25/11/12

" ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ "




[ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΚΕΙΜΕΝΟ]


…Τι είναι πραγματικότητα και τι Πραγματική Πραγματικότητα;! …Ο κόσμος που βουλιάζει και χάνεται είναι η μόνη ή μία παράλληλη πραγματικότητα;! …«Συντέλεια του Κόσμου» ή «Αναγέννηση ενός Νέου Κόσμου»;! «Σύγκρουση Διαστάσεων» ή «Συγχώνευση Διαστάσεων»;! Νέα τάξη ή Νέα Εποχή;! 3η διάσταση ή 5η διάσταση;! …Γιατί η πιο σκοτεινή ώρα είναι αυτή πριν την ανατολή;! Ποιο είναι το αληθινό μήνυμα του Κοσμικού Χριστού για την Αθανασία;! Ποια η σημασία του ταξιδιού της Ψυχής;! Ο Θάνατος και η Ανάσταση, η Θυσία και ο Εξαγνισμός, η Ευθεία και ο Κύκλος, το Γιν και το Γιανγκ, το Σώμα και το Αίμα Χριστού, η Αγάπη και το Φως ,το Πνεύμα και η Ψυχή, ο Γραμμικός και ο Κβαντικός κυκλικός Χωροχρόνος, το σκοτάδι και το Φως, ο κατακερματισμός και η Ένωσις, τα άπαντα και το Ένα, τα άπαντα μέσα στο Ένα, το Ένα εντός του παντός - το Ένα μέσα στο Ένα…

Ποιος είναι ο «Πρώτος Θάνατος», ποιος ο «Δεύτερος Θάνατος»;! Ποια είναι η «Πρώτη Ανάσταση», ποια η «Δεύτερη Ανάσταση» του Ανθρώπου και ποια η «Τρίτη Ανάσταση»;! Είσαι στ’ αλήθεια ένας δούλος, μία δούλη του «θεού» ή Γιός και Κόρη του Θεού;! Μήπως στην πραγματική πραγματικότητα είσαι ένα ευτυχισμένο πλάσμα της Δημιουργίας, Φως εκ Φωτός, ένας εν δυνάμει Δημιουργός κόσμων και πραγματικοτήτων, ένας εν δυνάμει Θεός μέσα στο Θεό;!

Καλείσαι να επιλέξεις σύντομα πραγματικότητα... Καλείσαι να συντονιστείς στις Ανώτερες Κοσμικές Ενέργειες Αφύπνισης που ραδιοβολούν τον πλανήτη ώστε να συσσωματωθείς στο κβαντικό κύμα της Νεοαφυπνισμένης Φωτισμένης Ανθρωπότητας. Καλείσαι να θυμηθείς ποιος και ποια είσαι! Καλείσαι να συμμετάσχεις στο επικείμενο Κβαντικό Άλμα της Αφυπνισμένης Συνειδητότητας - Ανθρωπότητας και της επερχόμενης Ανάληψης του πλανήτη Γη.

 Ένας Νέος Ήλιος ανατέλλει, μία Πραγματική Πραγματικότητα για την Ανθρωπότητα…

Μια Αυγή, που δεν έχει προηγούμενο…



Φίλις Χρυσού
 

 


Επιλέγει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου