29/7/13

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 




Η είσοδος της Σελήνης από το ζώδιο της έξαρσης της Ταύρο, ενεργοποίησε για σήμερα Δευτέρα 29/7/2013, έναν πολύ ιδιαίτερο σχηματισμό τον οποίο ονομάζουμε μεγάλο εξάγωνο.

Το εξάγωνο από άποψη ενέργειας διευκολύνει και καλλιεργεί, μα στην περίπτωση του μεγάλου εξαγώνου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Αυτό συμβαίνει, διότι ένας τέτοιος σχηματισμός εμπεριέχει ενδιάμεσα του πολλά παράπλευρα και παράλληλα σχήματα, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα την υπαρκτή και πολύ σπουδαία 
δύναμη του μεγάλου εξαγώνου !

Είναι  δυνάμεις, τις οποίες αποκαλούμε μεγάλα σχήματα  … Κάθε φορά που σχηματίζεται ένα τέτοιο σχήμα, εμπεριέχει πολλά επί μέρους σχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση, αρκετούς χαρταετούς, μυστικά τετράπλευρα, ανοδικά και καθοδικά μεγάλα τρίγωνα. Επιπροσθέτως μέσα σε όλη αυτή την πλανητική εισροή και μεθοδικότητα, διακρίνουμε και μπόλικα ταυ τετράγωνα αλλά και σφήνες !

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην έξαρση της Σελήνης, που με την παρουσία της και την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου,πρωταγωνιστεί από άποψη δυναμικού στο σχήμα αυτό.  Είναι  υπεύθυνη, για το σχηματισμό και την ενεργοποίηση της πολύ σπουδαίας αυτής δύναμης ! 

Έμφαση  στον Ταύρο λοιπόν !

Ενέργεια θηλυκής και αρχετυπικής υφής  η Σελήνη, και μάλιστα σε ισχυρή όψη με τον Κρόνο, πάνω στον άξονα του Βόρειου και Νότιου δεσμού. Από άποψη καρμικής  αστρολογίας,  αυτό εμπεριέχει τεράστιο ενδιαφέρον !

Το πιο ενδιαφέρον, είναι ότι αυτή η θέση, σχηματίζεται στον 1ο 7ο, (οίκο) της Ελλάδας ! Πόσες άραγε συμφωνίες έχουν κλείσει όλο αυτό το διάστημα; Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, πάνω στο Χείρωνας της Ελλάδας ! Τραύμα και θεραπεία;

Η υγεία της Ελλάδας βρίσκεται σε καλά χέρια; Το ταυ τετράγωνο θα δώσει την ώθηση και το μεγάλο εξάγωνο την εξάπλωση … για να δούμε………….
Τώρα… Όσον αφορά τον ατομικό γενέθλιο χάρτη, θα εξαρτηθεί 
από πολλούς παράγοντες ... 

Το σίγουρο είναι ότι γονιμότητα, ασφάλεια, πατρίδα, τροφή και αξίες θα είναι τα κυρίαρχα ζητήματα στη διεθνή σκακιέρα !  

Οι καρμικές σχέσεις θα αναδυθούν ποικιλοτρόπως !
Ο κύκλος της αυτής της Σελήνης εμπεριέχει μηνύματα υψίστης σημασίας !
Ο φετινός Αύγουστος θα είναι καθοριστικός !

  • Μεγάλο εξάγωνο: Σελήνη στον Ταύρο, Δίας - Άρης - Ερμής  στο ζώδιο του Καρκίνου, Κρόνος στο Σκορπιό, Ποσειδώνας – Χείρωνας στους Ιχθύς, Αφροδίτη στην Παρθένο. Β. & Ν δεσμός της Σελήνης στον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού. (εμπεριέχει τα σχήματα χαρταετών, μυστικών τετράπλευρων, μεγάλων τριγώνων, και αρκετά σχήματα σε θέση σφήνας )

  • Αμοιβαία υποδοχή: Κρόνου – Πλούτωνα

  • Ταυ τετράγωνο: μεταξύ Ερμή -Άρη – Δία – Αθηνάς – Λίλιθ, Ουρανού, Πλούτωνα   









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου