29/10/12

Πανσέληνος 29ης Οκτωβρίου 2012

Πανσέληνος 29ης Οκτωβρίου 2012

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


(κάντε κλικ στο χάρτη)


Με ωροσκόπο στο ζώδιο του Καρκίνου και στα πλαίσια του δευτέρου δεκαημέρου, πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 9.49 μμ στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. (στην 6η προς 7η μοίρα)

Σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα και το Χείρωνα, παρατηρούμε το  άτυπο σχήμα που ονομάζουμε χαρταετό. Η σημαντική οπτική του χαρταετού, μας τονίζει τη σπουδαιότητα του σχήματος για τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου.

Η εμπλοκή της σφήνας Ήλιου – Σελήνης – Πλούτωνα, Κρόνου, ενδυναμώνει την αξία της Πανσελήνου και δοκιμάζει με τρόπο εποικοδομητικό τις αντοχές και τις αξίες, συναισθηματικού και ψυχολογικού ενδιαφέροντος. (κυρίως για τα ζώδια της γης, του νερού του 1ου δεκαημέρου)

Η συμμετοχή του Ταυ τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα – Ουρανού αλλά και του άτυπου σταυρού (με τη συμμετοχή του ωροσκόπου), μας εστιάζει την προσοχή σε θέματα σχέσεων, με τρόπο δύσκολο αλλά και δίκαιο. (Προσέξτε τυχόν ψυχολογικά παιχνίδια εξουσίας, που ενδέχεται να προκύψουν από σχέσεις που έχουν ΄΄κενά΄΄ που είναι δηλαδή, μη διατυπωμένα …) Μεγαλύτερη προσοχή σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να δώσουν οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου των ζωδίων της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα, δηλαδή και των τεσσάρων στοιχείων.

Η αντίθεση Άρη Δία, μπορεί να προκαλέσει υπερβολές και τραβηγμένες σκόρπιες ιδέες … που δεν έχουν αντίκρισμα και ουσία. Ίσως κάποιες ιδέες είναι δύσκολο να υλοποιηθούν, είτε τα λόγια να είναι παχιά … δίχως υπόβαθρο και υποστήριξη.  Σε αυτήν την περίπτωση, οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου των μεταβλητών μα κυρίως οι Δίδυμοι – Τοξότες αλλά και δευτερευόντως  Παρθένοι – Ιχθύες, ας είναι προσεκτικοί !

Σε γενικές γραμμές φροντίστε να είστε εστιασμένοι και να κινήστε με τρόπο οικείο και δοκιμασμένο. Μην πιέζετε καταστάσεις, γιατί ο ωροσκόπος σε συνδυασμό με το ταυ τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, κλείνει έναν άτυπο σταυρό. Αυτό δίνει έμφαση σε όλους του εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου κάθε ζωδίου. 

Μην χαριστείτε σε κανέναν, εάν και εφόσον ο εαυτό σας δεν είναι σύμφωνος !
Να είστε δίκαιοι και αληθινοί και όλα θα πάνε καλά !



Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, 
Σύμουλος Ολιστικής Αστρολογίας,
Ρίκι Μάστερ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου