10/12/12

Πλανητικές ώρες 11/12/2012 - Τρίτη ημέρα του Άρη



Τρίτη  ημέρα του Άρη !


  11 Δεκεμβρίου 2012 
 
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

 

  Η παράδοση της αστρολογίας, μας δίνει το περιεχόμενο 
της επιρροής των Πλανητών πάνω στις πλανητικές ώρες.
Μας πληροφορεί, ότι εάν και εφόσον κινηθούμε μέσα στα πλαίσια
του κύκλου (εντός του 24ου) τα αποτελέσματα που θα αποκομίσουμε θα είναι συμβατά ως προς τους στόχους και τις επιτυχίες μας.**


 
 
 


Ώρα του Ήλιου:
Μέσα σε αυτήν, συναντήσεις που γίνονται με ανώτερους ή γενικά με άτομα εξουσίας, διέπονται από ευνοϊκές προοπτικές. Είναι κατάλληλη να ζητηθεί μια χάρη ή γενικά εύνοια. Θεωρείται επίσης κατάλληλη για αγορά πραγμάτων προς μεταπώληση και για αλληλογραφία. Συνιστάται η ώρα αυτή για υπογραφή συμβολαίων και γενικά νομικών εγγράφων.

Ώρα Αφροδίτης:
Μέσα σε αυτήν ευνοούνται οι σχέσεις με το άλλο φύλλο, ο γάμος, ο αρραβώνας και η πρόταση γάμου. Κρίνεται κατάλληλη για ψυχαγωγία, για παιχνίδια, για καλλωπισμό, ή εξωραϊσμό. Συνιστάται η ώρα αυτή για αρχή μιας γνωριμίας, για νομικά θέματα και για οποιαδήποτε δραστηριότητα, ιδιαίτερα ιδιωτική.

Ώρα Ερμή:

Μέσα σε αυτήν, αναπτύσσεται η εγκεφαλική δραστηριότητα, που εκφράζεται με την πνευματική ενασχόληση, την ευγλωττία και την αποδοτική συζήτηση. Ευνοϊκή για μικρά ταξίδια, για αποστολή μηνυμάτων και για γρήγορες ενέργειες. Συνιστάται η ώρα αυτή για ευμενή εντύπωση ή και εντυπωσιασμό ενός προσώπου, ιδιαίτερα σε θέματα πνευματικά ή εμπορικά.

Ώρα Σελήνης:

Μέσα σε αυτήν αναπτύσσονται οι κατάλληλοι παράγοντες για έναρξη ερευνών και για επαφές με το κοινό ή τις γυναίκες πάνω σε θέματα εργασίας. Κρίνεται κατάλληλη για θαλασσινά ταξίδια, για μελέτες και για επισκέψεις. Συνιστάται για εμβάθυνση και μεταφυσικές έρευνες, ιδιαίτερα για τηλεπαθητικές έρευνες και μαντείες.

Ώρα Κρόνου:
Μέσα σε αυτήν εκδηλώνονται εμπόδια και καθυστερήσεις, γενικά απογοητεύσεις και διαψεύσεις ελπίδων. Είναι κατάλληλη ώρα για να απαλλαγεί κανείς από κάτι το ανεπιθύμητο. Είναι ώρα για πνευματική ανάταση, κατάλληλη για μεταφυσικές συλλήψεις και προσευχή. Συνιστάται την ώρα αυτή η σωματική ανάπαυση.

Ώρα Δία:
Μέσα σε αυτήν ευνοούνται οι δοσοληψίες με τράπεζες ή πλούσιους ανθρώπους και οι επαφές με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Κρίνεται κατάλληλη για έναρξη μακρινών ταξιδιών και για καθιέρωση καλών σχέσεων με συγγενείς εξ αγχιστείας. Ευνοείται για θρησκευτικές επιδόσεις και επαφές με ανθρώπους από τον θρησκευτικό χώρο. Συνιστάται η ώρα αυτή σαν καλή για οποιαδήποτε δραστηριότητα, ιδιαίτερα κοινωνική.

Ώρα Άρη:
Μέσα σε αυτήν δραστηριοποιούνται καταστάσεις ανταγωνισμού, ζηλοτυπίας, φθόνο και γενικά ρήξεων. Είναι η ώρα που μπορεί εύκολα να συμβούν ατυχήματα και να εκδηλωθούν βίαιες συμπεριφορές. Κρίνεται κατάλληλη για επαφές με στρατιωτικούς και τεχνικούς και για χειρισμό όπλων, εργαλείων και γενικά μετάλλων. Συνιστάται η ώρα αυτή σαν κατάλληλη για να ζητηθεί προστασία ή ν΄αρχίσει μια επιχείρηση.



** H ολιστική ανάλυση του ατομικού ωροσκοπίου, θα μας δώσει τις τελικές   απαντήσεις.


*Οι αναφορές προκύπτουν από την άποψη του μεγάλου ερευνητή Π. Γράβιγγερ   

 

 

  


Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,

Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας,

Ρέικι Μάστερ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου