23/3/13

H Αφροδίτη στον Κριό (22 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2013)


H Αφροδίτη στον Κριό 
(22 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2013)

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, 
Σύμβουλοs ολιστικής αστρολογίας, Reiki Master Teacher



  



Με ωροσκόπο στους Ιχθύς αλλά και με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον Ερμή, έγινε η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Η υπερφορτωμένη εμφάνιση του 1ου οίκου, δηλώνει ενδεχομένως την περίεργη κατάσταση που επικρατεί από άποψη συμφωνιών και συνεργασιών. 

Εμφανίζονται  όψεις έντονες, που ενδέχεται να πυροδοτήσουν στιγμές μεγάλου ενδιαφέροντος ! 

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο όπως και του Άρη με τον Ουρανό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δείχνουν την κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του παρορμητικού Καρκίνου και φυσικά ο Κρόνος παραμένει στο Σκορπιό, ο οποίος βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτές οι όψεις, μπορεί να δείχνουν, την σκληροπυρηνική εντός εισαγωγικών εμμονή του συστήματος, για πίεση και ιδιόμορφους ελιγμούς - διαπραγματεύσεις.

Είναι σαφές ότι η κατάσταση για την Ευρώπη είναι πολύ κρίσιμη και οι όψεις στη θέση την οποία βρίσκονται το επιβεβαιώνουν απόλυτα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας βρίσκεται σε όψη 150 μοιρών με το Δία από τους Διδύμους.

Θα μου πείτε και τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολλά και διάφορα ……. Το σίγουρο είναι, ότι οι συνθήκες ευνοούν τα μπερδέματα και ότι οι κρυφές συμφωνίες και τα διπλά τουλάχιστον παιχνίδια, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Η Εμφάνιση του ωροσκόπου από το ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η σύνοδος του με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, δείχνουν μεγάλες παγίδες αλλά και διακύμανση – παραπληροφόρηση. Η παράδοση που μιλάει για ΄΄μικρά καλάθια΄΄ στην προκειμένη περίπτωση γίνεται ακριβής.

Οι συμφωνίες που θα ακούσουμε δεν θα είναι οι πραγματικές συμφωνίες, και η προσπάθεια παραπλάνησης και παραπληροφόρησης θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του επόμενου μήνα. Ανταγωνιστικές διαθέσεις μα και εκβιαστικές συμφωνίες, θα γίνουν μέσα στις προσπάθειες αυτές, μα και αόρατα χαρτιά κάτω από το μανίκι, ενδέχεται να μην έχουν καμία υπόσταση απολύτως.

Η παγκόσμια σκακιέρα βρίσκεται σε φάση ματ και ίσως να έχουμε  μεγάλες ανατροπές.  Μπορεί δηλαδή τα ήδη υπάρχοντα σχέδια,  να βγουν με τρόπο διαφορετικό από το αναμενόμενο.

Σε ατομικό επίπεδο, μπορούμε να πούμε ότι οι γεννημένοι στις 12 πρώτες μοίρες των παρορμητικών, (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως) καλό θα ήταν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, μιας και οι ενεργειακές δυνατότητες είναι τεραστίων διαστάσεων. (Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, οι όψεις αυτές, αφορούν και όσους έχουν Πλανήτες στις περιοχές αυτές. Μα κυρίως, Ήλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο, κυβερνήτη ωροσκόπου, έναν από τους 4 βασικούς άξονες, δηλαδή, 1o, 4o,10o, 4o οίκο, αλλά και Ερμή, Αφροδίτη, Άρη). 

Προσέξτε την επικοινωνία σας μα και τον τρόπο που κινείστε. Κυρίως όμως προσέξτε τον τρόπο που οδηγείτε και να έχετε στο νου σας. 

Το περιβάλλον σας θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει επιθετικό. (Εάν δεν το κάνετε εσείς, θα σας έρθει από το περιβάλλον).  Ίσως καλό θα ήταν να σκεφθείτε εκ των προτέρων, εναλλακτικές λύσεις, που θα μπορούσαν να σας δώσουν καλύτερη και διαυγέστερη οπτική. Το να είστε παρατηρητές του εαυτού σας, είναι η καλύτερη συνταγή. Μην αφεθείτε  σε καυγάδες. Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο που απαιτεί ενέργεια, τότε να ξέρετε ότι είναι η κατάλληλη εποχή.

Οι εκπρόσωποι των 8 πρώτων ημερών των μεταβλητών ζωδίων, (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες),  καλό θα ήταν να ελέγξουν και ξανά - ελέγξουν τυχών συμφωνίες, έγγραφα και οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με υπογραφές και υποσχέσεις.  Να επανεξετάσουν και να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους, αλλά και τη φιλοσοφική τους τοποθέτηση.

Οι εκπρόσωποι των σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και κυρίως στα τέλη του 1ου δεκαημέρου αλλά και της αρχής του 2ου, ας αποφασίσουν τι τελικά θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και ας βάλουν τις κατάλληλες βάσεις.

Συνειδητότητα, αφύπνιση, ξεκαθάρισμα αναγκών, συνεργασία με ομοϊδεάτες μα και ενσυναίσθηση,  είναι οι λέξεις κλειδιά που θα μπορέσουν να μας αποδεσμεύσουν από τυχόν δυσκολίες. Το σίγουρο είναι, ότι η ακινησία δεν ωφελεί, αλλά παράλληλα βαλτώνει την ενέργεια. Αναζητούμε την εξέλιξη και ροή, μα και την αλήθεια που πηγάζει από το κέντρο του εαυτού  μας.


Κίνηση λοιπόν, ενσυναίσθηση και αλήθεια !
Ας προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο !

Καλή μας επιτυχία !
Κ.Β





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου