19/6/13

Γιορτή Θερινού Ηλιοστασίου

Γιορτή Θερινού Ηλιοστασίου



Σας προσκαλούμε και φέτος μετά την όμορφη γιορτή μας πέρισυ στην Πνύκα, να γιορτάσουμε το θρίαμβο του φωτός στη Γη, το θερινό ηλιοστάσιο, και να κλείσουμε τη δημιουργική χρονιά μας με μια συνάντηση όλων των μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι, βιώνοντας το φως του ρέικι μέσα μας!

Η συμμετοχή ειναι ελεύθερη για όλους και μπορείτε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας.


Η φετινή γιορτή θα γίνει στο  αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, στο μέρος που δίδασκε ο αρχαίος φιλόσοφος (μπορείτε να δείτε το χάρτη που ακολουθεί)


Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013


Η ώρα προσέλευσης ειναι 6.30 έως 7.00΄ στην είσοδο του πάρκου που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 140 και Τηλεφάνους.


Στις 7 ακριβώς θα αναχωρήσουμε για το σημείο που θα γίνει η εκδήλωσή μας.



Συνοπτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

☼ καλοσώρισμα


☼ ανακοινώσεις του συλλόγου


☼ ομιλία του μελετητή της αρχαίας ελληνικής γραμματείας και συγγραφέα Γώργου Βραϊλα με θέμα:  Η ελληνική κοσμοθέαση και ο χώρος της Ακαδημίας Πλάτωνος


☼ αστρολογική αναφορά στο ηλιοστάσο απο την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


☼ διαλογισμούς από μέλη του Δ/Σ


☼ κύκλο ρέικι


☼ γιόγκα γέλιου με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας και εναλλακτική θεραπεύτρια, Ζένια Παυλίδου, η οποία θα μας ταξιδέψει σε μια διαδρομή μέσω των αναπνοών στο γέλιο, προσφέροντάς μας αναζωογόννηση, και έκρηξη σερετονίνης.


Και για να συνεχίσουμε τη βραδιά μας, μπορούμε να παραμείνουμε στο πάρκο, και έχοντας φέρει ο καθένας τα καλούδια του, να τσιμπολογήσουμε κάτω απο τα δέντρα κάνοντας ένα βραδινο πικ-νικ, συνεχίζοντας τις κουβέντες μας σε μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να μοιραστούμε τη χαρά μας. (ή εναλλακτικά μπορούμε να καθήσουμε στο συνεργατικό καφενείο που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου).


  • Φέρτε σε κάθε περίπτωση μαζί σας μαξιλαράκια, στρωσίδια και κάποια ζακετούλα.


Ακόμη αν δεν έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας για φέτος, ευκαιρία να το κάνετε!

(Παρακαλούμε τους δασκάλους του συλλόγου, να το κοινοποιήσουν στους μαθητές τους)


Μια που το θερινο ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την εποχή της καρποφορίας, σας περιμένουμε με πολλά και ενδιαφέροντα νέα για τις καινούριες και καρποφόρες δραστηριότητες του συλλόγου μας!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου