15/5/12

Οι ALTRIBE παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά


 Οι ALTRIBE παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με το τραγούδι “Φεύγω όλο πιο μακριά” που συμπεριλαμβάνεται στο Digital single από την Warner Music-Digital Distributor



Οι ALTRIBE είναι το συγκρότημα που δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από τον γνωστό drummer και τραγουδοποιό Albert Παναγιωτόπουλο, ύστερα από μία μακρά πορεία του στα μουσικά πράγματα της χώρας ως session μουσικός, δάσκαλος τυμπάνων και συνθέτης World Fusion μουσικής. 

Τα νέα τραγούδια του γράφτηκαν σε στυλ σύγχρονου Rock-Funk και Ballads, με αγγλικό και ελληνικό στίχο. 


Το group απαρτίζουν επίσης η Φιόνα Λαμπρίδη, μία φωνη που καταφέρνει παρ’όλη την κλασική της παιδεία να κινείται άνετα στο rock-funk, ο Νίκος Παπατριανταφύλλου, ένας πολυτάλαντος μουσικός με πτυχίο κλασικής κιθάρας και θητεία στο blues-rock και τη jazz και ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος, ένας μπασίστας με ιδιαίτερα προσωπικό παίξιμο και πολλές συνεργασίες.

Τα lives του συγκροτήματος περιλαμβάνουν επίσης διασκευές του group σε τραγούδια των: Nina Simone, Doors, Jeff Beck, Stevie Wonder, Led Zeppelin, Chris Isaac, Dona Summer, Λ. Παπαδόπουλο, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλε, Π. Σιδηρόπουλο, Δ. Πουλικάκο.

O δυνατός στίχος, ένας συνδυασμός κοινωνικού και ερωτικού λόγου που ισορροπεί μοναδικά πάνω στον ρεαλισμό και την ποιητικότητα. Επίσης το προσωπικό μουσικό τους ύφος – ένα εκρηκτικό μίγμα rock, blues, funk beat και μοναδικές μπαλάντες από ανθρώπους που γνωρίζουν τη μουσική σε όλο της το φάσμα. H ποικιλία στο μουσικό τους ύφος που ενώ έχει ρίζες στο κλασικό είναι ταυτόχρονα σύγχρονο. H σημαντική σκηνική τους παρουσία και προσωπικότητα. Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τους ALTRIBE ένα συγκρότημα που προσφέρει διασκέδαση, υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία και θετική τόνωση του ακροατηρίου του.Αυτά ειναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μουσικής των ALTRIBE.

 


ALTRIBE
Φιόνα Λαμπρίδη-τραγούδι
Νίκος Παπατριανταφύλλου-κιθάρα
Σταύρος Κωνσταντόπουλος-μπάσο
Albert-τύμπανα, τραγούδι
 

http://itunes.apple.com/gr/album/fevgo-olo-pio-makria-single/id527062575
Tunes - Music - Fevgo Olo Pio Makria - Single by ALtribe
http://www.amazon.co.uk/Fevgo-Olo-Pio-Makria/dp/B00831XRLM

Στα παραπάνω links ακούτε και κατεβάζετε το νέο κομμάτι των ALTRIBE "ΦΕΥΓΩ ΟΛΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ"....
Καλή Ακρόαση!!





ALtribe & Akis Golfidis
Η ηχογράφηση έγινε στο studio Class A
Μηχ.Ήχου & Συμπαραγωγός: Ακης Γκολφίδης
Ηχολήπτες: Λάμπρος Καμενίδης & Άρης Βουρλάκης














http://www.facebook.com/media/set/?set=a.232651850150789.55838.192628400819801&type=3




Επιλέγει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου