8/8/12

Ερμής σε ορθή πορεία !


Ερμής σε ορθή πορεία !






Να λοιπόν που έφτασε και η  ώρα του Ερμή ! Ορθοδρόμησε σήμερα το πρωί στις 8.35, μετά από πολλές ανακατατάξεις και δυσαρμονίες  … που προκάλεσε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο !
Ο λόγος, για την 1,26 μοίρα του Λέοντα (που βρίσκεται ο Ερμής), σε τετράγωνο με τη Σελήνη (στην 29,43 μοίρα) από το ζώδιο του Κριού. Η Σελήνη (από τον Κριό) σε αντίθεση με τον Άρη και τον Κρόνο από το Ζυγό, πράγμα που δυσκολεύει τον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων σε υπέρτατο βαθμό!

Είναι σα να λέμε δηλαδή, ότι οι εκπρόσωποι των παρορμητικών του 3ου δεκαημέρου αλλά και οι εκπρόσωποι των σταθερών του 1ου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξουν τα λόγια  αλλά και στις πράξεις τους! Ενδέχεται να πουν λόγια σκληρά αλλά και να εμπλακούν σε καυγάδες … δίχως ευχάριστες καταλήξεις ! Γι ‘ αυτό λοιπόν, μια δεύτερη σκέψη ίσως και να απέτρεπε δυσάρεστες και δύσκολες σε διαχείριση καταστάσεις !

Η Αφροδίτη  έχει μπει στον Καρκίνο από εχθές  και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και το Χείρωνα από τους Ιχθύς. Καλό ακούγεται θα μου πείτε αυτό, αλλά να μην ξεχνάτε και τις σκληρές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη επιπροσθέτως με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (απέναντι δηλαδή σε θέση αντίθεσης) αλλά  και  με  τον Ουρανό σε τετράγωνο από τον Κριό. 

Όπως και να έχει όμως, ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία και γι’ αυτό καλού κακού, τσεκάρεται πάλι κάποια συσκευή που είχε μπλοκάρει γιατί ενδέχεται να επαναλειτουργεί … (εμένα πάντως ο ανεμιστήρας μου που δεν στεκόταν σε ένα σημείο, τώρα στέκεται) :)

Αξιοσημείωτο και το τρίγωνο του Ερμή, με το Βόρειο δεσμό από τον Τοξότη.  Τοξότες και Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, τακτοποιούν κάπως καλύτερα τις σκέψεις τους με τη βοήθεια του Ερμή από το Λέοντα ! Σε λίγες μέρες θα έχουμε και τον Ερμή που θα σχηματίσει το εξάγωνο με το Δία ! Για να δούμε πόσες από τις ιδέες σας θα βρουν την εφαρμογή που τους αξίζει !

Καλή επιτυχία σε όλους !

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου