5/10/12

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ !

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ !
 
Αναδιάρθρωση, Ανάκαμψη, Δικαιοσύνη !

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός ... !

Πότε ήταν που λέγαμε ότι όταν θα μπει ο Κρόνος στο Σκορπιό, τότε θα δούμε και το αληθινό πρόσωπο της κρίσης … ; Ναι ! αλλά της κρίσης του κεφαλαίου αυτή τη φορά … !
Κρόνος, όπως ήδη γνωρίζουμε, ίσον χρόνος, ίσον αποτέλεσμα. Η Θέση του Κρόνου στο Σκορπιό, (ζώδιο που σχετίζεται με το κεφάλαιο και τις επενδύσεις) θα περάσει πλέον από σήμερα το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου στις 11.33.07 μ.μ και επισήμως στο ζώδιο του Σκορπιού. 

Πολλές φορές ακούμε και τρέμουμε την παρουσία του, αλλά μάλλον τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, όπως οι φήμες θα ήθελαν να διαβιβάζουν απλόχερα … τη χαιρέκακη φύση του.
Απεναντίας, ο Κρόνος είναι ο μοναδικός πλανήτης που μας εφοδιάζει με την έννοια της αποτελεσματικότητας, μιας και έχει να κάνει με τη διαχρονική ουσία όλων των πραγμάτων. 

Μα για σκεφτείτε αλήθεια !!! 

Εάν δεν είχαμε καλούπι, τι δουλειά θα είχε ο Κρόνος; Κρόνος μπορεί να είναι το κατεστημένο, μπορεί να είναι οι νόμοι της κοινωνίας, μπορεί να είναι η δομή και η γειωμένη πραγματικότητα. 

Μα για δείτε όμως! 

Δίχως καλούπι, σε ποιό ποτήρι θα πίναμε νερό; Σε ποιο πιάτο θα τρώγαμε το φαγητό μας; Σε ποια θρανία θα ακουμπούσαμε τα τετράδιά μας; Με ποιόν τρόπο θα βιώναμε τις εμπειρίες μας;
Ξέρετε με πόσες πολλές τέτοιες σχέσεις σχετίζεται  ο Κρόνος;
Ο Κρόνος είναι ωφέλιμος και δεν πρέπει διόλου να τον φοβόμαστε. Ίσα…ίσα, θα πρέπει να τον σεβόμαστε. Σεβόμενοι τον Κρόνο, σεβόμαστε τις ίδιες μας τις εμπειρίες, τις κεκτημένες μας αξίες και τις αποκρυσταλλωμένες μας θέσεις.   

Και σε γενικές γραμμές;  

Τη βασική δομή που μας διακατέχει !

Όπως ο σκελετός μας, που μας κρατάει όρθιους και δυνατούς!

 Έτσι λοιπόν, όλοι οι εκπρόσωποι του σταθερού 1ου δεκαημέρου, μην πτοείστε, σεβαστείτε τον εαυτό σας και θα ανταμειφθείτε από την ίδια σας την προσωπικότητα. Από τον ίδιο σας τον κόπο ! Από την ίδια σας την εμπειρία! 

Η εποχή αυτή που διανύουμε είναι δύσκολη, μα πολύ πολύ ενδιαφέρουσα!

Κοιτάζοντας τον Αστρολογικό χάρτη της παρουσίας του Κρόνου στον Σκορπιό που θα παραμείνει μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2015, θα δοκιμαστούν οι αξίες σε όλα τα επίπεδα. 

Εάν λάβουμε υπόψη και την επαφή του Κρόνου με τον Πλούτωνα, τότε θα δούμε, ότι από αμοιβαία υποδοχή, πρόκειται για τους δύο  ισχυρούς Πλανήτες που λόγω θέσεως τους, ονομάζονται Δεσπότες. Πλανήτες, που υπόσχονται μέσα στην επόμενη τριετία περίπου, να μην είναι τίποτα ίδιο πριν πρώτα περάσει από την αυστηρή ματιά της παγκόσμιας δικαιοσύνης, η οποία θα μιλήσει με τρόπο που μόνο ένας Κρόνος – Πλούτωνας γνωρίζει.


Αναδιάρθρωση, Ανάκαμψη, Δικαιοσύνη !

Χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας !    

Να είστε δίκαιοι και ευσυνείδητοι !

Κρόνος = Νόμος  -  Πλούτωνας = Άγραφος Νόμος !



Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας, Ρέικι Μάστερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου