας δείχνει ενδείξεις που φέρουν στο προσκήνιο σχέσεις από το παρελθόν. 

Ανεκπλήρωτες, μη ολοκληρωμένες  ή μισοτελειωμένες σχέσεις, που μάλιστα παίρνουν και τη διάσταση της καρμικής υπόστασης, εμπεριέχονται στο μενού του τρέχοντος και μισού επόμενου μήνα.

Ο Ερμής και ο Ήλιος από το Λιοντάρι, σε τρίγωνο με τη Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη.

Η Αφροδίτη μέσα στις επόμενες ημέρες, (και κυρίως έως και τα τέλη Αυγούστου),  θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα και το Δία. Οι σχέσεις και τα οικονομικά κρυφά ή φανερά, να λάβουν βασική θέση στην καθημερινότητα.
Ενδέχεται να προκύψουν οικονομικές προσπάθειες, που στόχο θα έχουν τη ρύθμιση και την εξισορρόπηση, αλλά κάποιες φορές με τρόπο παράδοξο και εξαναγκαστικό …

Οι σχέσεις δεν θα μείνουν έξω από το χορό της Αφροδίτης. Θα γίνουν φανερές … ή πολύ πιεστικές... Σε ορισμένες περιπτώσεις θα τελειώσουν με τρόπο έντονο και ξαφνικό. Μα και σε κάποιες άλλες, μπορούν να ζήσουν αυτό το οποίο αποκαλούμε ΄΄απόλυτη στιγμή΄΄.

Προσοχή στις ζήλιες αλλά και στις ψυχολογικές πιέσεις, που στόχο έχουν να προκαλέσουν ενοχές και ψυχαναγκαστικές διαθέσεις....  

Είναι μια περίοδος που θα δούμε πόσο δυνατά είναι τα θεμέλια των σχέσεων …Πόσο τα απωθημένα … και πόσο τα  ενδεχόμενα μυστικά … ξεπροβάλλουν …  με τρόπο βίαιο …και ίσως κάποιες φορές ανατρεπτικό….

Η Αλήθεια και η αποδοχή θα παίξει ρόλο βοηθητικό, μα και τα κτυπήματα κάτω από το τραπέζι σε θέματα σχέσεων και διαπραγματεύσεων, είναι μέσα στο πρόγραμμα……

Όσοι έχουν πλανήτες, ζώδιο είτε ακόμη και ωροσκόπο ή μεσουράνημα, θα αισθανθούν περισσότερο την επιρροή.  Επιρρεπείς μα  συγχρόνως και ετοιμοπόλεμοι, όσοι έχουν σημεία από τη μηδέν ως και την 15η μοίρα. Μα κυρίως από την 8 έως και την 15. Μιλώ φυσικά, για τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδιών. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου !



Να είστε συνειδητοί !

Να προσέχετε τι λέτε ! Να προσέχετε τι κάνετε !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου