17/6/13

Συστημική Αστρολογία Σάββατο 29 Ιουνίου 2013


Συστημική Αστρολογία


Η Κρυφή Συμμετρία της Αγάπης

Η αγάπη που δεσμεύει, η αγάπη που απελευθερώνει








Η Συστημική B.Hellinger, είναι μία βιωματική θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί την αναπαράσταση των σχέσεων μεταξύ των ατόμων ενός συστήματος.


Η συστημική αστρολογία, μέθοδος Brief and immediate Therapy, εξετάζει και διερευνά όλες  μας τις σχέσεις. Προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Τη σχέση μας με τον εαυτό μας, το σώμα μας & την υγεία μας.


Αποκαλύπτει  τις κρυφές δυναμικές που δρουν μέσα στο σύστημα μεταξύ των μελών του. Τα μέλη ενός συστήματος συνδέονται και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και λειτουργούν σύμφωνα με τη θέση τους στο σύστημα, χωρίς να είναι πάντα συνειδητή η σύνδεση ή η αποκοπή.


Μέσω της συστημικής αστρολογίας, μπορούμε να δούμε πως συνδεόμαστε με το παρελθόν, (που είναι αυτό που μας κρατά δέσμιους) με το παρόν και το μέλλον. Θα βρούμε τον τρόπο να το λύσουμε, να το απελευθερώσουμε και να δούμε τη νέα εικόνα.


Η εμπειρία της αναπαράστασης, μας βοηθά να απελευθερώσουμε τα βάρη που δεν μας ανήκουν, να ανακαλύψουμε την μοναδική μας θέση, να νοιώσουμε όλη την δύναμη και την ενέργεια που πηγάζει από αυτήν, να δώσουμε σε όλους μια θέση στην καρδιά μας και να μάθουμε να ζούμε με εμπιστοσύνη την δική μας ζωή.



Όλα γίνονται από Αγάπη.

Η μέθοδος είναι βιωματική.

Είμαστε σε άμεση σχέση με τη συναισθηματική εμπειρία.



Ιστορικό παρουσιάσεων:


  
                             




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου