24/6/12

H Kωνσταντίνα Βλαχοπούλου σύμβουλος ολιστικής Αστρολογίας και Ρέικι μάστερσυμμετέχει στο Φεστιβάλ «ΙΕΡΟ77»Με τη διάλεξη «Αστρολογία και Ιερό,»

H Kωνσταντίνα  Βλαχοπούλου σύμβουλος ολιστικής Αστρολογίας 
και Ρέικι μάστερ, συμμετέχει στο Φεστιβάλ   «ΙΕΡΟ77»
                                    
                 
     Με τη διάλεξη 
   «Αστρολογία και Ιερό»
     Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 19.30  

 

Ο καλλιτεχνικός πολυχώρος «ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ» (Αγησιλάου 77Α Κεραμεικός-Αθήνα, τηλ. 6989-455.965) παρουσιάζει το Φεστιβάλ «ΙΕΡΟ77» από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου έως την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ σε όλες τις εκδηλώσεις.
 
Το Φεστιβάλ «ΙΕΡΟ77», κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν Performances, Εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, Μουσικά δρώμενα και Διαλέξεις, αποτελεί μια πρωτογενή πειραματική δημιουργική πράξη επαναπροσδιορισμού της έννοιας του ιερού στην τέχνη και στη ζωή από καλλιτέχνες, επιστήμονες και δημιουργούς από διαφορετικούς χώρους.
 
Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, εμφανίζεται επιτακτική η ανάγκη επαναπροσδιορισμού της λειτουργίας της τέχνης στην κοινωνία.  Η εποχή του θεάματος ως καταναλώσιμου προϊόντος φθίνει και ο σημερινός θεατής ζητά ένα ουσιαστικό modus vivendi μέσα από τη συμμετοχή του στην καλλιτεχνική πράξη. Η παρουσία ανθρώπων με ετερόκλητες ιδιότητες και τρόπους αντίληψης, πιστεύουμε ότι θα αναδείξει τις πολλαπλές πτυχές της έννοιας του ιερού.




Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου